Bugün akşama doğru çıkar sanirim bekliyorum haftaya bir kez daha giderim sonra uğramam sanirim o hemşireyeMoralini bozma o hemsıre bıraz degısıkmiş ben daha önce kaset testlerin yanlıslıgını sormuştum hemsıre ye o da pozıtıfse yanlış degıldır ama negatıf olup daha sonra pozitif oluyo o sekılde demıstı. Dun kan verdiysen bugun gıt çıkmıstır sonucu inşallah degerın 2 katı olmustur. Yanı 11le 70 le öğrenip doguran arkadaslarım var dedıgım gıbı sayılar çok önemlı degil artış önemli
Akşama doğru çıkar sanirim sonuç paylaşırım mutlaka ... daha folbiol kullanmıştım o bitti bugün dediğiniz markaya bi bakarım çok teşekkürlerEvet çok haklısın kan verme işin bitince oraya uğrama canım moral bozan yerlerden uzak durmak da fayda var sonucun çıkınca paylaş olur mu lütfen. Folik asiti yazıyorlar aslında bana yazmışlardı ama yazdıkları çok başarılo değildi benim değerimi yükseltmeye yetmemişti. Eczaneden kendin alabilirsin solgar iyi diye biliyorum
İlk hamileligimde kayit oldum ama ekstra kulfet geldi bana.ben kendim mesaj attım bana arada sırada ya arayıp ya da whatsapp üzerinden soruyorlardı gebelik var mı diye bende bu kez kendim mesaj attım hayırlı olsun vs. dediler sadece ama sanırım takip ettikleri şeyler oluyormuş
İkinci kez keseye bakmaya cagirani hic duymadim. Pazartesi keseyi gorduk. İki hafta sonra kalp atisi icin gel dedi.bende bugün keseyi gördümmm 7 mm 5+0 haftalık şu an haftaya birdaha boyutuna bir sonraki haftada kalp atışlarına bakacaklarmış her hafta böyle düzenli giden var mı ben çalışıyorum izin almak problem biraz 10 gün sonra kalp atışına gitsem sadece ne olur ki
Ne gibi bir külfet olduİlk hamileligimde kayit oldum ama ekstra kulfet geldi bana.
testlerini yapıcam dedi ama anladım özel hastane birde her muayenede 730 tl veriyorum sizler devlet hastanesi mi özel hastanedemi yapıyorsunuz takibiniziİkinci kez keseye bakmaya cagirani hic duymadim. Pazartesi keseyi gorduk. İki hafta sonra kalp atisi icin gel dedi.
Ben takibimi devlette acilde yaptırmıştım keseyi özel de gördüm 10 gün kontrol süresi var özelde haftaya salı ücret ödemeden kalp atışları için gideceğimtestlerini yapıcam dedi ama anladım özel hastane birde her muayenede 730 tl veriyorum sizler devlet hastanesi mi özel hastanedemi yapıyorsunuz takibinizi
Siz hiç bakmayin o hemsireye ben degerimi 9,1 ken ogrendim daha cok yeniydi bende henuz doktora gitmedim cumaya randevu aldım 2 gun arayla verdim kan 4 kez en son dun verdim degerlimi ekliyorum bakin hic korkmayin artisin 2 kati olmasi onemli benmki gec dollenme buyuk ihtimalle polistik over hastasiyim adetler duzensiz o yuzden yumurtam adete yakin dollendi galiba cunki en son adet tarihim 22 haziran normalde benm 1 bucuk aylik hamile olmam lazm ama en fazla 4 haftaliktirUmarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız
Ben zaten 3 haftada bir doktora gidiyordum tiroid rahatsizligim var. Yani 3 haftada bir idrar kan tahlili verdim ona göre gerekirse ilac yazildi vs. Ayni sekilde kilo takibim de yapıldı.Ne gibi bir külfet oldu
Ben devlete gidiyorum. Ozel hastane olduğunu tahmin etmistim ama demek istemedimtestlerini yapıcam dedi ama anladım özel hastane birde her muayenede 730 tl veriyorum sizler devlet hastanesi mi özel hastanedemi yapıyorsunuz takibinizi
İçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki gündeSiz hiç bakmayin o hemsireye ben degerimi 9,1 ken ogrendim daha cok yeniydi bende henuz doktora gitmedim cumaya randevu aldım 2 gun arayla verdim kan 4 kez en son dun verdim degerlimi ekliyorum bakin hic korkmayin artisin 2 kati olmasi onemli benmki gec dollenme buyuk ihtimalle polistik over hastasiyim adetler duzensiz o yuzden yumurtam adete yakin dollendi galiba cunki en son adet tarihim 22 haziran normalde benm 1 bucuk aylik hamile olmam lazm ama en fazla 4 haftaliktir
Çok guzel artmis canim hic merak etme insallah keseyi gorup kalp atisinida duyarizİçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Artık 86 nin üzerine 2 kat ekleyerek 2 şer gün olarak sayın değeriniz 4000 bini geçsin kesenizi karından görebilirsiniz ben size hesaplayayim bu gün mü 86 çıktıİçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Gidip sürekli kan verip kendinizi yıpratmayın ben yaptım çok pişmanımİçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Sonucum çikti ikincisi 86.38 neredeyse iki buçuk katı artmışCanımcım moralini bozma lütfen benim ikimci değerim senin ilk değerinden düşük artış oranına baktı doktorum artış oranı iki katıysa iyidir dedi üçüncüyü de ver dedi daha da verme dedi. Sen de kan vermeye gidince kanını ver ve çık ordan moralini bozan insanlarla muhattap olma lütfen kendine bu arada bir de bul . Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah. Sınucun bugün çıkacak mı
Ayyyy inşallah çok değişik bir süreçmiş insan ne hissedeceğini şaşırıyorrÇok guzel artmis canim hic merak etme insallah keseyi gorup kalp atisinida duyariz
Emin olmak istedim zaten en fazla haftaya bir kez daha verir kadın dogumcuya giderim diye düşünüyorumGidip sürekli kan verip kendinizi yıpratmayın ben yaptım çok pişmanım
Evet bugün çıktı canımArtık 86 nin üzerine 2 kat ekleyerek 2 şer gün olarak sayın değeriniz 4000 bini geçsin kesenizi karından görebilirsiniz ben size hesaplayayim bu gün mü 86 çıktı
Ayın 21 inde keseyi görebilirsiniz değeriniz 5000 i geçiyorEvet bugün çıktı canım
Çok guzel artmis canim hic merak etme insallah keseyi gorup kalp atisinida duyarizİçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Ben cuma goremem demi dün 323 düAyın 21 inde keseyi görebilirsiniz değeriniz 5000 i geçiyor