2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün akşama doğru çıkar sanirim bekliyorum haftaya bir kez daha giderim sonra uğramam sanirim o hemşireye

Akşama doğru çıkar sanirim sonuç paylaşırım mutlaka ... daha folbiol kullanmıştım o bitti bugün dediğiniz markaya bi bakarım çok teşekkürler

İlk hamileligimde kayit oldum ama ekstra kulfet geldi bana.

İkinci kez keseye bakmaya cagirani hic duymadim. Pazartesi keseyi gorduk. İki hafta sonra kalp atisi icin gel dedi.

İkinci kez keseye bakmaya cagirani hic duymadim. Pazartesi keseyi gorduk. İki hafta sonra kalp atisi icin gel dedi.
testlerini yapıcam dedi ama anladım özel hastane birde her muayenede 730 tl veriyorum sizler devlet hastanesi mi özel hastanedemi yapıyorsunuz takibinizi

testlerini yapıcam dedi ama anladım özel hastane birde her muayenede 730 tl veriyorum sizler devlet hastanesi mi özel hastanedemi yapıyorsunuz takibinizi
Ben takibimi devlette acilde yaptırmıştım keseyi özel de gördüm 10 gün kontrol süresi var özelde haftaya salı ücret ödemeden kalp atışları için gideceğim

Siz hiç bakmayin o hemsireye ben degerimi 9,1 ken ogrendim daha cok yeniydi bende henuz doktora gitmedim cumaya randevu aldım 2 gun arayla verdim kan 4 kez en son dun verdim degerlimi ekliyorum bakin hic korkmayin artisin 2 kati olmasi onemli benmki gec dollenme buyuk ihtimalle polistik over hastasiyim adetler duzensiz o yuzden yumurtam adete yakin dollendi galiba cunki en son adet tarihim 22 haziran normalde benm 1 bucuk aylik hamile olmam lazm ama en fazla 4 haftaliktir

Eklentiler

• Screenshot_20230808-152651_e-Nabz.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20230807-110210_e-Nabz.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 43
Ne gibi bir külfet oldu
Ben zaten 3 haftada bir doktora gidiyordum tiroid rahatsizligim var. Yani 3 haftada bir idrar kan tahlili verdim ona göre gerekirse ilac yazildi vs. Ayni sekilde kilo takibim de yapıldı.
saglik ocaginda ebe de doktorumun zsten baktigi testlere bakip tekrar kilo olctu. Bence gerekli değildi yani.

İçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde

İçim rahatladı çok teşekkürler insaallah artmaya devam eder simdi ikinci sonucum çikti 86.48 neredeyse 2.5 kat artmış iki günde
Artık 86 nin üzerine 2 kat ekleyerek 2 şer gün olarak sayın değeriniz 4000 bini geçsin kesenizi karından görebilirsiniz ben size hesaplayayim bu gün mü 86 çıktı

Gidip sürekli kan verip kendinizi yıpratmayın ben yaptım çok pişmanım

Sonucum çikti ikincisi 86.38 neredeyse iki buçuk katı artmış

Gidip sürekli kan verip kendinizi yıpratmayın ben yaptım çok pişmanım
Emin olmak istedim zaten en fazla haftaya bir kez daha verir kadın dogumcuya giderim diye düşünüyorum

Artık 86 nin üzerine 2 kat ekleyerek 2 şer gün olarak sayın değeriniz 4000 bini geçsin kesenizi karından görebilirsiniz ben size hesaplayayim bu gün mü 86 çıktı
Evet bugün çıktı canım

Çok guzel artmis canim hic merak etme insallah keseyi gorup kalp atisinida duyariz
Ayın 21 inde keseyi görebilirsiniz değeriniz 5000 i geçiyor
Ben cuma goremem demi dün 323 dü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…