2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm bugün randevum vardı, bebisim tam benim hesapladıgm gibi haftasindayms, ikili test yaptırdık ensesi normal çıktı çok şükür maşallah bebişim de erkekkkkkkkk
Hali tabloya eklersin kuşum. Bir erkek bebişimiz daha geliyormuş

Selammm bugün randevum vardı, bebisim tam benim hesapladıgm gibi haftasindayms, ikili test yaptırdık ensesi normal çıktı çok şükür maşallah bebişim de erkekkkkkkkk
Ayyy hadi gözün aydın maşallah, sen biraz evhamlanıyordun sanki her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir yakışıklı daha geliyor

Bu sene çok erkek yaptı benimkini de erkek tahmin ediyor herkes ama ben rüyalarımda kız görüyorum. Kaybettiğim hamileliklerimde hep erkek geçiyordu içimden. Bakalım ne olacak
Ben de rüyamda hep kız gördüm şimdiye dek ve benimkini de herkes erkek tahmin ediyor. Ben de erkek hissediyorum gerçi ama aşırı manipülasyona açık birey olduğumdan olabilir Du bakalım ne çıkacak heyecanlıyım

Ben de öyle, dayanağı olsun olmasın erkek diyolar ya hmmm o zaman erkek falan diyorum ama o içimdeki kız hissi geçmiyor yine de ‍♀ ben de çok heyecanlıyım, önceleri hiç merakli degildim yani o kadar olur dersin, simdi yavastan kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum

Bana da 12. Haftada folik asiti bıraktırdı doktorum. İkili tarama için devlette başka bir doktora gitmiştim magnezyum ve demir ilacı yazdı fakat kendi doktoruma danışmadan almak istemedim. Kendi doktoruma sorduğumda da kan değerlerimin gayet iyi olduğunu o yüzden şuanlık demire gerek olmadığını söyledi. Pregnom max isimli ilacı yazdı onu kullanıyorum. Bence sizin de kan değerleriniz normal olmadığı için başka bir ilaca gerek duymamıştır. Ben birde çok dışarı çıkamadığım için Ocean d3k2 damlasını kullanıyorum gün aşırı

Bütün dış mihraklara karşı kız hissediyorsan gönlünün ta içinden kızdır gibi geliyor bana, bende öyle bir his yok olsun isterdim ismine kadar karar vermiştim, kafamda netti her şey neyse ama haftaya öğrenicez nası olsa di mi cinsiyeti? Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil güzel çocuğum bitanem diye severiz o zamana dek

Ay aynı durumdayım şuan tamamen ve iki Farklı doktora gittim ikisi de Farklı cinsiyet söyledi şaştım kaldım

Canım oksapar igne progestan fitil proluteks iğne coraspin prenatal life kullanıyordum hepsini bırak dedi çok şükür darısı sana canım

Ayyy hadi gözün aydın maşallah, sen biraz evhamlanıyordun sanki her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bir yakışıklı daha geliyor
Hadi inşallah şu ikili testin sonucu da temiz çıksın inşallah bol bol dua edin ben de hepinize ediyorum çünkü doktorun dediği tarihte yumurtlamam mümkün değildi tam sat ımla uyumlu şimdi çok şükür

Benimde Sat 8 temmuz a cekildi gec dollenme oldugu icinnnn haberiniz olsunnn efenimm Hali

13+1 den selamlarr teyzoşlarrr 7,5 cm olmuşuz 3 gün de ileriden gidiyormuşuz ilk defa yüzü böyle net görüldü elmacık kemiğini bile gördük 3 hafta önce erkek olabilir demişti bu hafta da erkek dedi sonra tam çıkarken duruşu kıza benziyor dedi nipt testi yaptırmadım ama ikili test yaptırdım burun kemiğini ve ense kalınlığını normal dedi doktorumuz size sorum olucak nasıl geçiyor bu haftalarda süreciniz ben aşırı göz kararması baş dönmesi yaşıyorum doktoruma sordum tüp mideden kaynaklı da olabilir gebelikten de olabilir dedi 4 bucuk seneyi geçti ama affedersiniz her yemek sonrası maalesef istifra ediyorum doktor bebek için her şey yolunda dedi ama ben ister istemez korkuyorum hiç benim gibi göz kararması bu haftalarda yaşayan var mı acabaa

Eklentiler

• IMG_1420.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_1422.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_1423.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 120
Aynısı bana da oldu su ankı doktorum zaten tup bebek bence bırakma hatta aksam 2 tane fitil al dedi doktorumuz aynıydı sanırım bana da son 2 hafta 1 tane kullan bırak demıstı

Ben Danimarka’da yaşıyorum, burada bütün gebelere ve bebek deneyenlere aynı multivitamini tavsiye ediyorlar. İçinde folik asit ve bir sürü başka vitamin var. Onun dışında hiç kan testi yapmadan herkese 10 hafta sonra demir takviyesi tavsiye ediyorlar. Ben de burada genel olarak anne bebek sağlığı iyi olduğu için kafamı karıştırmadan böyle devam ediyorum. Hamileliğin başından beri de ek omega kullanıyorum.

Omega için kızıma hamileyken, 35 hafta sonra bırakmamı tavsiye etmişlerdi. Kanı sulandırıyormuş galiba, doğumda kanama gibi bir durum olursa kan kaybı çok olabiliyormuş.

Baştaki folik asit takviyesi dışında geri kalan biraz kafamız rahatlasın diye gibi geliyor bana. Bütün doktorlar en önemlisi normal beslenme diyor zaten. Yine de eksik olmasın diye hepsine devam ediyorum.

Hakkımıza hayırlısı.

Canım oksapar igne progestan fitil proluteks iğne coraspin prenatal life kullanıyordum hepsini bırak dedi çok şükür darısı sana canım
Ay maşaAllah canım ya sevindim senin adına çok şükür Rabbim sıkıntılarını gidermiş hamdolsun sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin

Ay maşaAllah canım ya sevindim senin adına çok şükür Rabbim sıkıntılarını gidermiş hamdolsun sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin
Oksapar vurmaya giderken okudugum mesaj hepsini bıraktım
Ben napacam sonuna kadar vurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…