• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm💗 bugün randevum vardı, bebisim tam benim hesapladıgm gibi haftasindayms, ikili test yaptırdık ensesi normal çıktı çok şükür maşallah 🙏🏻 bebişim de erkekkkkkkkk😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Hali Hali tabloya eklersin kuşum. Bir erkek bebişimiz daha geliyormuş 🧿💕

Selammm💗 bugün randevum vardı, bebisim tam benim hesapladıgm gibi haftasindayms, ikili test yaptırdık ensesi normal çıktı çok şükür maşallah 🙏🏻 bebişim de erkekkkkkkkk😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ayyy hadi gözün aydın maşallah, sen biraz evhamlanıyordun sanki her şeyin yolunda olmasına çok sevindim 🌸🧿 bir yakışıklı daha geliyor 🎈😎

Bu sene çok erkek yaptı 😁 benimkini de erkek tahmin ediyor herkes ama ben rüyalarımda kız görüyorum. Kaybettiğim hamileliklerimde hep erkek geçiyordu içimden. Bakalım ne olacak 🥰
Ben de rüyamda hep kız gördüm şimdiye dek ve benimkini de herkes erkek tahmin ediyor. Ben de erkek hissediyorum gerçi ama aşırı manipülasyona açık birey olduğumdan olabilir 😂😂 Du bakalım ne çıkacak heyecanlıyım 🥲🌸

Ben de rüyamda hep kız gördüm şimdiye dek ve benimkini de herkes erkek tahmin ediyor. Ben de erkek hissediyorum gerçi ama aşırı manipülasyona açık birey olduğumdan olabilir 😂😂 Du bakalım ne çıkacak heyecanlıyım 🥲🌸
Ben de öyle, dayanağı olsun olmasın erkek diyolar ya hmmm o zaman erkek falan diyorum 😄 ama o içimdeki kız hissi geçmiyor yine de 🤷‍♀ ben de çok heyecanlıyım, önceleri hiç merakli degildim yani o kadar olur dersin, simdi yavastan kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum❤️

Kızlar bir şey soracağım. Bugün 12 hafta ile doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa normal mi.
Bana da 12. Haftada folik asiti bıraktırdı doktorum. İkili tarama için devlette başka bir doktora gitmiştim magnezyum ve demir ilacı yazdı fakat kendi doktoruma danışmadan almak istemedim. Kendi doktoruma sorduğumda da kan değerlerimin gayet iyi olduğunu o yüzden şuanlık demire gerek olmadığını söyledi. Pregnom max isimli ilacı yazdı onu kullanıyorum. Bence sizin de kan değerleriniz normal olmadığı için başka bir ilaca gerek duymamıştır. Ben birde çok dışarı çıkamadığım için Ocean d3k2 damlasını kullanıyorum gün aşırı

Ben de öyle, dayanağı olsun olmasın erkek diyolar ya hmmm o zaman erkek falan diyorum 😄 ama o içimdeki kız hissi geçmiyor yine de 🤷‍♀ ben de çok heyecanlıyım, önceleri hiç merakli degildim yani o kadar olur dersin, simdi yavastan kızım ya da oğlum diye seslenmek istiyorum❤️
Bütün dış mihraklara karşı kız hissediyorsan gönlünün ta içinden kızdır gibi geliyor bana, bende öyle bir his yok olsun isterdim ismine kadar karar vermiştim, kafamda netti her şey 😂 neyse ama haftaya öğrenicez nası olsa di mi cinsiyeti? Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil güzel çocuğum bitanem diye severiz o zamana dek 🌸🤍

Ay aynı durumdayım şuan tamamen ve iki Farklı doktora gittim ikisi de Farklı cinsiyet söyledi şaştım kaldım 😂

Ayyyy hadi gözün aydın 🤍 Bütün ilaçları mı bıraktırdı? Progestan falan? Oksapar kullanıyor muydun? Haftaya salı benimde inşaAllah 12+6 olacak kontrolüm var bana doğuma kadar sürekli kullacaksın demişti doktor bakalım ne yapacak 😌
Canım oksapar igne progestan fitil proluteks iğne coraspin prenatal life kullanıyordum hepsini bırak dedi çok şükür darısı sana canım 🥰🙏

Ayyy hadi gözün aydın maşallah, sen biraz evhamlanıyordun sanki her şeyin yolunda olmasına çok sevindim 🌸🧿 bir yakışıklı daha geliyor 🎈😎
Hadi inşallah 😍🙏🏻 şu ikili testin sonucu da temiz çıksın inşallah bol bol dua edin ben de hepinize ediyorum🤍 çünkü doktorun dediği tarihte yumurtlamam mümkün değildi tam sat ımla uyumlu şimdi çok şükür 🤍

Benimde Sat 8 temmuz a cekildi gec dollenme oldugu icinnnn haberiniz olsunnn efenimm Hali Hali 😇

13+1 den selamlarr teyzoşlarrr 7,5 cm olmuşuz 3 gün de ileriden gidiyormuşuz ilk defa yüzü böyle net görüldü elmacık kemiğini bile gördük 😀😀 3 hafta önce erkek olabilir demişti bu hafta da erkek dedi sonra tam çıkarken duruşu kıza benziyor dedi 😅😅 nipt testi yaptırmadım ama ikili test yaptırdım burun kemiğini ve ense kalınlığını normal dedi doktorumuz size sorum olucak nasıl geçiyor bu haftalarda süreciniz ben aşırı göz kararması baş dönmesi yaşıyorum doktoruma sordum tüp mideden kaynaklı da olabilir gebelikten de olabilir dedi 4 bucuk seneyi geçti ama affedersiniz her yemek sonrası maalesef istifra ediyorum doktor bebek için her şey yolunda dedi ama ben ister istemez korkuyorum hiç benim gibi göz kararması bu haftalarda yaşayan var mı acabaa

Eklentiler

• IMG_1420.jpeg
    IMG_1420.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_1422.jpeg
    IMG_1422.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_1423.jpeg
    IMG_1423.jpeg
    107,6 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar tüp bebekle hamile kalanlar Progestan fitil i nasıl bıraktınız tüp bebek doktorum en son bir kullan günde iki hafta daha bırak dedi ama kadin doğumcum kullanmanda faydası var biraz daha uzatabiliriz dedi sizlere nasıl bir bilgi verildi acaba
Aynısı bana da oldu su ankı doktorum zaten tup bebek bence bırakma hatta aksam 2 tane fitil al dedi doktorumuz aynıydı sanırım bana da son 2 hafta 1 tane kullan bırak demıstı

Kızlar bir şey soracağım. Bugün 12 hafta ile doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa normal mi.
Ben Danimarka’da yaşıyorum, burada bütün gebelere ve bebek deneyenlere aynı multivitamini tavsiye ediyorlar. İçinde folik asit ve bir sürü başka vitamin var. Onun dışında hiç kan testi yapmadan herkese 10 hafta sonra demir takviyesi tavsiye ediyorlar. Ben de burada genel olarak anne bebek sağlığı iyi olduğu için kafamı karıştırmadan böyle devam ediyorum. Hamileliğin başından beri de ek omega kullanıyorum.

Omega için kızıma hamileyken, 35 hafta sonra bırakmamı tavsiye etmişlerdi. Kanı sulandırıyormuş galiba, doğumda kanama gibi bir durum olursa kan kaybı çok olabiliyormuş.

Baştaki folik asit takviyesi dışında geri kalan biraz kafamız rahatlasın diye gibi geliyor bana. Bütün doktorlar en önemlisi normal beslenme diyor zaten. Yine de eksik olmasın diye hepsine devam ediyorum.

Hakkımıza hayırlısı.

Canım oksapar igne progestan fitil proluteks iğne coraspin prenatal life kullanıyordum hepsini bırak dedi çok şükür darısı sana canım 🥰🙏
Ay maşaAllah canım ya sevindim senin adına çok şükür Rabbim sıkıntılarını gidermiş hamdolsun sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin 🤍🥰☺️

Ay maşaAllah canım ya sevindim senin adına çok şükür Rabbim sıkıntılarını gidermiş hamdolsun sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin 🤍🥰☺️
Oksapar vurmaya giderken okudugum mesaj hepsini bıraktım 😅
Ben napacam sonuna kadar vurcam😅

Back