Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 temmuzSat ımı 1 temmuz olarak düzeltebilirmisiniz cmt günü net tarih söyledi Hali
Haha ayniyiz desene :)Sat ımı 1 temmuz olarak düzeltebilirmisiniz cmt günü net tarih söyledi Hali
Benim doktorum bütün ilaçlara devam ettiriyor ama progestan ı bırakmak isterdim bende açıkçası bıktık yaw zaten başımızda bi oksapar var o yetiyor da artıyor ben doğal silkus oldum çok ilacım yoktu ama şimdi birde d vitamini falan ekleniyor azalacağına artıyor ilaçlarımKızlar tüp bebekle hamile kalanlar Progestan fitil i nasıl bıraktınız tüp bebek doktorum en son bir kullan günde iki hafta daha bırak dedi ama kadin doğumcum kullanmanda faydası var biraz daha uzatabiliriz dedi sizlere nasıl bir bilgi verildi acaba
Dur aksam bılgısayardan gireyım çekerek satırları oluyorsa yaparım ınsallah bılgısayardan olur bence o geldı aklımaAy Mayıs ayı ilk sayfası çok güzel olmuş
Hali Seni yine darlıcam Beklenen doğum tarihine göre mi sıralasak herkesi keşke topik başkanlığı eş topik başkanlığı olarak devam etse, alırdım yükünü.
Ayyyy hadi gözün aydın Bütün ilaçları mı bıraktırdı? Progestan falan? Oksapar kullanıyor muydun? Haftaya salı benimde inşaAllah 12+6 olacak kontrolüm var bana doğuma kadar sürekli kullacaksın demişti doktor bakalım ne yapacakKızlar ikili test için kan verdim ben de on gün sonra sonuç çıkınca sekreter arayacakmis bütün tüp Bebek ilaçlarından kurtuldum çok şükür sabahları aç karnına kan hapı tok karnına bir tane vitamin içiyorum o kadar bir ay sonra gel dedi..
Benim kalp atışı 7+5 Hali daha önce de etiketlemiştim ama gözünden kaçtı sanırım müsait olduğunda eklersen sevinirimA Afratafrac bir de sat a göre sıralamak yeterlı o zaten tahmını dogum tarıhıne gore sıralamıs demek oluyor
Çok güzel olur eğer düzenlenebiliyorsaDur aksam bılgısayardan gireyım çekerek satırları oluyorsa yaparım ınsallah bılgısayardan olur bence o geldı aklıma
Dur aksam bılgısayardan gireyım çekerek satırları oluyorsa yaparım ınsallah bılgısayardan olur bence o geldı aklıma
A Afratafrac bir de sat a göre sıralamak yeterlı o zaten tahmını dogum tarıhıne gore sıralamıs demek oluyor
Sanırım bu önceden enfesiyonlu bir hastalık geçirip geçirmediğin ile alakalıymış. google a yazınca öyle diyor. Bilmiyorum ben de çok.Kızlar anti cmv igg pozitif çıktı benim
Bu ne demek oluyor bilen var mı
Kuzum bana da sadece prenelac diye bir omega3 multivitamin verdi başka da bir şey söylemedi bu kan hapı benim de aklıma takıldı tabi her zamanki gibi o an aklıma gelip sormamışımKızlar bir şey soracağım. Bugün 12 hafta ile doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa normal mi.
Ben sordum kullanmayacak mıyım diye hayır dedi. Anlamadım kime göre neye göre başlatılıyor. acaba bu yaptırılan kan tahlillerinde her sonuç iyi çıktığı için mi gerek duymadı. 2 arkadşaım var ikisi de "nasıl hala başlatmadı mı kan ilacına" diyolar. Şüpheye düşürdüler içimi.Kuzum bana da sadece prenelac diye bir omega3 multivitamin verdi başka da bir şey söylemedi bu kan hapı benim de aklıma takıldı tabi her zamanki gibi o an aklıma gelip sormamışım