classy
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 23 Aralık 2016
- 1.159
- 901
- 123
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceden sanırım kızamık yada kızılcık olması lazım geçirmişsin. Bu iyi bişey benimde pozitif ben önceden küçükken geçirdim hatırlıyorum 2 değerli bişey o aslında img igg mi öyle bişi biri negatif biri pozitif çıktıysa herşey yolunda hatta iyi bişey taşıyıcı oluyorsun bir daha geçirmen söz konusu olmuyor hamilelikte tehlikeli çünkü. O nedenle önceden kabakulak, kızamık gibi hastalıkları geçirip geçirmediğine bakıyorlar hepatit b aşısı olunca da pozitif çıkıyor taşıyıcı oluyorsun çünkü benim öyle meselaKızlar anti cmv igg pozitif çıktı benim
Bu ne demek oluyor bilen var mı
evet evet bence de her doktor kendi rutinine göre ilerliyor bence bu konuda doğru yanlış diye bir şey yok3 hafta sonra gidince tekrar sorarım o zaman. İnternetten baktım. 20. haftadan itibaren kullanılır yazıyor belki de vakti var diye evrmedi ay bilemedim. Neyse bakalım. Yalnız değilim.
Bir de kan ile ilgili bir kaç şey duydum bundan ötürü de korktum ben de. Farklı bir doktordan daha randevu alıp bir de başka bir akıl alacağım sanırım bunları da soracağım neye göre diyeBen sordum kullanmayacak mıyım diye hayır dedi. Anlamadım kime göre neye göre başlatılıyor. acaba bu yaptırılan kan tahlillerinde her sonuç iyi çıktığı için mi gerek duymadı. 2 arkadşaım var ikisi de "nasıl hala başlatmadı mı kan ilacına" diyolar. Şüpheye düşürdüler içimi.
Bir de kan ile ilgili bir kaç şey duydum bundan ötürü de korktum ben de. Farklı bir doktordan daha randevu alıp bir de başka bir akıl alacağım sanırım bunları da soracağım neye göre diye
Doğru farklı bir doktor görüşü almak önemli. Ama şimdi biri kullan der ve diğer demezse ne yapmak lazım Ben acaba devlet hastanesine mi gitsem bir de. Devlette durum nasıl ilerliyor acaba. Benim gittiğim hastane de doğum hastanesi gün içerisinde o kadar çok hasta gelip gidiyor ki anlatamam. Kullanma dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Mart annelerine sordum, onların bir kısmına da 16.20. haftadan sonra kullandırtmaya başlamış doktorları. Demek bize de öyle yapacak.Kızlar farklı doktor görüşleri de almak lazım bir sorun olsun olmasın. Çevremde bunun önemini gördüm.
Daha önce özelde rutin kontrole gittiğim sevdiğim bir doktor benim gebeliğimin öncesi devlete geçmiş bunu öğrenince ben de başından beri hep yine aynı doktora yani devlete gidiyorum özele hiç gitmedim. Doktorum sorduğum her şeyi güzel bir şekilde açıklıyor aslında ama kan hapını sormak aklıma bile gelmedi.. Martta seni gördüm gizli gizli orayı da takip ediyorum ben deDoğru farklı bir doktor görüşü almak önemli. Ama şimdi biri kullan der ve diğer demezse ne yapmak lazım Ben acaba devlet hastanesine mi gitsem bir de. Devlette durum nasıl ilerliyor acaba. Benim gittiğim hastane de doğum hastanesi gün içerisinde o kadar çok hasta gelip gidiyor ki anlatamam. Kullanma dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Mart annelerine sordum, onların bir kısmına da 16.20. haftadan sonra kullandırtmaya başlamış doktorları. Demek bize de öyle yapacak.
Valla sen de haklısın canım. 3 doktora gittim biri 10.haftada ikili test yapmaya kalktı. Son gittiğime 13.haftada ben yaptırmak istemedim dedim.Dedi ki daha zamanı yeni gelmiş. Diğer doktor konusunu bile açmadı. Ya ben biraz arkadaşımdan etkilendim. Tek doktorla ilerledi son haftalara kadar. Hiç sorun yoktu. Son haftalarda kendi doktoru izinliydi başka doktor gördü, gözden kaçırdığı büyük bir sorun çıktı. Bebek 6 aydır araştırma hastanesinde evini bile göremedi hala.Sayısız ameliyat geçirdi. Tabi çok olumsuz örnekler allah korusun hepimizin evlatlarını. Ama önce tedbir sonra tevekkül.Doğru farklı bir doktor görüşü almak önemli. Ama şimdi biri kullan der ve diğer demezse ne yapmak lazım Ben acaba devlet hastanesine mi gitsem bir de. Devlette durum nasıl ilerliyor acaba. Benim gittiğim hastane de doğum hastanesi gün içerisinde o kadar çok hasta gelip gidiyor ki anlatamam. Kullanma dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Mart annelerine sordum, onların bir kısmına da 16.20. haftadan sonra kullandırtmaya başlamış doktorları. Demek bize de öyle yapacak.
Olsun kız iyi olsunlarda iğne ne ki vız gelir tris giderBenim doktorum bütün ilaçlara devam ettiriyor ama progestan ı bırakmak isterdim bende açıkçası bıktık yaw zaten başımızda bi oksapar var o yetiyor da artıyor ben doğal silkus oldum çok ilacım yoktu ama şimdi birde d vitamini falan ekleniyor azalacağına artıyor ilaçlarım
Kızlar bir şey soracağım. Bugün 12 hafta ile doktorum folik asiti bıraktırdı. "Previt Pozitif Omega" diye omega3 hapına başlatıyor. Ancak bunun dışında başka bir vitamin ya da kan hapı falan kullan demedi. Hepiniz omega3 dışında vitamin ve kan ilacı kullanıyor musunuz? Yoksa normal mi.
Öyle tabi canım tüp bebekte o kadar aşamadan geldik sıkıntılar yaşadık şuan bunlar işin kaymağı hamdolsunOlsun kız iyi olsunlarda iğne ne ki vız gelir tris gider
Ooo hayırlı olsun gözünüz aydın o zamanlar belirti olmuyor ya 6. Haftadan sonra başladı benimBende dün 12. Günümdü kan verdım beta 1178 çıktı yarın gene ıkıncı kanı verıcem ama bende belirti yok şuan
12. Haftaya kadar devam dedi benimki hem fitil hem iğne hemde ağızdan duphaston alıyorum hepsi 12. Haftaya kadar devamKızlar tüp bebekle hamile kalanlar Progestan fitil i nasıl bıraktınız tüp bebek doktorum en son bir kullan günde iki hafta daha bırak dedi ama kadin doğumcum kullanmanda faydası var biraz daha uzatabiliriz dedi sizlere nasıl bir bilgi verildi acaba
Ooo hayırlı olsun gözünüz aydın o zamanlar belirti olmuyor ya 6. Haftadan sonra başladı
Merhaba, 2.beta sonucum 3066 cumartesi keseyi görmeye gidicez. Ama bulantı falan yok yiyorum yani baya :)12. Haftaya kadar devam dedi benimki hem fitil hem iğne hemde ağızdan duphaston alıyorum hepsi 12. Haftaya kadar devam
Ben doktorundan aldim ayrı ayrı. Sağlık ocağına gitmedim arastirmadimSağlık ocağında bedava yapıyorlar. 3 hafta sonra sonuç çıktı bizim :)
Kesinlikle öyle. Benim de 3 arkadaşım tek doktorla devam etti özelde çok şükür hiç bir sıkıntıları olmadı. Biraz kumar gibi denk gelinen doktor sanki.Valla sen de haklısın canım. 3 doktora gittim biri 10.haftada ikili test yapmaya kalktı. Son gittiğime 13.haftada ben yaptırmak istemedim dedim.Dedi ki daha zamanı yeni gelmiş. Diğer doktor konusunu bile açmadı. Ya ben biraz arkadaşımdan etkilendim. Tek doktorla ilerledi son haftalara kadar. Hiç sorun yoktu. Son haftalarda kendi doktoru izinliydi başka doktor gördü, gözden kaçırdığı büyük bir sorun çıktı. Bebek 6 aydır araştırma hastanesinde evini bile göremedi hala.Sayısız ameliyat geçirdi. Tabi çok olumsuz örnekler allah korusun hepimizin evlatlarını. Ama önce tedbir sonra tevekkül.
Kaç haftalıktın canımSelammm bugün randevum vardı, bebisim tam benim hesapladıgm gibi haftasindayms, ikili test yaptırdık ensesi normal çıktı çok şükür maşallah bebişim de erkekkkkkkkk