2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Bncede hiç elleme uyu kız😬saat başı uyanıp meme emen bebelerın annelerı ne yapsın🥴wallahi uykusuzluktan gözlerımi hissetmıyorum o derece
Saat başı bile değil, gece uykusuna ilk yatırdığımda 20 dk ya bir uyanıyor ilk 2-3 saat sonrasında aralıklar uzuyor böyle böyle sabaha kadar 5-6 kere daha uyanıyor. Tekrar emzirerek uyutmazsam çok zor dalıyor uykuya, hiç düzelmedi bu uyku sorunumuz. 11 yaşında oğlumun bile en büyük sorunu kardeşinin uykuları. Bizim gibi olan hiç yok mu acaba, uykusuzluk hepimizi perişan etti

Kızlar merhaba . Bu ek gıda sürecinde çok sorun yaşıyorum. Kızım ek gıda pek yemiyor. Arada bir iştaha gelirse yiyor . Bikaç gündür yine bişey yemiyor . İlk bi tadına baksın diye biraz ısrar ediyorum tadını severse belki yer diye . Severse yiyor sevmezse zorlamıyorum . Bikaç gündür tadına bile baktıramadım kaşığa vuruyor bağırıp ağlıyor. Böyle de hiçbir şey yememiş oluyor . İçim hiç rahat değil . .

siz yediremediğinizde yerine alternatif sevdiği bir şey veriyor musunuz? Ben yemezse yoğurt veya muz veriyordum mesela onu seviyor diye . Sanırım bu da doğru değilmiş. Hadi yemedi diyelim aç aç duracak mı öyle ?
Ek gıda miktar olarak benim kızım da çok yemiyor ama yemeye hevesli. Mücver harcı var makarna lütfen in, herhangi bir sebze( patates, brokoli, kabak, havuç) yumurta ve az suyla karıştırarak yapıyorum pankek boyutlarında, önüne minik minik koyuyorum, yiyor kendisi severek, deneyebilirsiniz

Saat başı bile değil, gece uykusuna ilk yatırdığımda 20 dk ya bir uyanıyor ilk 2-3 saat sonrasında aralıklar uzuyor böyle böyle sabaha kadar 5-6 kere daha uyanıyor. Tekrar emzirerek uyutmazsam çok zor dalıyor uykuya, hiç düzelmedi bu uyku sorunumuz. 11 yaşında oğlumun bile en büyük sorunu kardeşinin uykuları. Bizim gibi olan hiç yok mu acaba, uykusuzluk hepimizi perişan etti
Saat başı ağlıyor egede bu ara, pış pış yapıyorum bizde gece beslenmesi yok.

Gecesi gecesini tutmuyor, ama genel olarak kötü dıyemem, ilk yatırdıgımda yarım saat sonra uyanması var huy edındı bunu, sonrasındada 2-3 saatte bir kalkıyor, emzırıyorum, huysuzsa yada hastaysa daha sık kalkıyor tabi. Bnımde 13 yaşında oğlum var, birlıktemı yatıyorsunuz, nasıl etkılenıyor oglunuz?
Uyandıgında aglayarakmı uyanıyor pekı, bıseyler denedınızmı

X