2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bana da sabahları decavit verdi akşamları da demir hapı, ama hiç sorgulamamıştım. ( o an kan falan da vermedim yani bence rutinde yazdı bunları ya da gebelik başındaki değerime bakıp)

Kızlar anti cmv igg pozitif çıktı benim
Bu ne demek oluyor bilen var mı
Önceden sanırım kızamık yada kızılcık olması lazım geçirmişsin. Bu iyi bişey benimde pozitif ben önceden küçükken geçirdim hatırlıyorum 2 değerli bişey o aslında img igg mi öyle bişi biri negatif biri pozitif çıktıysa herşey yolunda hatta iyi bişey taşıyıcı oluyorsun bir daha geçirmen söz konusu olmuyor hamilelikte tehlikeli çünkü. O nedenle önceden kabakulak, kızamık gibi hastalıkları geçirip geçirmediğine bakıyorlar hepatit b aşısı olunca da pozitif çıkıyor taşıyıcı oluyorsun çünkü benim öyle mesela

Son düzenleme:
3 hafta sonra gidince tekrar sorarım o zaman. İnternetten baktım. 20. haftadan itibaren kullanılır yazıyor belki de vakti var diye evrmedi ay bilemedim. Neyse bakalım. Yalnız değilim.

3 hafta sonra gidince tekrar sorarım o zaman. İnternetten baktım. 20. haftadan itibaren kullanılır yazıyor belki de vakti var diye evrmedi ay bilemedim. Neyse bakalım. Yalnız değilim.
evet evet bence de her doktor kendi rutinine göre ilerliyor bence bu konuda doğru yanlış diye bir şey yok

Bir de kan ile ilgili bir kaç şey duydum bundan ötürü de korktum ben de. Farklı bir doktordan daha randevu alıp bir de başka bir akıl alacağım sanırım bunları da soracağım neye göre diye

Bir de kan ile ilgili bir kaç şey duydum bundan ötürü de korktum ben de. Farklı bir doktordan daha randevu alıp bir de başka bir akıl alacağım sanırım bunları da soracağım neye göre diye

Kızlar farklı doktor görüşleri de almak lazım bir sorun olsun olmasın. Çevremde bunun önemini gördüm.
Doğru farklı bir doktor görüşü almak önemli. Ama şimdi biri kullan der ve diğer demezse ne yapmak lazım Ben acaba devlet hastanesine mi gitsem bir de. Devlette durum nasıl ilerliyor acaba. Benim gittiğim hastane de doğum hastanesi gün içerisinde o kadar çok hasta gelip gidiyor ki anlatamam. Kullanma dediyse sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Mart annelerine sordum, onların bir kısmına da 16.20. haftadan sonra kullandırtmaya başlamış doktorları. Demek bize de öyle yapacak.

Daha önce özelde rutin kontrole gittiğim sevdiğim bir doktor benim gebeliğimin öncesi devlete geçmiş bunu öğrenince ben de başından beri hep yine aynı doktora yani devlete gidiyorum özele hiç gitmedim. Doktorum sorduğum her şeyi güzel bir şekilde açıklıyor aslında ama kan hapını sormak aklıma bile gelmedi.. Martta seni gördüm gizli gizli orayı da takip ediyorum ben de

Valla sen de haklısın canım. 3 doktora gittim biri 10.haftada ikili test yapmaya kalktı. Son gittiğime 13.haftada ben yaptırmak istemedim dedim.Dedi ki daha zamanı yeni gelmiş. Diğer doktor konusunu bile açmadı. Ya ben biraz arkadaşımdan etkilendim. Tek doktorla ilerledi son haftalara kadar. Hiç sorun yoktu. Son haftalarda kendi doktoru izinliydi başka doktor gördü, gözden kaçırdığı büyük bir sorun çıktı. Bebek 6 aydır araştırma hastanesinde evini bile göremedi hala.Sayısız ameliyat geçirdi. Tabi çok olumsuz örnekler allah korusun hepimizin evlatlarını. Ama önce tedbir sonra tevekkül.

Olsun kız iyi olsunlarda iğne ne ki vız gelir tris gider

Benim doktorum hap formunda vitamine inanmıyor ama işte takviye almış ol diye yazıyor birşeyler, öyle biri. Belki sizin de doktorunuz öyledir bir de bazı takviyeler bulantı ve bağırsak hareketlerinde düzensizlik yan etkili olabiliyor, doktorunuz onu da göz önünde bulundurmuştur bence endişelenmeyin
gittiğim alternatif bir doktor var, ona gideceğim bu cuma bakalım o ek bir şey önerecek mi paylaşırım burada da.

12. Haftaya kadar devam dedi benimki hem fitil hem iğne hemde ağızdan duphaston alıyorum hepsi 12. Haftaya kadar devam

Kesinlikle öyle. Benim de 3 arkadaşım tek doktorla devam etti özelde çok şükür hiç bir sıkıntıları olmadı. Biraz kumar gibi denk gelinen doktor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…