• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
80 dakika uyudu, 1 kere uyanıyor gibi oluyor pışpışlıyoruz devam ediyor. Ama akşama doğru çocuk fena oluyor iyice 😅 gece uykusuna çok bir etki etti mi pek anlayamadım açıkçası. Ama daha kolay uyuyor direnmiyor
Yaa demek ki bebekten bebeğe değişiyor uyku saatleri bende 2ye düşmek istiyorum bazen 2 uzun uyku yapıyoruz misss gibi oluyor 😅 ama tek uykuya yeni geçtiyseniz gece uykusuna etkisi biraz zaman alır sanırım

Kızlar sizlere kötü haberlerim var. Ailecek 10 gündür hastayız. İnfluenza diyorlar ama kolay bir grip değil. Asla geçmiyor. Emzirdiğim için bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Öksürük şurubu ve diğer ilaçlardan içemezsin dediler. Daha kötü oldum. Hastalık ciğerlerime dayandı. Bu yüzden tüm ilaçlara tekrar başladım. Ama sütümü sağıp döküyorum. Çocuklara içiremiyorum. 😔 Çocuklar ise son 3-4 gündür kötü. Önce ateşlendiler. Ateş geçince kolay atlattılar zannettik. Sonra aniden öksürmeye ve hırıldamaya başladılar. Apar topar acile gittik. Antibiyotik, buhar solisyonu ve alerji ilacı verdiler. Çocuklar ağrıdan öksürükten uyuyamıyorlar. Kucaktan inmiyorlar. İştahları kapandı. Antibiyotik yüzünden ishal de oldular. Sakın geçer diye düşünmeyin. Zencefile bala güvenmeyin. Bir tane de buhar makinesi edinin mutlaka.

Kızlar sizlere kötü haberlerim var. Ailecek 10 gündür hastayız. İnfluenza diyorlar ama kolay bir grip değil. Asla geçmiyor. Emzirdiğim için bana sadece antibiyotik vermişlerdi. Öksürük şurubu ve diğer ilaçlardan içemezsin dediler. Daha kötü oldum. Hastalık ciğerlerime dayandı. Bu yüzden tüm ilaçlara tekrar başladım. Ama sütümü sağıp döküyorum. Çocuklara içiremiyorum. 😔 Çocuklar ise son 3-4 gündür kötü. Önce ateşlendiler. Ateş geçince kolay atlattılar zannettik. Sonra aniden öksürmeye ve hırıldamaya başladılar. Apar topar acile gittik. Antibiyotik, buhar solisyonu ve alerji ilacı verdiler. Çocuklar ağrıdan öksürükten uyuyamıyorlar. Kucaktan inmiyorlar. İştahları kapandı. Antibiyotik yüzünden ishal de oldular. Sakın geçer diye düşünmeyin. Zencefile bala güvenmeyin. Bir tane de buhar makinesi edinin mutlaka.
Çoooook geçmiş olsun... Şimdi nasılsınız, sen daha iyi misin? İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız hasar bırakmadan 🤲🏻😔

Çoooook geçmiş olsun... Şimdi nasılsınız, sen daha iyi misin? İnşallah en kısa zamanda toparlarsınız hasar bırakmadan 🤲🏻😔
Çok teşekkür ederim. Bebekler kadar bizim için de zor bir hastalık. 1 haftadır emziriyorum diye paroldan başka ilaç kullanmadım. Bitki çayından başka bir şey içmedim. Serumla kendimi iyileştirmeye çalıştım. Büyük hata yapmışım. Dün acilde aldım soluğu. Doktorlar tabi tıbben doğru olanı söylüyorlar. Ama önce kendimi iyileştirmeye çalışmam gerekiyormuş. Çocuklar da hasta olunca her şey tepe taklak oldu. 😔

Back