• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim de kızım bu hastalıkla ile doğdu maalesef biz çok geç fark ettik 3 aylikti fenalaştı ve teşhis konuldu çok şükür hayata tutundu şuan 1.5 yaşında 3 açık kalp ameliyatı geçirdi çok zir bir durum ben kendim hemşire olmama rağmen hastane süreçleri çok zor geçti bizim için bu konu hakkında çok detaylı araştırmalar yaptım bebeği bu durumda olan süreci merak eden isteyen herkes yazabilir elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum Allah kimseyi evladı ile sınamasın sevgiler ❤️ Instagram: sudekarakaayaa

Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor

Bizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan :(
Herkesınki emeklıyor mu

Ama otururken devrılmıyor bayadır
Benimki asla emeklemiyor 😅 6 gün sonra 9 aylık olacak ama totoyu bir türlü kaldıramıyor 😅 yüzüstü yatırınca bi gitmeye çalışıyor gibi yapamayacağını anlayınca sinirleniyor. Kafaya takmıyorum yaa eninde sonunda yürüyecek akıllı kızım şimdiden yormuyor kendisini diyorum🥲

Selam kızlar
Sizde de emeklerken veya otururken geri geri veya yan dengeyi kuramayıp düşüp kafayı vurmalar başladı mı?
Ne yapacağım bilemiyorum ben artık günde 3-4 defa kafasını vuruyor bir yerlere :(
Kucağımda durmuyor, sürekli emeklemek istiyor ben de peşinde geziyorum ama iki dk bıraksam bir işimi yapsam bir bakıyorum pat gitmiş :(
Keşke kask gibi bir şey olsa da :(
Lila Baby Bebek Kafa Koruma Yastıgı Ilk Adım Arkadaşı
https://app.hb.biz/vmyrnnSEnLAC şöyle bir ürün var belki işinize yarar ben alacağım☺️ burda da reklam yazmak gerekiyor mu acaba😐 gerekiyorsa reklam

Benimki asla emeklemiyor 😅 6 gün sonra 9 aylık olacak ama totoyu bir türlü kaldıramıyor 😅 yüzüstü yatırınca bi gitmeye çalışıyor gibi yapamayacağını anlayınca sinirleniyor. Kafaya takmıyorum yaa eninde sonunda yürüyecek akıllı kızım şimdiden yormuyor kendisini diyorum🥲
9 bucuk aylık olcak bayadır emeklıyor yazdıktan sonra emekledı sanırım:)

Kızlar bebeğim sürekli kabız. 6 ay emdi beni sonrasında zaten ek gıda mama derken ortalık karıştı bugün kakasını yapıyorsa yarın kabız. İki güne bir kabızlık yaşıyor çok zorlanıyor rutin haline geldi resmen. Doktora götürmeyi planlıyorum ama böyle bişey yaşayan var mı

Kızlar bebeğim sürekli kabız. 6 ay emdi beni sonrasında zaten ek gıda mama derken ortalık karıştı bugün kakasını yapıyorsa yarın kabız. İki güne bir kabızlık yaşıyor çok zorlanıyor rutin haline geldi resmen. Doktora götürmeyi planlıyorum ama böyle bişey yaşayan var mı
benim bebişte aynı doktor dupbalac verdi önceden de kansuk fitil kullanıyor dum 🥲

Back