• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim de kızım bu hastalıkla ile doğdu maalesef biz çok geç fark ettik 3 aylikti fenalaştı ve teşhis konuldu çok şükür hayata tutundu şuan 1.5 yaşında 3 açık kalp ameliyatı geçirdi çok zir bir durum ben kendim hemşire olmama rağmen hastane süreçleri çok zor geçti bizim için bu konu hakkında çok detaylı araştırmalar yaptım bebeği bu durumda olan süreci merak eden isteyen herkes yazabilir elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum Allah kimseyi evladı ile sınamasın sevgiler ❤️ Instagram: sudekarakaayaa

Merhaba kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor

Bizimki tam emeklemıyor 2 tane gidip dinlenıyor o da 1 haftadır falan :(
Herkesınki emeklıyor mu

Ama otururken devrılmıyor bayadır
Benimki asla emeklemiyor 😅 6 gün sonra 9 aylık olacak ama totoyu bir türlü kaldıramıyor 😅 yüzüstü yatırınca bi gitmeye çalışıyor gibi yapamayacağını anlayınca sinirleniyor. Kafaya takmıyorum yaa eninde sonunda yürüyecek akıllı kızım şimdiden yormuyor kendisini diyorum🥲

Selam kızlar
Sizde de emeklerken veya otururken geri geri veya yan dengeyi kuramayıp düşüp kafayı vurmalar başladı mı?
Ne yapacağım bilemiyorum ben artık günde 3-4 defa kafasını vuruyor bir yerlere :(
Kucağımda durmuyor, sürekli emeklemek istiyor ben de peşinde geziyorum ama iki dk bıraksam bir işimi yapsam bir bakıyorum pat gitmiş :(
Keşke kask gibi bir şey olsa da :(
Lila Baby Bebek Kafa Koruma Yastıgı Ilk Adım Arkadaşı
https://app.hb.biz/vmyrnnSEnLAC şöyle bir ürün var belki işinize yarar ben alacağım☺️ burda da reklam yazmak gerekiyor mu acaba😐 gerekiyorsa reklam

Benimki asla emeklemiyor 😅 6 gün sonra 9 aylık olacak ama totoyu bir türlü kaldıramıyor 😅 yüzüstü yatırınca bi gitmeye çalışıyor gibi yapamayacağını anlayınca sinirleniyor. Kafaya takmıyorum yaa eninde sonunda yürüyecek akıllı kızım şimdiden yormuyor kendisini diyorum🥲
9 bucuk aylık olcak bayadır emeklıyor yazdıktan sonra emekledı sanırım:)

Ben de 5-6 kez kullandım ilk 24 saat içerisinde içmiştim hiç hamile kalmadım korkma :)
Merhabalar yorumunuzu gördüm de sormak istedim ara kanamanız oldu mu hiç bir ay kadar reglim gecikti ve bu zaman diliminde iki defa ara kanamam oldu normal olduğunu düşünüyorum ama yinede korkuyorum bu arada kan ve hormon testi verdim değerlerim gayet normal tarlusal vermişti doktor sizce kullanmalı mıyım

Lila Baby Bebek Kafa Koruma Yastıgı Ilk Adım Arkadaşı
https://app.hb.biz/vmyrnnSEnLAC şöyle bir ürün var belki işinize yarar ben alacağım☺️ burda da reklam yazmak gerekiyor mu acaba😐 gerekiyorsa reklam
Bizim elimiz ayağımız her şeyimiz bu yastık. İnanılmaz kurtarıcı. Alın aldırın hediye alın :))

Bizim elimiz ayağımız her şeyimiz bu yastık. İnanılmaz kurtarıcı. Alın aldırın hediye alın :))
Ben de geçen gün aldım, işe yarıyor gibi ama henüz tırmanmaya ufak ufak başladığı için kurtarıcılığını test edemedim. Bi kez ben denedim azıcık itip bebişimi 😀 işe yarıyor gibiii

Ben de geçen gün aldım, işe yarıyor gibi ama henüz tırmanmaya ufak ufak başladığı için kurtarıcılığını test edemedim. Bi kez ben denedim azıcık itip bebişimi 😀 işe yarıyor gibiii
Ben de yavaşça düşürdüm güldü 😂 hareketleri hızlanınca inanın acayip faydasını görüyorsunuz. Bazı bebekler taktırmayabilir ama bizimki ses edemedi sırtında çantası var gibi geziyor:) başka siteden çok daha ucuza aldım. Bebeği olanlara hediye alacağım:)

Ben de yavaşça düşürdüm güldü 😂 hareketleri hızlanınca inanın acayip faydasını görüyorsunuz. Bazı bebekler taktırmayabilir ama bizimki ses edemedi sırtında çantası var gibi geziyor:) başka siteden çok daha ucuza aldım. Bebeği olanlara hediye alacağım:)
Ne iyi fikiiiir!! Bu ürünün YouTube'daki bi videosunun yorumunda biri ablasının bu ürün için en gereksiz şey olduğunu yazmış, yok artık demiştim ne en gereksizi... Gayet de gerekli.

Ne iyi fikiiiir!! Bu ürünün YouTube'daki bi videosunun yorumunda biri ablasının bu ürün için en gereksiz şey olduğunu yazmış, yok artık demiştim ne en gereksizi... Gayet de gerekli.
Hareketli bebekler için gayet de gerekli evet. Bu devirde de sakin bebek olmuyor her biri ayrı hiperaktif:) onu yazanın çocuğu çok kiloludur hareketsizdir belki de

Hareketli bebekler için gayet de gerekli evet. Bu devirde de sakin bebek olmuyor her biri ayrı hiperaktif:) onu yazanın çocuğu çok kiloludur hareketsizdir belki de
Belki de doğru... Bugün çarpmadı mesela onun sayesinde yoksa yine bi ağlama seansı yaşayacaktık 😀 keşke yüzüstü düşmeye de bir şeyler olsa hahahaha direkt bisiklet kaskı gibi var da onlar da olmaz herhalde çok minikler

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Belki de doğru... Bugün çarpmadı mesela onun sayesinde yoksa yine bi ağlama seansı yaşayacaktık 😀 keşke yüzüstü düşmeye de bir şeyler olsa hahahaha direkt bisiklet kaskı gibi var da onlar da olmaz herhalde çok minikler
Yüzüstü düşerken elinin üstüne düşüyor genelde ya da dizinin. Kask da var evet ama ben sıkmak istemedim bebeği. Dikkat etmeyi öğrensin o da azcık 😂

Back