- 2 Kasım 2019
- 490
- 652
- 53
- 30
Vay vay benim netleşse isimler hazırda hahaHali teyzesi oğlumuzun adına karar verdik Miran Efe eklersin müsait olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vay benim netleşse isimler hazırda hahaHali teyzesi oğlumuzun adına karar verdik Miran Efe eklersin müsait olunca
Ben dün yaptırdım canım 12+3Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız kaç hafta kaç günlükken yaptırdınız?
Sımdılık 1 bitene kadar dusuncem sen?Sen nasıl devam edeceksin cnm aramızda bir iki hafta var sanki
Ay yiyim onuHali teyzesi oğlumuzun adına karar verdik Miran Efe eklersin müsait olunca
Bende de oluyor son birkaç gündür. 11+2 yim ben deBen 12+1’im ve kasıklarımda ara ara çivi batması gibi sızı oluyor iki gündür , büyüme ağrısı galiba .Sizlerde durum nasıl?
12+0da yaptirdim. Düşük risk çıktı ama kısmet.Kızlar ikili tarama yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız kaç hafta kaç günlükken yaptırdınız?
gün içinde değil ama sabahları ve gece yatmadan önce oluyor benim de, ya da uzandığımda belirginleşiyordur ağrı o da olabilir. doktora sorduğumda ağrı çok şiddetli olmadıkça endişelenecek bir durum yok normal demişti 12. haftada başlamıştı benim de ağrılarım.Ben 12+1’im ve kasıklarımda ara ara çivi batması gibi sızı oluyor iki gündür , büyüme ağrısı galiba .Sizlerde durum nasıl?
13+2de yaptırdımKızlar ikili tarama yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız kaç hafta kaç günlükken yaptırdınız?
11+6 benimde canım 2-3 gündür çok ağır değil ama kasıklarımda, kuyruk sokumumda ve belimde inceden sızı hissetmeye başladım bende. Göğüslerimde de inceden sızlama var hatta. Alttan alttan hafif sızlıyor. Bu haftalar itibariyle rahim yukarı çıkıyormuş çok ağır olmadığı sürece bende takmıyorum. Hatta 3-4 gün önce resmen rahmimin ordan gerilme oldu 2-3 defa battı ama sürekli olmadığı için takmadım. Bu haftalarda başlıyormuş çünkü.Ben 12+1’im ve kasıklarımda ara ara çivi batması gibi sızı oluyor iki gündür , büyüme ağrısı galiba .Sizlerde durum nasıl?
Aa hiç duymamıştım don muhabbetini eheu komikmiş bilsem ben de yapardımKızlar annem her aradığında bebeğine ilk don al donansın dediği için bugün ilk bebiş eşyası don alıcam sanırım Saçımı da kestirmem muhtemelen. Var mı böyle şeylere inanan farklı inanışlar
Bana da vermedi canımbana da aynı şekilde ekstra ilaç vermedi. herkes d vitamini, kan hapı diyor. ben de gerek görmediği için vermedi heralde diyorum
Benim de uçları süpürge gibi oldu rezalet gerçekten.. aslında hiç inanmam hurafelere ama konu bebek olunca cesaret edemiyor insan. Araştırdım bilimsel olarak bir problem olmadığını gördüm ama dedim ya konu bebek oluncaaa.. napcaz nisana kadar böyle saçaklı mı gezcez şimdisaç kestirme işinden ben de çekiniyorum ya. hamile kalmadan önce gitmek istiyordum ama gidemedim. şimdi de çok bakımsız hale geldiler. napcam bilemedim
sormayın valla konu bebek olunca neler neler yapcaz daha bilmem ben biraz daha sabrımı deniyorum ama muhtemelen bi noktada ehh yeter olacak ve gidip kestircem gibi hissediyorumBenim de uçları süpürge gibi oldu rezalet gerçekten.. aslında hiç inanmam hurafelere ama konu bebek olunca cesaret edemiyor insan. Araştırdım bilimsel olarak bir problem olmadığını gördüm ama dedim ya konu bebek oluncaaa.. napcaz nisana kadar böyle saçaklı mı gezcez şimdi
Daha erken değil mi perinatoloji muayenesi için, ben doktor söylemese de 22. haftada yaptırmak isterim sanırım riskli bir durum varsa öğrenmekte fayda var diye düşünüyorum. Bilmediğim şeyler benim anksiyetemi çok tetikliyor, olabildiğince bilmediğim şeyleri elemeye çalışıyorum o yüzden ama herkes için durum farklıdır tabi.Kızlar doktorlarınız size perinatoloji muayenesi önerdi mi? Benim bir arkadaşıma doktoru önermiş. Riskli bir durumu da yoktu. Acaba yaptırmakta fayda var mıdır.