- 27 Haziran 2024
- 584
- 276
- 18
- 28
Ben cennet hurmalı mama yapıyorum bazen irmikten ya da yulaftan. Ona rağmen kalkıyorNe veriyorsun mesela, kavanozlardan mı? Bi de uyurken rahatsız etmiyor de mi bebişini?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cennet hurmalı mama yapıyorum bazen irmikten ya da yulaftan. Ona rağmen kalkıyorNe veriyorsun mesela, kavanozlardan mı? Bi de uyurken rahatsız etmiyor de mi bebişini?
ben bebekken annemde yaparmis sabaha kadar uyurmusum oyleUyumadan önce kaşık mama yediriyorum ben, o biraz iyi geldi gece uyanmaları azaldı bizde
Bir de genelde uyuduktan sonra 1 saat içinde uyanırdı, uyku saatini ileriye aldım erken uyuttuğum için öyle olduğunu düşünüyorum belki de o etkiledi bilmiyorum![]()
Biz park yatakta yatırıyoruz ama ondan bile korkuyoruz. Tırmanmaya çalışıyorlar çünkükizlar bebem sarkmayi kesfetti nasil onlem alicam ben buna her yerden sarkiyo delircem hahahahaj
montessori bizimki de bu model besik park yatak rahat ettiremedim tum yatagi dolanarak uyuyo cunku hahshshBiz park yatakta yatırıyoruz ama ondan bile korkuyoruz. Tırmanmaya çalışıyorlar çünküMontessori yatağa mı geçsek diye düşünüyorum. Sizinki beşik galiba
Bence de yani güzel bi mama hazırlıyormuşsuuun. Tamamen kişisel yine ksndnsndjdBen cennet hurmalı mama yapıyorum bazen irmikten ya da yulaftan. Ona rağmen kalkıyorbence yiyecek ile çok ilişkisi yok
bende benzer şekilde hazırlıyorum bizde farketti, ben sütümün artık baya azalmasından kaynaklı olduğunu iyi geldiğini düşünüyorum doyuramıyorum artık bebeyiBence de yani güzel bi mama hazırlıyormuşsuuun. Tamamen kişisel yine ksndnsndjd
Benimki de azaldı aşırı, zaten hiçbir zaman bol olmadı da. Sağıyorsan günlük ne kadar çıkarıyorsıun?bende benzer şekilde hazırlıyorum bizde farketti, ben sütümün artık baya azalmasından kaynaklı olduğunu iyi geldiğini düşünüyorum doyuramıyorum artık bebeyi
Sağmıyorum artık ek gıdaya geçtiğimiz için önemsemedim pekBenimki de azaldı aşırı, zaten hiçbir zaman bol olmadı da. Sağıyorsan günlük ne kadar çıkarıyorsıun?
Var evetBir de kızlar bebeleriniz sizin kucağınız dışında başkalarına gidiyor mu? Başkalarında ağlayıp size dönmeye çalışıyor mu süreklii? Gerçekten bu durumdan çok bunalmış durumdayım 9 aylık olduk ama nefes aldırmıyor![]()
Nasıl alıştırdınız ben her gün gitsem de ağlıyorVar evetKv bakıyor şimdi ona alışması bir aydan fazla sürdü
Evet bu modelin kenarları biraz yüksekmiş. Endişelenmekte haklısınızmontessori bizimki de bu model besik park yatak rahat ettiremedim tum yatagi dolanarak uyuyo cunku hahshsh
ic yatagida 20 cm cok yukseltmiyor sanki basta alirken azicik yuksek olsa daha iyi olur gibi gelmisti ama sanki alcak olsa daha rahat kapiyi mi soksem diyorum rahat ciksin diye ama kapida umrunda degil ki gitsin koselerden sarksin anca hahahahEvet bu modelin kenarları biraz yüksekmiş. Endişelenmekte haklısınız![]()
El mahkum alıştıNasıl alıştırdınız ben her gün gitsem de ağlıyor
Merhaba benim bebeğimde emeklemiyor ya sağlık konusunda bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum doktorlar emeklemeyi gelişim olarak görmüyor pek ama ben istiyorum ki ben mutfaktayken yanıma gelsin falan çünkü sürekli yanında beni istiyor yuvarlana yuvarlana yer değiştiriyor ama emekleme sürünme yok tembel çıktı bizimkiOlabilir tabi bizde de tepkiler değişti hep ama emekleme işi halen yok ya. Sıkıntı mı değil mi bilmiyorum ama bi türlü emekleyemiyor .
Düzelir korkmayın benimki öksürmekten hep uyanırdı ama geçince düzeliyorKızlarrrr bebişim nezle oldu 3 gündür öksürük burun akıntısı balgamlı ve tıkanıklık var. Gündüz uykularımız 20-30 dkya düştü uyuyamiyor doğru düzgünondan önce 1 saat uyurdu gündüz. Sizce hastalıktan sonra düzelir mi ya böyle kalacak diye korkuyorum
Canım burnunu bol bol temizle , geniz akıntısı öksürük yapıyor. Birde balgamları çıkarman lazım, instada ki dr Osman’ın burun temizleme videosunu yapın. Ben birde mustela nın chest rub kremini kullandım çok etki etti öksürüğü çok azaltmıştı.Kızlarrrr bebişim nezle oldu 3 gündür öksürük burun akıntısı balgamlı ve tıkanıklık var. Gündüz uykularımız 20-30 dkya düştü uyuyamiyor doğru düzgünondan önce 1 saat uyurdu gündüz. Sizce hastalıktan sonra düzelir mi ya böyle kalacak diye korkuyorum