• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Uyuyamiyorum ben ,uyku düzenim çok bozuldu.Yemek yemek istiyorum ama yedikten sonrada hafiften olsa bulantı keşke yemeseydim hissiyatı . Hamileliğin altın çağına geçmek istiyorum tabi varsa 😅🧿🙏

Canım bu tarz şeyleri iyice araştırmak gerekir doktora vs danışmadan bence kullanılmamalı çünkü bir yerde okumuştum erken doğuma sebebiyet vermiş bu yağ bence sende araştır öyle kullan internette ki her fenomene de inanma derim ben
Teşekkür ederim canım ama aile hekimliğinde takibimi yapan ebeye sordum o da tavsiye etti bi dahaki gidişimde bu yan etkisi hakkında da sorayım inşallah

Kızlar tüp bebekle hamile kalanlar Progestan fitil i nasıl bıraktınız tüp bebek doktorum en son bir kullan günde iki hafta daha bırak dedi ama kadin doğumcum kullanmanda faydası var biraz daha uzatabiliriz dedi sizlere nasıl bir bilgi verildi acaba

Kızlar tüp bebekle hamile kalanlar Progestan fitil i nasıl bıraktınız tüp bebek doktorum en son bir kullan günde iki hafta daha bırak dedi ama kadin doğumcum kullanmanda faydası var biraz daha uzatabiliriz dedi sizlere nasıl bir bilgi verildi acaba
Doktorum direkt bıraktırdı bana, 12. hafta itibariyle kullanmıyorum ama kullanmayı isterdim, kafam rahat olurdu biraz daha 🥲

Doktorum direkt bıraktırdı bana, 12. hafta itibariyle kullanmıyorum ama kullanmayı isterdim, kafam rahat olurdu biraz daha 🥲
Bende sıkıntı olmazsa biraz geciktirme düşüncesindeyim cnm yoksa 12. Hafta banada dediler bırak diye olmadı elimdeki ila bitene kadar kullanırım bir 15 gün fazla sadece

Kızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim. 🧿🥰 Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı 🥰

1696836100441.jpeg

Maşallah sizede çok güzel çok sağlıklı bir süreç olsun inşallah🙏🏼☺️
Ben hastaneye gittiğim için kontrole, doktorum, hastane aracı ücreti alıyor 2bin tl kadar ödeme onu dedi bence, ararsın içine sineni eve gelsinler alsınlar aynı gün dedi ama özel muayenehane olunca oraya çağırabiliyor doktor hemen. Haftaya fiyat ve detaylı bilgi veririm bende.

Bencede 12 haftadan sonra biraz daha rahatlarız diye düşünüyorum bende.
Ekledim 1 haftalık bir program mesela. Mide bulantılarım olduğu için daha çok yiyebileceğim şeyler üzerinden oluşturuldu liste bu arada.
Kuş beslenmesi gibi. Ben bunları çok daha fazla yiyorum ama kilo vermeye devam ediyorum bu nasıl iş anlayamadım vallahi

Kızlar günaydınnnnn. 12. haftadan selamlar teyzelerim. 🧿🥰 Bir maşallahınızı alırım. Çok şükür her şey yolunda dedi doktorum. Dna testi için de bugün kan verdim. İzmir Alsancak'ta bir laboratuarda. 11.000TL ödedim. Cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı ama Dna sonucu 2 haftaya en geç çıkınca öğrenmiş olacağız, ama asıl önemli olan umarım sonuç iyi çıkar da bir oh çekip önüme bakabilirm. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat ve bizlere güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Bu arada yüzüstü yatıyordu benimki.Kıpır kıpırdı 🥰
Eki Görüntüle 3314439
Hiçbir sorun çıkmayacak maşallah turpp gibiler 🌸💕 Kız gibi mi sanki 🥹

HAnimlar benimde geceleri bildiginiz karnim gurulduyor midem can cekisiyor bisiler yemezsen oluyor gibi oluyorum ozelljkle 11 12 arasi sizde durum nasil
Benim de cok oluyordu. Sonra hamilelik şekeri olduğu için hem kan şekeri değerlerini hem de yediklerimi yazdığım günlük verdiler, doktor çok az yiyorsun dedi. Normal acikman dedi ve acıkırsan kalkıp kan şekeriyle cok oynamayan seyler yemek zorundasin dedi. Ben o kadar geç yenmez diye dayanmaya çalışıyordum ama doktor öyle deyince hem akşam yemeklerini biraz arttırdım, hem de acıkırsam cok hafif ve küçük bir şeyler yiyorum. Kilo almadim ve çok da rahatladım.

Eki Görüntüle 3314439
Heheeh çociğin tersi dönmüş, canım benim maşallah 🧿🌸 erkeğe benziyo yorumu yapmış mıydım sana? bütün ultrason fotilerini erkeğe benzetiyorum 😂😂

Eki Görüntüle 3314439
Oyy maşallah kuzuya🧿🧿🧿 ne güzel ters dönmüş😄 inşallah sonuç güzel çıkar🙏

Eki Görüntüle 3314439
12 hafta kontrolü çok önemli, ne güzel iyi geçmiş. Ben de geçen perşembe kan verdim NIPT için. İkili test de yaptırdın mı? Gerçi NIPT daha iyi olduğu için onu yapmaya gerek yok diyorlar ama burda devlette yapılıyordu ben onu da istedim. Orada düşük risk dediler, inşallah NIPT de öyle çıkacak.

Benim de cok oluyordu. Sonra hamilelik şekeri olduğu için hem kan şekeri değerlerini hem de yediklerimi yazdığım günlük verdiler, doktor çok az yiyorsun dedi. Normal acikman dedi ve acıkırsan kalkıp kan şekeriyle cok oynamayan seyler yemek zorundasin dedi. Ben o kadar geç yenmez diye dayanmaya çalışıyordum ama doktor öyle deyince hem akşam yemeklerini biraz arttırdım, hem de acıkırsam cok hafif ve küçük bir şeyler yiyorum. Kilo almadim ve çok da rahatladım.
Bende sıķ sık beslenmiyorum sanirim ondan aksam yemegi bazen yiyorum mesela

12 hafta kontrolü çok önemli, ne güzel iyi geçmiş. Ben de geçen perşembe kan verdim NIPT için. İkili test de yaptırdın mı? Gerçi NIPT daha iyi olduğu için onu yapmaya gerek yok diyorlar ama burda devlette yapılıyordu ben onu da istedim. Orada düşük risk dediler, inşallah NIPT de öyle çıkacak.
Yok kuzum ikili teste gerek kalmıyor zaten dedi doktorum da.

Hanımlar marks&spencer’da çok güzel indirim var. Birçok emzirme sutyeni denedim hepsi yanlardan taştı ve çok yaydı. Bunların emzirme sutyeni toparlayıcı gibi yanlardan sırttan çok güzel destekliyor.Taşmıyor. Ben full cup ve dantelli modelini aldım. Full cup göğüs ucu da gizliyor. Tavsiye ederim🌸

Back