- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Ya evet ikiye çıkarabilirsin dedi gaviscon veya rennie şurup veya tablet dedi.Bunlar bebeğe zarar veren etken maddelere sahip değil gibi bişiler söyledi(tıbbi konuştu anlamadımAaa bunu içmemizde sıkıntı yok muymuş. Ben hiç soramamaıştım, öyleyse ben de içim arada kavruluyor midem.
Valla seni çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki mucize bir gıda yokKızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba
Aynen ya hapşırmaya öksürmeye korkuyorum vallaKizlar o bende de varhele hapsirirsam cok kotu oluyor
Ayy evet hele gece çay içtiysem sabaha kadar yol yapıyorum WC yeAy o bende de var. Koştur koştur wc gidiyorum. Aşırı sık gidiyorum bir de gece en az 8 defa kalkıyorumdur. Okuduğuma göre bir süre sonra bu durum rahatlayacakmış. Ancak son 3 aya girince daha fazla artarak geri dönecekmiş.
Kuzum bana ekşi elmayı tuzlayıp yemek iyi geliyor bu ara, bir de tuzlu salatalık. Bugün bana doktor ilaç verdi mide yanması için. Rennie de içebilirmişizKızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba
35 bine doğum dahil zaten ve sabit tabi ki. Eğer paket almak istemezseniz sadece doğumun 18 bin olduğundan bahsettim benMerhaba, bana fiyat çok pahalı geldi doğum dahil paketler istanbul için ortalama hastanelerde 35-60 arası değişiyor ve doğuma da fiyat sabit şekilde giriyorsunuz. Ben anlayamadım doğumu dahil etmemelerini.
Haa, ay hamilelik beyni gerçekmiş kusura bakmayın okuduğumu anlamamışım. Fiyat iyi öyleyse35 bine doğum dahil zaten ve sabit tabi ki. Eğer paket almak istemezseniz sadece doğumun 18 bin olduğundan bahsettim ben
Tuzlu çubuk kraker veya beyaz leblebi denedin miKızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba
Kac haftalık canım bana nıye demedı
Dün geceden beri inanılmaz aç hissediyorum ne yesem geçmiyor bulantı da cabası benim bugüne kadar rahat geçmişti valla çok zormuşValla seni çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki mucize bir gıda yok
Midem tuttuğu günler çorba içip kızarmış ekmek veya tost yiyorum akşam öğünü olarak, daha rahat geçiyor en azından, tutuyor biraz midemi.
Elmayı deneyeyim çünkü Salatalık etki etmedi mide ilacım var suanlik o da etki etmiyor teşekkürler canımKuzum bana ekşi elmayı tuzlayıp yemek iyi geliyor bu ara, bir de tuzlu salatalık. Bugün bana doktor ilaç verdi mide yanması için. Rennie de içebilirmişiz
Kraker kokusu daha çok mide bulandırıyor sen yazınca leblebi aldım marketten deneyeyim teşekkürlerTuzlu çubuk kraker veya beyaz leblebi denedin mi
Bende saat başı mutlaka ağzıma bir lokmada olsa ekmek atıyordum mide suyunu emsin diye ve iyi geliyordu. Kraker falan benim de midemi bulandııyordu. Leblebi de iyi geliyor. Tuzlu salatalık bana da iyi geldi. Yeşil elma da iyi geldi. Bir de sakız çiğnemek iyi geldi bana tatsız sakız.Kraker kokusu daha çok mide bulandırıyor sen yazınca leblebi aldım marketten deneyeyim teşekkürler
HeheHaa, ay hamilelik beyni gerçekmiş kusura bakmayın okuduğumu anlamamışım. Fiyat iyi öyleyse
Leblebi şimdilik iyi geldi bakalımBende saat başı mutlaka ağzıma bir lokmada olsa ekmek atıyordum mide suyunu emsin diye ve iyi geliyordu. Kraker falan benim de midemi bulandııyordu. Leblebi de iyi geliyor. Tuzlu salatalık bana da iyi geldi. Yeşil elma da iyi geldi. Bir de sakız çiğnemek iyi geldi bana tatsız sakız.
Maşallah bende yarın 14 oluyorum
Kraker benim de midemi bulandırıyor. Bugün doktor kraker ye diyor. Dedim kraker yiyorum kebap tadı geliyor midem bulanıyor. Baya güldüler. Ama ben yerken çok kötü tabi o hisBende saat başı mutlaka ağzıma bir lokmada olsa ekmek atıyordum mide suyunu emsin diye ve iyi geliyordu. Kraker falan benim de midemi bulandııyordu. Leblebi de iyi geliyor. Tuzlu salatalık bana da iyi geldi. Yeşil elma da iyi geldi. Bir de sakız çiğnemek iyi geldi bana tatsız sakız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?