• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yüzünüzde sivilcelenme oldumu
Bende normalde hiç sivilce olmaz alnım çenemde hep çıkmaya başladı. Yüzüm pütür pütür kabarcıklar fln hissediyorum hatta saçımı sabah yıkıyorum akşama yağlanıyor normalde asla böyle problemlerim olmaz.

Ben hiç masraf yapmadım, samimi bir grup olacak, cinsiyeti bilen arkadasim gözümü kapatıp ellerimi mavi ya da pembeye boyayacak. Ellerimi daha sonra karın kısmından beyaz tshirtün üstüne koyacağım, bir iki üç deyince ellerimi kaldırınca hepimiz göreceğiz rengi (resimdeki gibi). Sonra işte beraber pasta yeriz, bu kadarcık. Hiç öyle şatafata gerek yok, maksat heyecan ve en yakınlarını dahil etmek. Samimiyet bence çok önemli. Biz en fazla 10 kişi olacağız yani. Internette de paylaşmam. Güzel fikirler var, içinizde kalmasın eğer istiyorsanız. Eki Görüntüle 3313539
Çok güzelmiş bu fikri kullanabilirim🥺

Anladim kuzum yok kaşıntım olmadi hic , ama doktoru aradim idrar testi vermek icin gel dedi. Idrar vermeye gidicem her ihtimale karsin tedbirli olmaliyim die 💞 bakalim ne olcak buarada benimle ilgilwnip yazdigin icin cok tesekkur ederim danisabilcegim endiselerimi yazabilcegim paylasacagim tek burasi var

Benim enfeksiyon oldu, hem rengi çok koyu, hem de süt kesiği şeklinde parçacıklı( çok affedersiniz) akıntı geliyordu, test aldı, özel hastane sürüntü testi, devlet ise sadece idrar aldı ama doktor zaten fitil vermişti, benim de kaşıntı hiç yoktu ama akıntı çoktu

Herkese merhabaaa😍 Mayıs annelerinden geliyorum, tecrübelerinizden faydalanmam lazım 🙈 Bugün hastanemden doğum paketi için fiyat aldım. Bu eklediğim listedekilerin hepsi dahil 35 bin tl. Şu an alırsak fiyatı sabitlemiş oluyormuşuz mayısa kadar gelecek zamlardan etkilenmiyoruz. Sadece doğum ücreti de şu an 18 binmiş ama onda fiyat sabitleme yok, günü geldiğinde kaç olmuşsa artık onu ödüyoruz. Ben pek anlamıyorum bu işlerden biraz fikir alışverişi yapalım mı. Bu arada 8+1’iz şu an.

Eklentiler

• IMG_4429.jpeg
    IMG_4429.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 74
Ya şunu da söyleyeyim ilk haftalardan beri sürekli meyve yiyordum. Hep ekşi şeyler istedi canım. Yüzümde sivilceler çıktı resmen çirkinleştim. Çin takvimi rus takvimi tutmadı. Basenlerim genişledi.Bunlar için genelde kız derler ama bende tutmadı. Tutan şeyler nub teorisi, yumurtlama gününde beraberlikle erkek olur demişlerdi o ve mide bulantım olmadı sadece bunlar. Muayeneden önce bol bol su içtim iki parça bitter çikolata yedim ve hep hareket ettim. Anne yorulunca bebek de kıpır kıpır olur demişlerdi. Gerçekten öyle oldu.

Herkese merhabaaa😍 Mayıs annelerinden geliyorum, tecrübelerinizden faydalanmam lazım 🙈 Bugün hastanemden doğum paketi için fiyat aldım. Bu eklediğim listedekilerin hepsi dahil 35 bin tl. Şu an alırsak fiyatı sabitlemiş oluyormuşuz mayısa kadar gelecek zamlardan etkilenmiyoruz. Sadece doğum ücreti de şu an 18 binmiş ama onda fiyat sabitleme yok, günü geldiğinde kaç olmuşsa artık onu ödüyoruz. Ben pek anlamıyorum bu işlerden biraz fikir alışverişi yapalım mı. Bu arada 8+1’iz şu an.
Hangi sehirdesiniz

Benim enfeksiyon oldu, hem rengi çok koyu, hem de süt kesiği şeklinde parçacıklı( çok affedersiniz) akıntı geliyordu, test aldı, özel hastane sürüntü testi, devlet ise sadece idrar aldı ama doktor zaten fitil vermişti, benim de kaşıntı hiç yoktu ama akıntı çoktu
Sanirim benimde oyle doktora yazdim idrar tahlili lazim dedi pazartesi vercem ins

Sanirim benimde oyle doktora yazdim idrar tahlili lazim dedi pazartesi vercem ins

Eğer enfeksiyon varsa dedi erken doğum riskine karşı önlem amaçlı fitil kullanmalısın ama yoksa mantar( süt kesiği şeklinde olan) için bir şey yapmıyoruz sorun değil o demişti, endişelenme yani canım, hiçbir gebe şu dönemde hiçbir şey için endişelenmesin lütfen, güzel bir hamilelik süreci geçirelim hepimiz 🙏🏻

Akıntısı olan kızlar, enfeksiyon olma riskine karşı ben nioli yağı kullanıyorum. İki günde bir iç çamaşırımın ortasına bir damla damlatıyorum hemen etki ediyor. Antibiyotik kullanacak seviyeye gelmeden deneyin derim

Merhaba, bana fiyat çok pahalı geldi doğum dahil paketler istanbul için ortalama hastanelerde 35-60 arası değişiyor ve doğuma da fiyat sabit şekilde giriyorsunuz. Ben anlayamadım doğumu dahil etmemelerini.

Ya şunu da söyleyeyim ilk haftalardan beri sürekli meyve yiyordum. Hep ekşi şeyler istedi canım. Yüzümde sivilceler çıktı resmen çirkinleştim. Çin takvimi rus takvimi tutmadı. Basenlerim genişledi.Bunlar için genelde kız derler ama bende tutmadı. Tutan şeyler nub teorisi, yumurtlama gününde beraberlikle erkek olur demişlerdi o ve mide bulantım olmadı sadece bunlar. Muayeneden önce bol bol su içtim iki parça bitter çikolata yedim ve hep hareket ettim. Anne yorulunca bebek de kıpır kıpır olur demişlerdi. Gerçekten öyle oldu.
Benim bütün teoriler ve belirtiler kız bebeğe işaret ediyor ama iki farklı doktor erkek yorumu yaptı. Hiçbi şeye inanmamak lazım fetal dna’yı bekliyorum 😂

Akıntısı olan kızlar, enfeksiyon olma riskine karşı ben nioli yağı kullanıyorum. İki günde bir iç çamaşırımın ortasına bir damla damlatıyorum hemen etki ediyor. Antibiyotik kullanacak seviyeye gelmeden deneyin derim
Evet bunu çok duyuyoruz son zamanlarda memnun olan epey kişi var benim de aklımda. Umarım olmaz, olursa ilk bunu deneyeceğim 👍🏻

Kızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba

Back