• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bunu içmemizde sıkıntı yok muymuş. Ben hiç soramamaıştım, öyleyse ben de içim arada kavruluyor midem.
Ya evet ikiye çıkarabilirsin dedi gaviscon veya rennie şurup veya tablet dedi.Bunlar bebeğe zarar veren etken maddelere sahip değil gibi bişiler söyledi(tıbbi konuştu anlamadım😂) Öncelikle genel uyarılarda bulundu tabi. Yağlı kızartma konusu. Akşam sıvı yemek tüketin çorba gibi katı yemekten ziyade ve yemekten sonra 2 saat dik oturun dedi. Tabi siz yine danışın isterseniz ☺️

Kızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba
Valla seni çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki mucize bir gıda yok 🥲
Midem tuttuğu günler çorba içip kızarmış ekmek veya tost yiyorum akşam öğünü olarak, daha rahat geçiyor en azından, tutuyor biraz midemi.

Ay o bende de var. Koştur koştur wc gidiyorum. Aşırı sık gidiyorum bir de gece en az 8 defa kalkıyorumdur. Okuduğuma göre bir süre sonra bu durum rahatlayacakmış. Ancak son 3 aya girince daha fazla artarak geri dönecekmiş.
Ayy evet hele gece çay içtiysem sabaha kadar yol yapıyorum WC ye😄

Kızlar hem midem bulanıyor hem de kazınıyor sürekli aç hissediyorum yedikten sonrada yanma bulantı oluyor ne yesem geçer acaba
Kuzum bana ekşi elmayı tuzlayıp yemek iyi geliyor bu ara, bir de tuzlu salatalık. Bugün bana doktor ilaç verdi mide yanması için. Rennie de içebilirmişiz

Merhaba, bana fiyat çok pahalı geldi doğum dahil paketler istanbul için ortalama hastanelerde 35-60 arası değişiyor ve doğuma da fiyat sabit şekilde giriyorsunuz. Ben anlayamadım doğumu dahil etmemelerini.
35 bine doğum dahil zaten ve sabit tabi ki. Eğer paket almak istemezseniz sadece doğumun 18 bin olduğundan bahsettim ben

Valla seni çok iyi anlıyorum ama ne yazık ki mucize bir gıda yok 🥲
Midem tuttuğu günler çorba içip kızarmış ekmek veya tost yiyorum akşam öğünü olarak, daha rahat geçiyor en azından, tutuyor biraz midemi.
Dün geceden beri inanılmaz aç hissediyorum ne yesem geçmiyor bulantı da cabası benim bugüne kadar rahat geçmişti valla çok zormuş 😶

Kuzum bana ekşi elmayı tuzlayıp yemek iyi geliyor bu ara, bir de tuzlu salatalık. Bugün bana doktor ilaç verdi mide yanması için. Rennie de içebilirmişiz
Elmayı deneyeyim çünkü Salatalık etki etmedi mide ilacım var suanlik o da etki etmiyor teşekkürler canım ❤️

Kraker kokusu daha çok mide bulandırıyor sen yazınca leblebi aldım marketten deneyeyim teşekkürler 🙃
Bende saat başı mutlaka ağzıma bir lokmada olsa ekmek atıyordum mide suyunu emsin diye ve iyi geliyordu. Kraker falan benim de midemi bulandııyordu. Leblebi de iyi geliyor. Tuzlu salatalık bana da iyi geldi. Yeşil elma da iyi geldi. Bir de sakız çiğnemek iyi geldi bana tatsız sakız.

Bende saat başı mutlaka ağzıma bir lokmada olsa ekmek atıyordum mide suyunu emsin diye ve iyi geliyordu. Kraker falan benim de midemi bulandııyordu. Leblebi de iyi geliyor. Tuzlu salatalık bana da iyi geldi. Yeşil elma da iyi geldi. Bir de sakız çiğnemek iyi geldi bana tatsız sakız.
Leblebi şimdilik iyi geldi bakalım 🤢

Kraker benim de midemi bulandırıyor. Bugün doktor kraker ye diyor. Dedim kraker yiyorum kebap tadı geliyor midem bulanıyor. Baya güldüler. Ama ben yerken çok kötü tabi o his 🙈

Back