• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Az bulantım var derken 13. Hafta da bulantı tavan yapması
Benim bulantım 5.haftanın sonunda başladı 15. Haftama giriyorum 12 de geçecek dediler 12 de ve 13 de hastane de yattım 13 de birden tekrar pik yaptı çaresizce o günü bekliyorum inşallah sizin benim gibi olmaz

Benim bulantım 5.haftanın sonunda başladı 15. Haftama giriyorum 12 de geçecek dediler 12 de ve 13 de hastane de yattım 13 de birden tekrar pik yaptı çaresizce o günü bekliyorum inşallah sizin benim gibi olmaz
Baya kotuyum pekı neden yattınız ay vok kptu bu bulantı

Baya kotuyum pekı neden yattınız ay vok kptu bu bulantı
Ben 5kez yattım maalesef ilk değildi hiç beslenemediğim ve sürekli kustuğum için vücudum susuz kalmış ve keton üretmeye başladı bu yüzden yattım her yatışımda, herkes 12de bitecek dedi ama benim 12 13 de çok arttı ki onzyd kullanıyorum ona rağmen kesilecek diyor herkes büyük bir ümitle bekliyorum 🥺 siz ilaç kullanmıyor musunuz?

Ben 5kez yattım maalesef ilk değildi hiç beslenemediğim ve sürekli kustuğum için vücudum susuz kalmış ve keton üretmeye başladı bu yüzden yattım her yatışımda, herkes 12de bitecek dedi ama benim 12 13 de çok arttı ki onzyd kullanıyorum ona rağmen kesilecek diyor herkes büyük bir ümitle bekliyorum 🥺 siz ilaç kullanmıyor musunuz?
Yok bana cok nadir olmustu bu hafta ılk kez cogaldı ve az once ne varsa cıkardım obur dunyaya gittim geldım cok zor ınsallah hayırlıca devam eder surecımız zorlanmadan Gecmıs olsun

Yok bana cok nadir olmustu bu hafta ılk kez cogaldı ve az once ne varsa cıkardım obur dunyaya gittim geldım cok zor ınsallah hayırlıca devam eder surecımız zorlanmadan Gecmıs olsun
Eğer çok sıvı kaybınız var ise acilde bir serum taktırın muhakkak sıvı çok önemli. İnşallah bundan sonrası öncesinden çok daha güzel geçer ama 13 de benimde bir arttı belki hormonlar ile ilgili olabilir 🥺

Eğer çok sıvı kaybınız var ise acilde bir serum taktırın muhakkak sıvı çok önemli. İnşallah bundan sonrası öncesinden çok daha güzel geçer ama 13 de benimde bir arttı belki hormonlar ile ilgili olabilir 🥺
Alalh sonumuzu hayretsın sag olun🥰

O zaman doğum çeşidine göre almak daha mantıklı demekki. Ama onu nası bilcez. İkisinden de birer tane almak yeter mi acaba hastane için 2 takım. Kaç takım götürmek lazımdır acaba.

Birde ben şeyi merak ediyorum normal doğumda kadınlara sonda takılıyo mu. yoksa hemen wc gidebiliyolar mı acaba. Bir de sonda varsa sezeryan oldu diyelim, altına külot falan giyemicek kadın yatak kan olmaz mı. Doğumdan sonra hemen kanama başlıyor diye duymuştum. Aklımda deli sorular.
Doğumunun nasıl geçtiğine göre değişiyor ihtiyaç, her normal doğum da aynı değil. Epidural verilirse normal doğumda da sonda takılıyor ama onu gelip çıkarıyorlar. Kan, idrar, kaka bunlar normal sürecin parçası. Sezeryan olursa osur diye nöbet bekliyor insanlar. 😅

Bence en kolayı önü düğmeli elbise. Kilot gibi olan bezler de çok rahat ettiriyor.
Kızlar alışveriş konusunda benim kafam karışık evet her şeye gün geçtikçe zam geliyor ama benim 2020 de sağlıklı bir gebeliğim olmuştu doğum yaptım bebeğim eve gelmedi her şeyi duruyor bebek arabası hariç bezleri kıyafetleri kapı süsü battaniyesi ıvır zıvır üç tane kaybim olduğu için belki size abartı gelecek ama Nisan ayına doğru doğum için bir takım kıyafet biberon bez alıp hastaneye giderim diye düşünüyorum ve yaşarsa bebeğim ihtiyacı oldukça birşeylerini alırım büyük ihtimalle.... vefat eden bebeğimin esyalarina bakıp çok ağlamışligim var çünkü 🙏🙏🙏
Ah ah, hazır evden hastaneye gidip de eli boş dönmenin hissini ne yazık ki öyle iyi biliyorum ki. Kızımın odası duruyor evde. Bütün eşyaları da yıkanmış, mis kokulu hala. Ben zaten kaybımdan önce de doğum öncesi çok eşya almama taraftarıydım ama bebek arabası, araba koltuğu, kıyafetler var evde tabii bir sürü. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama eşyalara değil, kızıma. Bence olsa da ağlayacaktık olmasa da.

Kaybı yaşayınca insan gerçekten anlıyor, bebeğin ihtiyacı olan sevgi, iki parça kıyafet. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz. Bu kez sağlıklı bebeklerimizle evimize gelmek kısmet olur inşallah.

Selam kızlar, 2'li test sonucum normal çıkmış. Dr'un sekreteri msj atmış bu gün almaya gideceğim. Her güzel haber içini rahatlatıyo insanın, bi çok kişide 2li sonuçları sıkıntılı olunca yaptırmamayı düşünmüştüm. Bir de demir hapı kullanmaya başladınız mı? Bana başladığı hap midemi, bağırsaklarıöı mahvetti. Sizler demir kullanıyor musunuz?
Demir hapının kabızlık yan etkisi oluyor ne yazık ki. Yine de kullanıyorum, kanımda sorun olmaması için.
Kızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mi 😂 tüm arkadaşlarım normal değil diyo.
Şişliktir o bence. 😊

Cinsiyet ayın 16sinda haber verilecekmiş. Trizomi 21, 13 ve 18 bir haftada çıkıp cinsiyet niye bu kadar uzun sürüyor anlamadım ama bekleyeceğiz :/
Almanya’da 12 hafta öncesinde cinsiyet söylemek yasak.

Doğumunun nasıl geçtiğine göre değişiyor ihtiyaç, her normal doğum da aynı değil. Epidural verilirse normal doğumda da sonda takılıyor ama onu gelip çıkarıyorlar. Kan, idrar, kaka bunlar normal sürecin parçası. Sezeryan olursa osur diye nöbet bekliyor insanlar. 😅

Bence en kolayı önü düğmeli elbise. Kilot gibi olan bezler de çok rahat ettiriyor.

Ah ah, hazır evden hastaneye gidip de eli boş dönmenin hissini ne yazık ki öyle iyi biliyorum ki. Kızımın odası duruyor evde. Bütün eşyaları da yıkanmış, mis kokulu hala. Ben zaten kaybımdan önce de doğum öncesi çok eşya almama taraftarıydım ama bebek arabası, araba koltuğu, kıyafetler var evde tabii bir sürü. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama eşyalara değil, kızıma. Bence olsa da ağlayacaktık olmasa da.

Kaybı yaşayınca insan gerçekten anlıyor, bebeğin ihtiyacı olan sevgi, iki parça kıyafet. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz. Bu kez sağlıklı bebeklerimizle evimize gelmek kısmet olur inşallah.

Demir hapının kabızlık yan etkisi oluyor ne yazık ki. Yine de kullanıyorum, kanımda sorun olmaması için.

Şişliktir o bence. 😊

Başkalarının yanında osuramam. 😂 O nası şey ya. Odadan çıkmalı herkes ki rahatça yapim.

Akıntısı olan kızlar, enfeksiyon olma riskine karşı ben nioli yağı kullanıyorum. İki günde bir iç çamaşırımın ortasına bir damla damlatıyorum hemen etki ediyor. Antibiyotik kullanacak seviyeye gelmeden deneyin derim
Canım bu tarz şeyleri iyice araştırmak gerekir doktora vs danışmadan bence kullanılmamalı çünkü bir yerde okumuştum erken doğuma sebebiyet vermiş bu yağ bence sende araştır öyle kullan internette ki her fenomene de inanma derim ben

Canım bu tarz şeyleri iyice araştırmak gerekir doktora vs danışmadan bence kullanılmamalı çünkü bir yerde okumuştum erken doğuma sebebiyet vermiş bu yağ bence sende araştır öyle kullan internette ki her fenomene de inanma derim ben
Ben de öyle bişi okudum. Kimine doktoru kullan demiş kimine kullanma demiş. Doktora sormakta fayda var. Bend e kullandım ama çamaşırıma damlatmadım hiç. Pijamama damlatıyorum ben. hafif bacağıma doğru 😂

evet canim, hatta 20ye kadar "olabilir" diyorlar, kesin söylemiyorlar ama ben 14üm şu an, bir de nipt olduğu için söylenir diye düşünmüştüm, özellikle cinsiyet belirleme sipariş edildi diye yani. Neyse çok önemli degil, 10 güncük daha beklicez ^^

35 bine doğum dahil zaten ve sabit tabi ki. Eğer paket almak istemezseniz sadece doğumun 18 bin olduğundan bahsettim ben
Bana fazla geldi nedense ayni pakete sahibim 17.500 e aldim 2 ay once tabi ben ankaradayim o ayri

evet canim, hatta 20ye kadar "olabilir" diyorlar, kesin söylemiyorlar ama ben 14üm şu an, bir de nipt olduğu için söylenir diye düşünmüştüm, özellikle cinsiyet belirleme sipariş edildi diye yani. Neyse çok önemli degil, 10 güncük daha beklicez ^^
Benim doktorumda Almanyada saniyo kendini sanirim soylemio bebemin cinsiyetini cunku 😄😄😄

Back