• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese, 13+2den bildiriyorum. Dünden beridir asla geçmeyen bir uykum var. Gündüz gece uyuyorum kafamı dik tutamıyorum. Aşırı yorgunluk ve ağırlık çöküyor durduğum yerde. İlk haftalarda da oluyordu normaldi de şimdi normal mi bilen var mı?

Doğumunun nasıl geçtiğine göre değişiyor ihtiyaç, her normal doğum da aynı değil. Epidural verilirse normal doğumda da sonda takılıyor ama onu gelip çıkarıyorlar. Kan, idrar, kaka bunlar normal sürecin parçası. Sezeryan olursa osur diye nöbet bekliyor insanlar. 😅

Bence en kolayı önü düğmeli elbise. Kilot gibi olan bezler de çok rahat ettiriyor.

Ah ah, hazır evden hastaneye gidip de eli boş dönmenin hissini ne yazık ki öyle iyi biliyorum ki. Kızımın odası duruyor evde. Bütün eşyaları da yıkanmış, mis kokulu hala. Ben zaten kaybımdan önce de doğum öncesi çok eşya almama taraftarıydım ama bebek arabası, araba koltuğu, kıyafetler var evde tabii bir sürü. Çok ağladım, hala ağlıyorum ama eşyalara değil, kızıma. Bence olsa da ağlayacaktık olmasa da.

Kaybı yaşayınca insan gerçekten anlıyor, bebeğin ihtiyacı olan sevgi, iki parça kıyafet. Gerisi olursa olur olmazsa olmaz. Bu kez sağlıklı bebeklerimizle evimize gelmek kısmet olur inşallah.

Demir hapının kabızlık yan etkisi oluyor ne yazık ki. Yine de kullanıyorum, kanımda sorun olmaması için.

Şişliktir o bence. 😊

Almanya’da 12 hafta öncesinde cinsiyet söylemek yasak.
Öyle canım malesef yaşayan bilir sağlıkla kucağımıza alırız ins bu bebisleri🙏🙏🙏🙏

Merhaba kızlar bu gruba ilk kez yaziyorum 🐣10+4 haftalık tüp bebek gebesiyim ilk gebeliğim hem heyecanlı,hem stresli bir dönem sanki ilk gebeliğim olduğu için hiç bişey bilmiyorum neye nerden başlamalıyım hiç bir fikrim yok hepinize güzel bir hamilelik süreci dilerim 🥰
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Belirtilerin var mı bulantı gibi ya da hissediyor musun

Selam herkese, 13+2den bildiriyorum. Dünden beridir asla geçmeyen bir uykum var. Gündüz gece uyuyorum kafamı dik tutamıyorum. Aşırı yorgunluk ve ağırlık çöküyor durduğum yerde. İlk haftalarda da oluyordu normaldi de şimdi normal mi bilen var mı?

13+6 ben de, iki gündür ben de uyuyorum, kafamı kaldıracak halim yok. Demir ilacına başladım, iştahım da yerine gelmedi hala yemek yemiyorum, hayırlısı gerçekten

Sanırım benim artık bitmeye başladı sabah bulantilarim baya baya azaldı ☺️ gün içerisinde sık acikiyordum yemedigim zamanda bulanıyordu çok şükür acıkmalarım da bitti ☺️ darısı başınıza inşallah ❤️
Aminnnnnm aminnnnnn

Ben fena şifayı kaptım dün geceden beri tir tir titriyorum. Kuşburnu içine apitera zen+limon koyuyorum. Bir de deniz tuzu ve suyla burun yıkama yapıyorum. En azından nefes alabiliyorum. Hamile değilken nurofen atardım bir tane sabaha bir şeyim kalmazdı. Ne zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çocuklu gebeler nasılsınız ya? Ben ayakta fazla kalınca akşam çok fena oluyorum çatı ağrısından, sizde de aynı mı? İlkinde ilk aylar böyle değildim, son aylarda yaşayacağım ağrıları şimdiden yaşıyorum ve son aylar karnımdaki yükle de ne hale geleceğimi düşünüyorum şimdiden 🫠

Ben fena şifayı kaptım dün geceden beri tir tir titriyorum. Kuşburnu içine apitera zen+limon koyuyorum. Bir de deniz tuzu ve suyla burun yıkama yapıyorum. En azından nefes alabiliyorum. Hamile değilken nurofen atardım bir tane sabaha bir şeyim kalmazdı. Ne zormuş allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş oldun yaa. İlaç kullanamamak köyü gerçekten. Ama doğal takviyeleri de düzenli kullanınca işe yarıyor geç de olsa. Bol bol dinlenmeye bak inşallah en kısa zamanda toparlarsın

Bende de tam tersi uykusuzluk var su gunlerde asiri derecede hemde gece kusu gibiyim :( ama.normaldir kuzum hormonlar yuzunden

Ben de azcık yuruyum yoruluyorum agrım var sanırım adete denk geldı hesapladım adet zamanı gibi
Her gun bisi oluyor valla ınsallah saglıklı olsunda napalım 🤲🏻

Çok geçmiş oldun yaa. İlaç kullanamamak köyü gerçekten. Ama doğal takviyeleri de düzenli kullanınca işe yarıyor geç de olsa. Bol bol dinlenmeye bak inşallah en kısa zamanda toparlarsın
Çook teşekkür ederim canım benim inşallah 🙏🏻

13+6 ben de, iki gündür ben de uyuyorum, kafamı kaldıracak halim yok. Demir ilacına başladım, iştahım da yerine gelmedi hala yemek yemiyorum, hayırlısı gerçekten
14+2 deyim bende çok uyuyorum sürekli doyamadım uyumalara öğle yemeklerinden sonra akşamları bi ağırlık var üzerimde nasıl geçirdiniz 🤦🏻‍♀️

HAnimlar benimde geceleri bildiginiz karnim gurulduyor midem can cekisiyor bisiler yemezsen oluyor gibi oluyorum ozelljkle 11 12 arasi sizde durum nasil

Back