- 28 Mart 2018
- 603
- 484
Ben siveno kullanıyorum canımKızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz bebişlerinize?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben siveno kullanıyorum canımKızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz bebişlerinize?
Yaa peki ben nası anlicam ki bunu gece bile çekerken uyumusno pozisyonda yaaBenim bebiş sürekli ağlıyordu durmadan kulak ve saçını çekiyordu ama dişte çıkarttığı için aklıma kulak gelmedi meğer kulağı ağrıyormuş çocuğun derdi başkaymış bende tetagil verip durdum dişten diye
Csmssir deterjanı bitti has hacisakir maas alana kadar......Ben siveno kullanıyorum canım
Siveno kullanıyorum , eskiden oğluma granül hacı şakir kullanıyordum, sonra granülün çamaşır makinesine zarar verdiğini öğrendim , kıza sıvı olarak siveno kullanıyorum .Kızlar çamaşır deterjanı ne kullanıyorsunuz bebişlerinize?
Hiç bilmiyorum ve bitmiş durumdayımAllahım çok zorlanıyorum Ne zaman geçecek acaba
Zeytinyağını pamuğa damlatıp makata uyaran vermeyi denediniz mi öyle yapabiliyolarBebeğim her gun birkaç kere kaka yapardı. 1 haftadır sadece sabahları yapmaya başlamıştı ve cuma sabahından beri hiç kaka yapmadı. Ne yapabilirim dün de bugun de 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama henüz etkisini göremedim. Masaj da yapıyorum. Ben stres oldum o yapmadıkça. Bugun de yapmazsa yarın doktora mı gideyim ne yapayım
Bebek tarhanası var og natural markasında ondan alıp yapabilirsin 1 çay bardağı kadar yiyolar. Ya da denettiğim sebzeleri buharda haşlayıp alttaki suyu içine katıp hatta ilik suyun varsa buzluktan ondan da atıyprum ben 1 tane öyle çorba yapabilirsinArkadalaşlar sidefer kullananlar kaç damla veriyor ocean microferde kilo başı 2 damlaydı sideferi bilmiyorum bilginiz varmı acaba
Birde şimdi arada çorba veriyorumda yumurta 3 gün denedim şimdi yourduda deniyorum umarım alerji çıkmaz
Mamaa yerine nasıl bir çorba yiyebilir bir öğün mamayı vermicem ne kadar çorba içirmeliyim
Tamamdır teşekkür ederim 1. Ay beklemek en iyisi olacak sanırımOsman Gönülal'ın son canlı yayın videosunun sonunda böyle bir soru soruluyor o da arkadaş gibi söyledi. Ya bir ay olsun arada ya da aynı anda yaptırın demişti bugün izlediğimde.
hemen hemen bir ay kadardır bizde öyleyiz gece ağlama uyuyama emdir yatır kalkıyor niye yaptığını da anlayamıyorum bu daha da zor olanı gündüz uykuları da hep kestirme şeklinde normal mi yoksa anormal mi bilememek daha zorluyorAllahım çok zorlanıyorum Ne zaman geçecek acaba
Biz de aynı durumdayız iki saatte bir uyanıyor emmeden susmuyorhemen hemen bir ay kadardır bizde öyleyiz gece ağlama uyuyama emdir yatır kalkıyor niye yaptığını da anlayamıyorum bu daha da zor olanı gündüz uykuları da hep kestirme şeklinde normal mi yoksa anormal mi bilememek daha zorluyor
Zeytinyağını pamuğa damlatıp makata uyaran vermeyi denediniz mi öyle yapabiliyolar
Doymadıklarından değil bence eğer herhangi bir rahatsızlığı yoksa gözlemlemişsinizdir bebeği, ben uykuya geçemedikleri için emmek istediklerini düşünüyorum bizler gibi değil onlar uyanınca yada bir gaz gelince onu bir şey rahatsız ettiği zaman uykuya dönmede sorun yaşıyorlar bu da onları uyandırıp emerek uyumayı istiyorlarAcaba doymuyor mu? Yatmadan mama mı alıp versem acaba
Mantıklı aslında kendileri uyumayı bilmiyor ben sallayarak uyutuyorum ağladığında da sallıyorum asla kabul etmiyo emmeden susmuyo bir de tam iki saatte bir uyanıyor alarm kurulmuş gibi Düzelir hepsi zorlanıyoruz ama sağlıklı olsunlar da önemli olan oDoymadıklarından değil bence eğer herhangi bir rahatsızlığı yoksa gözlemlemişsinizdir bebeği, ben uykuya geçemedikleri için emmek istediklerini düşünüyorum bizler gibi değil onlar uyanınca yada bir gaz gelince onu bir şey rahatsız ettiği zaman uykuya dönmede sorun yaşıyorlar bu da onları uyandırıp emerek uyumayı istiyorlar