Doktor viral enfeksiyon almış yüksek ihtimalle covid dedi bebeklerde bu şekilde belirti veriyormuş nerden kaptı bu virüsü anlamadım tabii ateşi düştü neyseki psikolojim düzeldi kendime geldim bendeÇok geçmiş olsun ateş olmasında neşesi elbet yerine gelir yavrucanınsebebi belirsiz mi hala
Evet onu da duydum kullananlar varOsenit duydunmu canımm
Birinden kaptı muhtemelen ateş insanı çok korkutuyo bende çok korkuyorum aşılardan sonra falan çıkan ateşten hep diken üstündeyim seni düşünemiyorum kaç gündür neyse gelmiş geçmiş olsunDoktor viral enfeksiyon almış yüksek ihtimalle covid dedi bebeklerde bu şekilde belirti veriyormuş nerden kaptı bu virüsü anlamadım tabii ateşi düştü neyseki psikolojim düzeldi kendime geldim bende
Ben daha başlamadım. Geçenlerde tatsın diye 1 cay kaşığı yediğim corbadan verdım içinde nane vardı. Kakasında nane taneleri vardıSizde de çıkıyor mu yedikleri, dün havuç yedirmiştim sabah hepsi bezindeydi
Bılmıyorum arastırın ıstersenız temız ıcerıklı listede bestıron vardı onu aldım baska bi kaç marka daha vardı amaNiye önermiyorlar canım
Evet canım olduğu gibi bezinde oluyo hepsiSizde de çıkıyor mu yedikleri, dün havuç yedirmiştim sabah hepsi bezindeydi
Pelin ben bunu kullanıyorum. Doktorum önerdiKızlar bebek için d vitamini ne alıyosunuz ne önerdi doktorunuz ?
Anladım canım tamamdır teşekkür ederimEvet onu da duydum kullananlar var
Bende doğduğundan beri bunu kullanıyorum 4 damla şeklinde demişlerdi bunu o kadar sevmiyo ki damlatmak çok zor oluyo acaba değişsem mi dedimPelin ben bunu kullanıyorum. Doktorum önerdi
Ben çay kaşığına damlatıp veriyorumBende doğduğundan beri bunu kullanıyorum 4 damla şeklinde demişlerdi bunu o kadar sevmiyo ki damlatmak çok zor oluyo acaba değişsem mi dedim
Wellcare aldım bende çok övmüşler temiz içerik diye 1 puf ağzına sıkıyorum çok kolay olduBen çay kaşığına damlatıp veriyorum
Aynen kuzum. Şimdi nasılsınız. Çıktınız mı hastaneden?Çok teşekkür ederim gerçekten çok zormuş senin bebiş dışında sende hasta oldun sanırım çaresiz kalıyosun elinden bir şey gelmiyo iğneden serumdan artık çocuk travma oldu altını bile değiştirtmiyo bişey yapıcam canı acıyacak diye korkuyo inşallah bidaha hasta olmazlar
Her kafadan bi ses çıkıyor kızlar yaa.Benım takip ettiğim doktorlar çatalla ezilmesi gerektiğini, rondıonun ek gıda sürecinde yasak olduğunu söylüyorlar ben kullanmayacagım
Menenjit çok kotunbi aşı. 2 gün aksiligi geçmedi bizimkinin ve atesi de. 3 kez calpol verdim toplamda. İyi ki önceden hemen verdim eve gelince 2 saat sonra dediler beklemedim çünkü başlamıştı yükselmeye.Kızlar menenjit aşısının ikinci dozunu olduk bu sabah kucağıma alınca bacağının ağrısından ağlıyo bırakınca kucak isteyip ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım nasıl huzursuz etti bu aşı
Bizde 4 5 w geçerken 500 gram almisBizimde en kötü 1 kg alıyordu 5 ten 6 ya gecerken 500 550 gram aldı normal heralde