Zorla yedırıyorumda eskısı gibi degıl bakalım yarın 3. Gun antıbıyotıkte yarından sonra bence etkı eder ınsallahMama falan da mı istemiyor, ben de tarttım bugün 2 haftada150-200 gram falan almış şok oldum normalde ayda 1 kilo alıyodu
Tetagil kullanıyorum benArkadaşlar diş içinn ne önerirsinz beş bucuk aylık elleri hep ağzında rahatlaması içinn Osenit duymuştum nasıl yadaa başka öneriniz varmı acaba
BestironDemir ilacı ne kullanıyor bebişlrriniz
SideferDemir ilacı ne kullanıyor bebişlrriniz
Nasıl oldu bebeğin canım?Ya ateşi olmasa sıkıntı etmezdim bu kadar dirençli yüksek ateş strese sokuyo beni fitil yaptılar bugün yine düşmedi soğuk duş yine düşmedi doktor covid olabilir dedi antibiyotik başladık artık inşallah o iyi gelir
Şeker koymadan verin ben 9 yaşında oğluma öyle verdim hala çayı şekersiz veriyorum aramıyorBen 4. Ayda doktor önerisiyle vermiştim nezle olduğunda günde iki kez 30 ml + 30 ml ve rahatlatmıştı
Kız artık öyle alacak ne olacak ki her ay 1 kg alsa bu çocuklar ne olurMama falan da mı istemiyor, ben de tarttım bugün 2 haftada150-200 gram falan almış şok oldum normalde ayda 1 kilo alıyodu
Vok çok gecmisnolsun canim bebekle hastalığı çok kötü deneyimledim ben rabbim tekrarını yaşatmasın. Bu 5 ayda hem ben hasta ayrı ayrı zamanlarda hem de o. Hemde hastanede yattık çok çok zorÜç gündür 38.5 altına düşmeyen ateşle kafayı yicem artık bugün 39.5 gördük çocuk perişan oldu gözleri kıpkırmızı ağlamaktan ateşten uykusuzluktan biz mahvolmuş durumdayız üç günde 10 yıl yaşlandım abartmıyorum Allahım tüm çocuklara bebeklere şifa versin inşallah hiç hasta olmasınlar çok zor onu böyle görmek
Kıyamam. Calpol verdiniz mi belki biraz rahatlatır. Küçücük bebişler çok canları yanıyo.Kızlar menenjit aşısının ikinci dozunu olduk bu sabah kucağıma alınca bacağının ağrısından ağlıyo bırakınca kucak isteyip ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım nasıl huzursuz etti bu aşı
Ben çekıyorum ama nadir yapıyorBazı doktorlar tepki verme bazısı kızın ki bi daha yapmasın diyo napcaz böyle
Kız onun ılk dozları 3 gun mahvetti bizi yazıkKızlar menenjit aşısının ikinci dozunu olduk bu sabah kucağıma alınca bacağının ağrısından ağlıyo bırakınca kucak isteyip ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım nasıl huzursuz etti bu aşı
Ben ilk defa bisi arastırmadım ocean aldım sonra bi baktım onermıyolar o duruyor bestiron aldımDemir ilacı ne kullanıyor bebişlrriniz
Tetagil kullanıyorumArkadaşlar diş içinn ne önerirsinz beş bucuk aylık elleri hep ağzında rahatlaması içinn Osenit duymuştum nasıl yadaa başka öneriniz varmı acaba
Bizimde en kötü 1 kg alıyordu 5 ten 6 ya gecerken 500 550 gram aldı normal heraldeMama falan da mı istemiyor, ben de tarttım bugün 2 haftada150-200 gram falan almış şok oldum normalde ayda 1 kilo alıyodu
Ben ocean kullanıyorum neden önermiyolarmış almayım bendeBen ilk defa bisi arastırmadım ocean aldım sonra bi baktım onermıyolar o duruyor bestiron aldım