Su içmeye alıştırmak için pipetli suluk aldım ama eltim philipsinkini almamı söyledi pipetli olmayanı ilk etapta o kullanılmıyormuş öyle mi yapıcaz ?
Ben dePipetliyi aldım içemiyor bunu da alcam mecbur
Ama kocam bezdı demeye korktum ahaahahah bıberonları yenıledım daha yeni
Tek maaş ne zormus ama çalısmamaya kararlıyım:)
Persentil aralığında ise aylık çok takılma kilosuna sonuçta genetikte nasılsa ona doğru yonelecekler ben 4750 doğmuşum 1 yaşına kadar çok sismanmisim sonra hep cok zayıf:)Peki acaba boyları mı uzayacak artık, yani iyi beslenip beslenmediğini nası anlıcaz acaba önceden kiloya bakıyodum
Ben de 1 öğün 100 ml yoğurt 1 öğün sebze tadımı ama yoğurt kusturuyo galiba o yüzden onu iptal edebilirim her anAy kızlar ek gidayi günde kaç kere ne kadar veriyorsunuz ben oi oi kaşığı ile 6 kaşık yiyor en fazla Bi kere veriyorum günde ama siz nasıl yapıyorsunuz
Yok be o kadar degıl mesela su anda aynı diş çıkarıyor olcak o kadarBen bunlardan korkup özel aşı yaptirmiyorum sonra
Vallahı az once aldım cunku ıdrar yolu enfeksıyonu var antıbıyotık ıgne oluyor suda lazım mecbur ıcsın yaBen depipetliye alışıyo biraz hep önüne koy eline ver zaten mama veya meme emdiği sürece suya çok ihtiyac olmadığından çok içmiyorlarmış o yüzden boşver alma şimdilik
Benim kız philipsinkiyle 2 hafta içinde cok cok içmeye başladı, pipetliyi çekemiyor.Pipetliyi aldım içemiyor bunu da alcam mecbur
Ben kabakç havuç, tatlı patates(daha az kabız yapıyor diye), patates, bal kabağı, brokoli gidicem. İlk gün birkaç kaşık ve gek 1 sebze. 3. Gün karıştırcam ve 10 kaşığa kadar yiyebilirmiş. Doktor versi bu sırayı. Bunlar bitince ara öğün yoğurt eklicem. Çatalla eziyorum.Oatates kabak havuctan sonra hangı sebze tattırdınız hanımlar
Benimkinide yoğurt kusturuyo acayip arttı kusmasıBen de 1 öğün 100 ml yoğurt 1 öğün sebze tadımı ama yoğurt kusturuyo galiba o yüzden onu iptal edebilirim her an
Dolu dolu 6 kaşık mı? Benimki ucuyşa 4-5 kaşık anca yiyo bi de boğulucak diye korkuyorum çok tesirgin yediriyorum öğürüyo çünkü sürekliAy kızlar ek gidayi günde kaç kere ne kadar veriyorsunuz ben oi oi kaşığı ile 6 kaşık yiyor en fazla Bi kere veriyorum günde ama siz nasıl yapıyorsunuz
Meme emer pozisyonunda tutup pipetliyi verdim meme emiyo gibi çekiyo öyle alıştırıcam çekmeyePipetliyi aldım içemiyor bunu da alcam mecbur
Evet ay internette görüyorum 6 aylik cocuk koca tabak yiyor nasıl yiyorlar anlamiyorumDolu dolu 6 kaşık mı? Benimki ucuyşa 4-5 kaşık anca yiyo bi de boğulucak diye korkuyorum çok tesirgin yediriyorum öğürüyo çünkü sürekli
Daha az vermeyi dene çok mu geliyor acabaBen de 1 öğün 100 ml yoğurt 1 öğün sebze tadımı ama yoğurt kusturuyo galiba o yüzden onu iptal edebilirim her an
Olabilir ya doktor liste vermişti yarıya düşüreyim bakalımDaha az vermeyi dene çok mu geliyor acaba