- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
Benim yeğenime oyleydi hali. Şuan 5 yaşında 3 yaşından sonra korkmadiBebemın ezanda aglaması ne zaman bitecek acaba evde cok duyulmuyorda dısarda çatlıcak gibi oluyor denk gelınce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yeğenime oyleydi hali. Şuan 5 yaşında 3 yaşından sonra korkmadiBebemın ezanda aglaması ne zaman bitecek acaba evde cok duyulmuyorda dısarda çatlıcak gibi oluyor denk gelınce
Tadım bitmez yani aklımda daha var brokoli bezelye vs vs bir sürü şey ama ondan önce ben aralarda hep tattırdığım şeyleri karıştırıp çorba yapıyorum çünkü artıyor ya hep, yarım havuç çeyrek patates (çiğ) bilmrmne onları tüketiyorum heba olmasın diye. Meyvelere daha geçmicektim ama 2 gündür kabızdı mesela armut rendeleyip verdim gibi gibi
Geçen sene 315e almışım şuan daha ucuz şaka gibiKızlar bebeklerinize ayakkabı patik ne aldınız kış için evde dışarda giymek için? Hep yanlış şeyler aldığım ve kullanamadığımız için artık çekşniyorum almaya
Çok övülüyor bundan aldımKızlar bebeklerinize ayakkabı patik ne aldınız kış için evde dışarda giymek için? Hep yanlış şeyler aldığım ve kullanamadığımız için artık çekşniyorum almaya
O durumda biraz ara verip sonra deneyin diyorlar belki hazır değildir bebişBenimkisi çok fazla yemiyo havuç patates kabak yoğurt denedim 4-5 kaşık ucuyla yedirdim sonrasında ağlıyo bi de öğürüyo yerken sürekli normali bu mu? yoğurdu en başta sevmişti şimdi o da ekşi geliyo sanırım pek yemek istemiyo
Ben de bundan almıştım amazon indiriminde sonra pipetlileri görüp pişman olmuştumSu içmeye alıştırmak için pipetli suluk aldım ama eltim philipsinkini almamı söyledi pipetli olmayanı ilk etapta o kullanılmıyormuş öyle mi yapıcaz ?
Çok çok geçmiş olsun bebişinizle çabucak iyileşirsiniz inşallahÇok ciddi bi salgın varmış hava değişikliğinden sanırım dikkat edin bebişlere bende hasta oldum bebekten banada geçti
8 damla damlatıyorum. Kiloyla orantılı demişti doktorumKizlar bestiron u artitrdiniz mi damla sayısını?
Havuç, patates, kapya biber ve kabağı haşlayıp çorba yaptım geçen
Ben mama sandalyesine oturtuyorum. Alışsın masada yemek yemeye.Bebeklere mama sandalyesinde mi tadım yaptırıyorsunuz benimki çok kaykılıyor mama sandalyesinde
Çok çok geçmiş olsun.Çok ciddi bi salgın varmış hava değişikliğinden sanırım dikkat edin bebişlere bende hasta oldum bebekten banada geçti
Yaa öyle mi sebzelere ara verip meyveleri versem bu seferde sebzeleri yemez sanırım bilemedim ki. Çorba şeklinde karıştırıp vermeyi denicem tattığı şeyleri. Muzu denedim ufacık bişry onu löpür löpür yedi hazır gibi sankiO durumda biraz ara verip sonra deneyin diyorlar belki hazır değildir bebiş
Pipetliden aldım alıştırıcam ona artıkBen de bundan almıştım amazon indiriminde sonra pipetlileri görüp pişman olmuştum
Aaaaa damak zevkine göre yiyo bebiş demek kiYaa öyle mi sebzelere ara verip meyveleri versem bu seferde sebzeleri yemez sanırım bilemedim ki. Çorba şeklinde karıştırıp vermeyi denicem tattığı şeyleri. Muzu denedim ufacık bişry onu löpür löpür yedi hazır gibi sanki
Pipetliden aldım alıştırıcam ona artık
Tabiii her şeyi bitirdik damak zevkine hitap etmeye çalışıyoruzAaaaa damak zevkine göre yiyo bebiş demek ki
Neden acaba yuksek ses dıye mi ki hayırlısı:)Benim yeğenime oyleydi hali. Şuan 5 yaşında 3 yaşından sonra korkmadi
Vallahı ben bugun basladım hastaydı zorlamadım