Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ocean önermişti doktor 400 lük zaten daha 1 şişesi bitmedi bile her gün 1 fısKızlar bebek için d vitamini ne alıyosunuz ne önerdi doktorunuz ?
Peki acaba boyları mı uzayacak artık, yani iyi beslenip beslenmediğini nası anlıcaz acaba önceden kiloya bakıyodumKız artık öyle alacak ne olacak ki her ay 1 kg alsa bu çocuklar ne olur
Tamam canım en önerilen bu sanırım bende doktora sormadan alıcam yaOcean önermişti doktor 400 lük zaten daha 1 şişesi bitmedi bile her gün 1 fıs
Benimkisi de almıyo kilo persentil değerinin içindeyse sıkıntı yokmuş 6.ayda doğum kilosunın 2 katı olcakmışPeki acaba boyları mı uzayacak artık, yani iyi beslenip beslenmediğini nası anlıcaz acaba önceden kiloya bakıyodum
dün gece boyu yine ateşliydi annem geldi artık yardıma bende bittim çünkü sabah 10dan beri iyi ama yani ateşi çıkmıyor en azından halsiz bitkin uyuyor sadece gitti tüm neşesi bebeğiminNasıl oldu bebeğin canım?
Çok teşekkür ederim gerçekten çok zormuş senin bebiş dışında sende hasta oldun sanırım çaresiz kalıyosun elinden bir şey gelmiyo iğneden serumdan artık çocuk travma oldu altını bile değiştirtmiyo bişey yapıcam canı acıyacak diye korkuyo inşallah bidaha hasta olmazlarVok çok gecmisnolsun canim bebekle hastalığı çok kötü deneyimledim ben rabbim tekrarını yaşatmasın. Bu 5 ayda hem ben hasta ayrı ayrı zamanlarda hem de o. Hemde hastanede yattık çok çok zor
Ocean kullanıyorum bende doğduğundan beriKızlar bebek için d vitamini ne alıyosunuz ne önerdi doktorunuz ?
Çok geçmiş olsun ateş olmasında neşesi elbet yerine gelir yavrucanınsebebi belirsiz mi haladün gece boyu yine ateşliydi annem geldi artık yardıma bende bittim çünkü sabah 10dan beri iyi ama yani ateşi çıkmıyor en azından halsiz bitkin uyuyor sadece gitti tüm neşesi bebeğimin
Kullanımı nasıl acaba damla mıOcean kullanıyorum bende doğduğundan beri
Bebeklet hasta olmasın Allahım şifa versındün gece boyu yine ateşliydi annem geldi artık yardıma bende bittim çünkü sabah 10dan beri iyi ama yani ateşi çıkmıyor en azından halsiz bitkin uyuyor sadece gitti tüm neşesi bebeğimin
D vit ocean kullanıyorumBen ocean kullanıyorum neden önermiyolarmış almayım bende
D vitamininin kullanımı nasılD vit ocean kullanıyorum
tamda bilmiorum bi resim var demir ilacında içerigi temız olan olmayan dıye bestiron temızdı onu aldım
Ateşi 37,6ya çıkınca verdim şimdi biraz daha rahatladı gibi ama uyumuyorKıyamam. Calpol verdiniz mi belki biraz rahatlatır. Küçücük bebişler çok canları yanıyo.
Benım takip ettiğim doktorlar çatalla ezilmesi gerektiğini, rondıonun ek gıda sürecinde yasak olduğunu söylüyorlar ben kullanmayacagımDoktora patates ve havuç yedirdiğini söyledim üç gün kuralıyla yedirdiğim şeyleri de kakasında gördügümü söyledim o da rondodan geçirmem gerektiğini söyledi ben çatalla eziyordum dedim 7:30 aydan sonra çatalla ezmenin daha mantıklı olacağını söyledi
Sizde de çıkıyor mu yedikleri, dün havuç yedirmiştim sabah hepsi bezindeydiBenım takip ettiğim doktorlar çatalla ezilmesi gerektiğini, rondıonun ek gıda sürecinde yasak olduğunu söylüyorlar ben kullanmayacagım
Osenit duydunmu canımmTetagil kullanıyorum ben
1 fıs ağzına sıkıyosun damla ucu da var ama fısslatmak daha kolayD vitamininin kullanımı nasıl