2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben haftasonu belkı nefes alırım dedım eşten dolayı ıyıce gerıldım

Bebegımde ıdrar yolu enfeksıyonu olmus ondan kusup yemıyormus sanırım ıgne olmaya basladı bugun cok kotuyum tabi buna sukur ama ne bıleyım hıc keyfım yok
Çok geçmiş olsun sanada nasıl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu

Kucakta uyumalarına kadar aynı 🥲 çok şükür yinede bunlarla uğraşalım Allahım beterinden saklasın ama dokunsalar ağlarım tetagil sipariş verdim bende eczanede yokmuş pzt gelecek kullandın mı sen
Aminn🙏🏼 evet kullanıyorum günde 2-3 defa rahatlatıyo bi de çok sevdi tadını serçe parmağımla damaklarına sürüyorum direkt ağzına dökün yazıyo da ben cesaret edemedim

Bende yapamam her gün açıkcası mantığını anlamadım bir gün önceki yoğurt niye çöp oluyo bişey olmaz yesin bana annem 3 aylıkken bulgur pilavı yedirmiş hala yaşıyorum 😄
Kırkı çıkınca tarhana yedirenleri duydum ben. Köylerde sanki çok mu bilinçli anneler hahahha neler neler var

Arkadaşlar benim bebeğim dört aylık sol el~yle ağzına doğru kendine vuruyor sürekli böyle bir durum yaşayan var mı sebebii ne olabilir,?

Kırkı çıkınca tarhana yedirenleri duydum ben. Köylerde sanki çok mu bilinçli anneler hahahha neler neler var
İşte en büyük örneği benim bulgur pilavı mı dersiniz balık mı sokmuş ağzıma dersiniz allaha emanet gelmişim bugünlere 😂😂

Bebeğine ıhlamur veren var mı kaç aydan sonra veriliyor acaba

Bebeğine ıhlamur veren var mı kaç aydan sonra veriliyor acaba
Ben 4. Ayda doktor önerisiyle vermiştim nezle olduğunda günde iki kez 30 ml + 30 ml ve rahatlatmıştı

Arkadaşlar benim bebeğim dört aylık sol el~yle ağzına doğru kendine vuruyor sürekli böyle bir durum yaşayan var mı sebebii ne olabilir,?
Benımki de 3-4 gündür emerken sağ eliyle basına dogru vuruyor :)

Kızlar benim bebiş sadece sağ tarafına dönüyor hem yüzüstü hem sırtüstü seklınde. Sol tarafına hiç dönmüyor . Sizde çift taraflı mı dönüyor acaba? Uyurken kendını sola döndürüyor arada.

Üç gündür 38.5 altına düşmeyen ateşle kafayı yicem artık bugün 39.5 gördük çocuk perişan oldu gözleri kıpkırmızı ağlamaktan ateşten uykusuzluktan biz mahvolmuş durumdayız üç günde 10 yıl yaşlandım abartmıyorum Allahım tüm çocuklara bebeklere şifa versin inşallah hiç hasta olmasınlar çok zor onu böyle görmek

Üç gündür 38.5 altına düşmeyen ateşle kafayı yicem artık bugün 39.5 gördük çocuk perişan oldu gözleri kıpkırmızı ağlamaktan ateşten uykusuzluktan biz mahvolmuş durumdayız üç günde 10 yıl yaşlandım abartmıyorum Allahım tüm çocuklara bebeklere şifa versin inşallah hiç hasta olmasınlar çok zor onu böyle görmek
Gecmıs olsun cok

Amin bizde ates yok ama yemiyor sanki iyice kilo verdi gibi gelıyor yemedıkce çiş yok ay cok stres oldum aç kalmıcak kadar yıyor yani hic iyi degılım zaten az kilo dpgdu bu zamana zor geldık şükür dıyordum kilosuna o da gitmez ınsallah:KK43:(

Kızlar benim bebiş sadece sağ tarafına dönüyor hem yüzüstü hem sırtüstü seklınde. Sol tarafına hiç dönmüyor . Sizde çift taraflı mı dönüyor acaba? Uyurken kendını sola döndürüyor arada.
Benim de tek yön😀

Offf geçsin gitsin ya cidden çok zor Allah sabır versin

Gecmıs olsun cok

Amin bizde ates yok ama yemiyor sanki iyice kilo verdi gibi gelıyor yemedıkce çiş yok ay cok stres oldum aç kalmıcak kadar yıyor yani hic iyi degılım zaten az kilo dpgdu bu zamana zor geldık şükür dıyordum kilosuna o da gitmez ınsallah:KK43:(
Mama falan da mı istemiyor, ben de tarttım bugün 2 haftada150-200 gram falan almış şok oldum normalde ayda 1 kilo alıyodu

Gecmıs olsun cok

Ya ateşi olmasa sıkıntı etmezdim bu kadar dirençli yüksek ateş strese sokuyo beni fitil yaptılar bugün yine düşmedi soğuk duş yine düşmedi doktor covid olabilir dedi antibiyotik başladık artık inşallah o iyi gelir

İlk zamanlar öyle oluyo tek tarafa daha çok dönüyolar. Sonra her yana dönüyolar

X