- 2 Ekim 2023
- 476
- 429
- 26
Karanfilde aldım koydum dolaba onuda deneyeceğim :)Diş için benim doktor Osanit önerdi, bir de zeytinyağına karanfil koyup buzdolabında bekletip onu sür rahatlatmak için dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karanfilde aldım koydum dolaba onuda deneyeceğim :)Diş için benim doktor Osanit önerdi, bir de zeytinyağına karanfil koyup buzdolabında bekletip onu sür rahatlatmak için dedi
Çok geçmiş olsun sanada nasıl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunuBen haftasonu belkı nefes alırım dedım eşten dolayı ıyıce gerıldım
Bebegımde ıdrar yolu enfeksıyonu olmus ondan kusup yemıyormus sanırım ıgne olmaya basladı bugun cok kotuyum tabi buna sukur ama ne bıleyım hıc keyfım yok
Aminn evet kullanıyorum günde 2-3 defa rahatlatıyo bi de çok sevdi tadını serçe parmağımla damaklarına sürüyorum direkt ağzına dökün yazıyo da ben cesaret edemedimKucakta uyumalarına kadar aynı çok şükür yinede bunlarla uğraşalım Allahım beterinden saklasın ama dokunsalar ağlarım tetagil sipariş verdim bende eczanede yokmuş pzt gelecek kullandın mı sen
Kırkı çıkınca tarhana yedirenleri duydum ben. Köylerde sanki çok mu bilinçli anneler hahahha neler neler varBende yapamam her gün açıkcası mantığını anlamadım bir gün önceki yoğurt niye çöp oluyo bişey olmaz yesin bana annem 3 aylıkken bulgur pilavı yedirmiş hala yaşıyorum
İşte en büyük örneği benim bulgur pilavı mı dersiniz balık mı sokmuş ağzıma dersiniz allaha emanet gelmişim bugünlereKırkı çıkınca tarhana yedirenleri duydum ben. Köylerde sanki çok mu bilinçli anneler hahahha neler neler var
Ben 4. Ayda doktor önerisiyle vermiştim nezle olduğunda günde iki kez 30 ml + 30 ml ve rahatlatmıştıBebeğine ıhlamur veren var mı kaç aydan sonra veriliyor acaba
Evet 2. De gelmıs ucu cıkmıs dişin aboooSeninki de meme uçlarını isiriyor mu dişleriyle Hali
Doktora gittim kültür ürediÇok geçmiş olsun sanada nasıl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu
Benımki de 3-4 gündür emerken sağ eliyle basına dogru vuruyor :)Arkadaşlar benim bebeğim dört aylık sol el~yle ağzına doğru kendine vuruyor sürekli böyle bir durum yaşayan var mı sebebii ne olabilir,?
Gecmıs olsun cokÜç gündür 38.5 altına düşmeyen ateşle kafayı yicem artık bugün 39.5 gördük çocuk perişan oldu gözleri kıpkırmızı ağlamaktan ateşten uykusuzluktan biz mahvolmuş durumdayız üç günde 10 yıl yaşlandım abartmıyorum Allahım tüm çocuklara bebeklere şifa versin inşallah hiç hasta olmasınlar çok zor onu böyle görmek
Benim de tek yönKızlar benim bebiş sadece sağ tarafına dönüyor hem yüzüstü hem sırtüstü seklınde. Sol tarafına hiç dönmüyor . Sizde çift taraflı mı dönüyor acaba? Uyurken kendını sola döndürüyor arada.
Offf geçsin gitsin ya cidden çok zor Allah sabır versinÜç gündür 38.5 altına düşmeyen ateşle kafayı yicem artık bugün 39.5 gördük çocuk perişan oldu gözleri kıpkırmızı ağlamaktan ateşten uykusuzluktan biz mahvolmuş durumdayız üç günde 10 yıl yaşlandım abartmıyorum Allahım tüm çocuklara bebeklere şifa versin inşallah hiç hasta olmasınlar çok zor onu böyle görmek
Mama falan da mı istemiyor, ben de tarttım bugün 2 haftada150-200 gram falan almış şok oldum normalde ayda 1 kilo alıyoduGecmıs olsun cok
Amin bizde ates yok ama yemiyor sanki iyice kilo verdi gibi gelıyor yemedıkce çiş yok ay cok stres oldum aç kalmıcak kadar yıyor yani hic iyi degılım zaten az kilo dpgdu bu zamana zor geldık şükür dıyordum kilosuna o da gitmez ınsallah(
Ya ateşi olmasa sıkıntı etmezdim bu kadar dirençli yüksek ateş strese sokuyo beni fitil yaptılar bugün yine düşmedi soğuk duş yine düşmedi doktor covid olabilir dedi antibiyotik başladık artık inşallah o iyi gelirGecmıs olsun cok
Amin bizde ates yok ama yemiyor sanki iyice kilo verdi gibi gelıyor yemedıkce çiş yok ay cok stres oldum aç kalmıcak kadar yıyor yani hic iyi degılım zaten az kilo dpgdu bu zamana zor geldık şükür dıyordum kilosuna o da gitmez ınsallah(
İlk zamanlar öyle oluyo tek tarafa daha çok dönüyolar. Sonra her yana dönüyolarKızlar benim bebiş sadece sağ tarafına dönüyor hem yüzüstü hem sırtüstü seklınde. Sol tarafına hiç dönmüyor . Sizde çift taraflı mı dönüyor acaba? Uyurken kendını sola döndürüyor arada.