Zor gerçekten. Uzun bi süre alışma evresi olcak gibi. Ya bu dönemi inşallah sağlıklı atlatırız hepimiz. Gerçekten her bir level birbirinden zorluBugün yoğurt makinesi geldi başlıyım bende. Calpolü bile tükürmüştü tatlı bi de o bakalım yoğurt ve sebzeleri yerken napıcak. Elbet yicekler bigün herşeylerden insan büyütmek ne kadar zormuş ya
Aynen öyle ama bana niyeyse en zorlandığım hala uyku konusu gibi geliyoZor gerçekten. Uzun bi süre alışma evresi olcak gibi. Ya bu dönemi inşallah sağlıklı atlatırız hepimiz. Gerçekten her bir level birbirinden zorlu
Benim de ya dün 8den 10a kadar uyutmakla uğraştımAynen öyle ama bana niyeyse en zorlandığım hala uyku konusu gibi geliyo
Maşallah suphanallah benim oğlan 6 600 :)İlk zamanlara göre azaldı ilk üç ay 1.200-300 gram aldı 4. Ayda 700 gram aldı 18nde 5. Aya girecek şimdilik 1 kilo aldı şuan 8.600 çıkıyor tartıd
Bana da öyleama ek gıda da içimizden geçecek gibi
Halledeceğiz kızlar 70 cmlik cüceler bizi yıldıramaz lamba cinleriBenim de ya dün 8den 10a kadar uyutmakla uğraştım
Benimde 7100 yaMaşallah suphanallah benim oğlan 6 600 :)
Kızlar kg yi dert etmeyin persentilden düşmedikçe keyfini çıkarın. Benim oglanda sadece yoğurtsuz ıspanaklı havuclu tarhana yaptı babaannesi onu zevkle yiyor onun dışında kabağı havucu yüzüme tükürüyor:))) muzu sevdi fakat şeftali sevmedi.hep dili ile dışarı itiyor. Sonuçta yemeyen çocuk yok elbet yiyecekler .Hali Hastada olacaklar iyilesirler bagisiklik ozaman güçlenir.
Maşallah suphanallah benim oğlan 6 600 :)
Kızlar kg yi dert etmeyin persentilden düşmedikçe keyfini çıkarın. Benim oglanda sadece yoğurtsuz ıspanaklı havuclu tarhana yaptı babaannesi onu zevkle yiyor onun dışında kabağı havucu yüzüme tükürüyor:))) muzu sevdi fakat şeftali sevmedi.hep dili ile dışarı itiyor. Sonuçta yemeyen çocuk yok elbet yiyecekler .Hali Hastada olacaklar iyilesirler bagisiklik ozaman güçlenir.
Kuzu dedi benimki, danalar daha hormonlu besleniyolarmış kuzular küçük olduğu için daha iyi bebişler için dediKızlar kemik suyu yapıp buzluğa atıcam çorbalarına koymak için. Sizce kuzu kemiği mi dana kemiği mi? Doktorunuz bişey dedi mi bunla ilgili? İlla kuzu kemiği mi olmak zorunda ?
Ben başladım dün sen başladın mıEk gıda benı gerıyor ya yanlıs bişi verırsem ya alerji olursa ya bogazında kalırsa bu 3 ü benı delı etcek
Daha gitmedim obur ay demıstı haftaya giderım ne ğle basladın 1 gunde toplam ne kadar verdın doktor tek tek anlatıyor mu keşke bi liste verselerBen başladım dün sen başladın mı
Evet benimki bana yazarak anlattı ilk 3 gün yoğurt (1 tatlı kaşığı, 1 çorba kaşığı , 1 türk kahve fincanı) sonrasında sebzeler en son da meyveler 1 ayı bu şekilde tadımla 3 gün 3 gün şeklinde yapacağız. Ama sebze ve meyveleri tadarken de 1 kahve fincanı yoğurt hep var artık. Günlük tek öğün olacak, akşam olmasın dedi. Anne sütüyleyken bi alerjik durumu olmadığından bu şekilde başlattı. Normalde 6 aylıkken baslaniyor ama mama meme şeklinde gidenlere tadımı 5te başlatıyorum dedi.Daha gitmedim obur ay demıstı haftaya giderım ne ğle basladın 1 gunde toplam ne kadar verdın doktor tek tek anlatıyor mu keşke bi liste verseler
Ee hani bitmişti 4.ay atağı yaaaYine atak haftalarına girmişiz hayırlısı olsun , ben 2-3 gündür aşırı çileliydim bana yapıştı wcye bile gidemiyorum ve geceleri 2-3 saat uyutmaya calisiyorum hepsi ondanmış Harika Haftalar diye bi kitap var ordan okudum
Ben veriyorum böyle durumlarda ağrısı olduğunu hissedersem, ama genelde gece yatmadan veriyorum rahat uyusun diyeBugün çok huzursuz kulağının orayı kaşıyıp duruyor dişten belli ki. Calpol versem mi acaba bir çay kaşığı mı? Ateşi falan yok ama ağrı kesicisi için