Benim bi ara daha iyiydi şimdi yüzüstü oynamaya başlayınca yine beterleşti, oturmaya başladıklarında daha iyiye gider diye umuyorumEvet birebir aynısı keyifle kıyafet bile giydiremedim gezmeye giderkennasılsa kusucak diye zaten kusmuş oluyo yolun 5.dksında. Halılarımı seremiyorum koltuklar batmış durumda hepsini geçtim kıyafet değişmekten artık yoruldum. Ne zaman biticek bu ya
Ben kucağımda oturtuyorum daha beter kusuyo mide sıkıştığı için öne gidiyo çünkü şuanBenim bi ara daha iyiydi şimdi yüzüstü oynamaya başlayınca yine beterleşti, oturmaya başladıklarında daha iyiye gider diye umuyorum
Yarın 5. Ay kontrolü var doktora sorcam bakalımBen kucağımda oturtuyorum daha beter kusuyo mide sıkıştığı için öne gidiyo çünkü şuan
Bence ek gıdaya da başladıklarında habire önlerine bir şey koycaz oyalansınlar diye havuç falanKızlar bebişler ve herkes iyidir İNŞALLAH
5. Ayımız yeni bitti Nasipse 6. Dan gün aldık evdee nasıl oyalıyorsunuz dışarıya bayaa alıştı yaz dolayısıyla kışın napıcaz oyuncak la da arası yok gibii hareketli geliştirici oyuncak öneriniz varmı
Bana da yazarsın olur mu ne dediğiniYarın 5. Ay kontrolü var doktora sorcam bakalım
Kaç kiloysa okadar. 7.5 kiloysa 7 damla gibiKızlar Bestiron damlayı kaç damla kullanıyorsunuz?
Benimkide pek sevmedi. Hele kabak yiyince tükürmeyi öğrendi resmen. Acele etme denemeye devam et. Onlara çok yabancı tatlar. Bi süre sonra sebze çorbası, yayla çorbası, tarhana gibi devam ederiz. Umarım onları yerlerBen bugün patates haşladım çatalla ezdim ama Instagram‘daki videolardaki gibi olmadıelimle ağzına verdim tadına bakması için ama pek yiyebilecek gibi değildi yani çok kuru oldu acaba anne sütüyle mi sıvılaştırsaydım
Bu işi nasıl becereceğim bilmiyorum emzirmek iyiydi
Benimde öyle. Emerek uyuyo. Bazen çok zor uyuyo. Bi düzen oturtamadık. Beceremedik mi bilmiyorum. Herşey karman çorman. Gündüz uykuları da kısa kısa. Ek gıda desen orası da terellelli. Ev desen kalktı gidiyo heryer heryerde. Bi yeri topluyorum, diğeri dağılıyor. İsyan etmiyorum çok şükür evladım sağlıklı. Ama işleri pek yürütemiyorumKızlar sizin de bebeğinizi akşamları uyutmak çok zor oluyor mudün 1.5 saat sürdü ve sürekli mızmızlandı zaten sallayarak uyumuyor nefret ediyor sallanmaktan ağlıyor. Bir tek emzirerek uyuyor onu da her zaman işe yaramıyor. Önceki gün tam 1.5 saat emzirdim aralıklı (arada sallama denemeleri) haftada 3 kere falan böyle zor oluyor uyutmak (
Bana doktor al demişti ama almadımKızlar nebulizatör kullanan var mı?
Bana da doktor tıkanıklık için önerdi, kışın da rahat edersin dedi serum fizyoloji onla verirsin dedi aldımBana doktor al demişti ama almadım
Daha önce hiç kullanmadım, bilmiyodum açıkçası. Bende alıcam bi taneBana da doktor tıkanıklık için önerdi, kışın da rahat edersin dedi serum fizyoloji onla verirsin dedi aldım
Benim de oyle genelde hatta bugun artık o kadar çok ağladı ki calpol verdim , ağrısı falan var diye düşünüyrıumKızlar sizin de bebeğinizi akşamları uyutmak çok zor oluyor mudün 1.5 saat sürdü ve sürekli mızmızlandı zaten sallayarak uyumuyor nefret ediyor sallanmaktan ağlıyor. Bir tek emzirerek uyuyor onu da her zaman işe yaramıyor. Önceki gün tam 1.5 saat emzirdim aralıklı (arada sallama denemeleri) haftada 3 kere falan böyle zor oluyor uyutmak (
Ben aldım hasta olduğundaKızlar nebulizatör kullanan var mı?
Bizim son 1 haftadır böyle aynı anlattığın gibiKızlar sizin de bebeğinizi akşamları uyutmak çok zor oluyor mudün 1.5 saat sürdü ve sürekli mızmızlandı zaten sallayarak uyumuyor nefret ediyor sallanmaktan ağlıyor. Bir tek emzirerek uyuyor onu da her zaman işe yaramıyor. Önceki gün tam 1.5 saat emzirdim aralıklı (arada sallama denemeleri) haftada 3 kere falan böyle zor oluyor uyutmak (
Bende canımm Nasip olursa çıkarıcam ama evdede sürekli kucak yerine hareketli oyuncak arayışındayım yengeçler varmış ama hangisi iyi acaba kitap da alıcam hareket etmesi gerek karşısında ancak ölee durur hep kucak gezmek istiyor artık sağlık olsun bebişler iyi olsundaBence ek gıdaya da başladıklarında habire önlerine bir şey koycaz oyalansınlar diye havuç falanAllah bize sabır versin cidden zor oyalamak , ben yağmur yağmadıkça çok rüzgar yoksa ve hava eksilere düşmedikçe dışarı çıkarmayı planlıyorum