Kaç aylıj suan?Bizim çocuk 4 kere kaka yapar günde bazen 2.ben kaka yoksada 3 -4 kere değiştiririm bezin dolmasını beklemiyorum.
Ben probiyotik aldım adı klaire labs gaz için almadım ben bunu alerji için aldım içinde 10 çeşit iyi bakteri var. İlk günden iyi geldiğini düşünüyorum egzamalar tamamen geçti. Egzama bagirsak florasi bozuk olduğu zaman olurmuş.kakasida çok sümüklü ve çok cıvıkti düzeliyor oda .
Ek gida konusuna gelelim ben bugün armut verdim. Bir tatlı kaşığı kadar 3 gün kuralı felan yapmıyorum dokunuyosa ilk gün de maksimum ertesinde belli oluyor zaten. Yarın muz vereceğim. Amacım sadece tattirmak 6 ayda öğün olarak vermeyi planlıyorum.
4.5Kaç aylıj suan?
Bence doymakla tabi doktor daha ıyı bılırKızlar sizin bebişler kesintisiz 5-6 saat uyuyor mu? Benimkin en uzun uykusu 4 saat (12-4 arası) sonra 2 saatte bir kalkıyor sabaha karşı . 3-4 kez 6 saat aralıksız uyumuştur sanırım. Neye göre bu saat uzuyor acaba ya doymakla mı alakalı sizce
Öyle mi diyorsun ya bi sorayım doktora teşekkür ederimBence doymakla tabi doktor daha ıyı bılır
benımkı acken kalkıyor
ama gündüz gibi degıl gunduz 2.5 3 saate acıkıyor
gece 4 5 saate ama az yerse 2 saate gene uyanır o nadir oluyor
Benim ki şimdiye kadar max 3 saat kesintisiz uyudu 4ü bile göremedim daha muhakkak bi uyanıyor emmek içinKızlar sizin bebişler kesintisiz 5-6 saat uyuyor mu? Benimkin en uzun uykusu 4 saat (12-4 arası) sonra 2 saatte bir kalkıyor sabaha karşı . 3-4 kez 6 saat aralıksız uyumuştur sanırım. Neye göre bu saat uzuyor acaba ya doymakla mı alakalı sizce
Sizin bebeğin neye alerjisi var. Bizde ek şimdi yumurta da cikti sanirim agiz kenarları kızarıyor sonra sönüyor ya da kuru yemiş mi acabaBizim çocuk 4 kere kaka yapar günde bazen 2.ben kaka yoksada 3 -4 kere değiştiririm bezin dolmasını beklemiyorum.
Ben probiyotik aldım adı klaire labs gaz için almadım ben bunu alerji için aldım içinde 10 çeşit iyi bakteri var. İlk günden iyi geldiğini düşünüyorum egzamalar tamamen geçti. Egzama bagirsak florasi bozuk olduğu zaman olurmuş.kakasida çok sümüklü ve çok cıvıkti düzeliyor oda .
Ek gida konusuna gelelim ben bugün armut verdim. Bir tatlı kaşığı kadar 3 gün kuralı felan yapmıyorum dokunuyosa ilk gün de maksimum ertesinde belli oluyor zaten. Yarın muz vereceğim. Amacım sadece tattirmak 6 ayda öğün olarak vermeyi planlıyorum.
Geçen ay uyuyordu pardon 3 buçuk aylikk3n şimdi asla o kadar süre uyumuyorKızlar sizin bebişler kesintisiz 5-6 saat uyuyor mu? Benimkin en uzun uykusu 4 saat (12-4 arası) sonra 2 saatte bir kalkıyor sabaha karşı . 3-4 kez 6 saat aralıksız uyumuştur sanırım. Neye göre bu saat uzuyor acaba ya doymakla mı alakalı sizce
Hosgeldinnnn sanirim sende geçen sene afranin açtığı gruptandin. Ya da ben mi yanlış hatirladimKızlarımmmmmm selammmm napıyorsunuz ben buraları unutmuşum gitmiş hayat telaşından.. ahhh neler neler..
Napıyorsunuz nasıl gidiyor bebişler nasıllar benim kız 4 ay 7 günlük oldu
Ne ara geçmiş 4 ay yahu! Çıldıracağımmm
Var mı kaçırdığım kayda değer gelişmeler çok merak ediyorum önceki sayfaları boş kaldıkça okuyacağım yavaş yavaş
Her cocuk farklı tabi benım bebegımde gordugum bu:)Öyle mi diyorsun ya bi sorayım doktora teşekkür ederim
Demir ilacı kullandınız mı peki. Benim oğlumda düzenli yapardı kaka olayını. Demir ilacından sonra düzen falan kalmadı
Ek gıda sürecine doğru ilerliyoruz. Valla büyütüyoruz bebişleri. Zaman su gibi. Daha dün gibi burayı takip ederdim ne yazmış gruptakiler diye. Şimdi 5. Aya doğru gidiyoruz.Kızlarımmmmmm selammmm napıyorsunuz ben buraları unutmuşum gitmiş hayat telaşından.. ahhh neler neler..
Napıyorsunuz nasıl gidiyor bebişler nasıllar benim kız 4 ay 7 günlük oldu
Ne ara geçmiş 4 ay yahu! Çıldıracağımmm
Var mı kaçırdığım kayda değer gelişmeler çok merak ediyorum önceki sayfaları boş kaldıkça okuyacağım yavaş yavaş
Her cocuk farklı tabi benım bebegımde gordugum bu:)
aslında sen anlarsın
ben de oyle oluyor acıkınca genelde bılemem tabı senınkını kız:)
Ay kuzum benimde sorma günlerdir hastayım işte çok şükür dün iyiydim. Anneler hasta olmasın yaa. Hele ki bebek çok çok küçükken valla çok prrttim. Karnım ağrıyordu stresten ve direkt modeme vuruyordu agrisiAy evet evet afradan haber yok mu halen? Doğum yaptı demişti birisi ama sonra tekrar haber geldi mi. Bu cezalı olanlar ne zaman dönecekler yahu..
Huysuz virjin diyorsunbenimki usluydu ama üç gündür zombi gibi geziyorum gece emmeye diye bir uyanıyor uyanış o uyanış sabaha kadar ayaktayız.. hiç böyle yapmazdı çok da ağlıyor eşim de şehir dışında çıldırmazsam iyidir gece stresten karnıma ağrı girdi en son
Benim bebeğimde öyle, ama dışarı çıktıkça daha da alışıyor o yüzden sürekli çıkmaya çalışıyoruzÖyle bir yazmışsınız ki sanki benim bebeğimi anlatmışsınız dışarıya bile çıkamıyorum gezmek istiyorum artık bebeğimle yaygarayı koparıyo bınlara yetmezmiş gbi birde huysuzluk mızmızlık memnuniyetsizlik eklendi delirmemek elde değil
Probiyotik bende veriyorum ama bebişin mukuslu kakası geçmedi ve üst düzey bir diyet yapıyorum. Artık heralde bu çocuğun normali diye düşünmeye başladım. Kilo alımı durmuştu, yumurta yemeye tekrar başladım ve kilo almaha başladı. Meğer sütümün kalitesi düşüyormuş.Bizim çocuk 4 kere kaka yapar günde bazen 2.ben kaka yoksada 3 -4 kere değiştiririm bezin dolmasını beklemiyorum.