Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sizde de oluyo mu az önce uzanırken resmen içimde bebişin hareketini hissettim kaydı mı döndü mü artık kolu mu sürttü bilmiyorum aşırı hoş oldu içim 🥰🥰🥰🥰 tekmelerini vs hissediyodum zaten hem bu hem de ayni anda 2-3 ayrı yerden baskı yaptı falan 🥹🥹🥹
Bende dun ilk defa disardan gordum tekmelerini. Gobegim hop hop ediyordu resmen 😀 gittikce gucleniyor bizim minikler 🥲🥲

Günaydın kızçeler💕🌸 güzel bir gün olsun. Benim bugün kontrolüm var. İnşallah sağlıklıdır bebişim🙏 bi kaç gündür hareketleri azaldı gibi .hissediyorum ama güçlü değil. İnşallah sorun yoktur. Bugün su gibi akıntıyı da sorucam. Pazartesi günü tetanoz 2. Aşım ve şeker yüklemem var

Bi arkadaş hastanesine sorup yazmıştı bunu. Miligrama göre değişiyormuş 1000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam
Sağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicem😀 aşımın 2. Dozunu da alıp gidicem nedense herşeyi biz alıp gidiyoruz 🤷‍♀️

Ay sizde de oluyo mu az önce uzanırken resmen içimde bebişin hareketini hissettim kaydı mı döndü mü artık kolu mu sürttü bilmiyorum aşırı hoş oldu içim 🥰🥰🥰🥰 tekmelerini vs hissediyodum zaten hem bu hem de ayni anda 2-3 ayrı yerden baskı yaptı falan 🥹🥹🥹
Kayıyorlarmış ya çok komik onun videosunu da gördüm 😀 sağa ya da sola yatıyoruz ya sabahları bazen sağ bazen sol tarafımdan tepikleniyorum yön değiştiriyorum hemen😀

Günaydınn herkese 🙏🏻 bu hafta başı itibariyle ofise döndüm o kadar yorucu oluyor ki katılamadım hiç konuşmalara 🥺 ne güzel evden çalışıyordum.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. Dualarınız eksik etmeyin olur mu?🙏🏻
Bu arada benim doktorum da tetanoz aşısı için içinde boğmaca falan olan tek doz bir aşı yaptırırsın 26. Haftada ben sana haber vericem dedi. Başka arkadaşlar da vardı sanırım o aşıdan olacak olan. Öyle hatırlıyorum.

Günaydınn herkese 🙏🏻 bu hafta başı itibariyle ofise döndüm o kadar yorucu oluyor ki katılamadım hiç konuşmalara 🥺 ne güzel evden çalışıyordum.
Bugün detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım. Dualarınız eksik etmeyin olur mu?🙏🏻
Bu arada benim doktorum da tetanoz aşısı için içinde boğmaca falan olan tek doz bir aşı yaptırırsın 26. Haftada ben sana haber vericem dedi. Başka arkadaşlar da vardı sanırım o aşıdan olacak olan. Öyle hatırlıyorum.
Evet bende olacağım ondan fakat 28-30.haftada dedi bana.

Sağlık ocağında da yapıyorlar bunu bana alacağım glukoz u yazdı pazartesi alıp gidicem😀 aşımın 2. Dozunu da alıp gidicem nedense herşeyi biz alıp gidiyoruz 🤷‍♀️
aaaa sağlık ocağında kan alımı 10 a kadar ama nasıl olcak
Akşamları işten geliyorum bi saat sonra yani 8 buçuk gibi bir uyku çöküyor bi uyuyorum o uyumak. Sizin uyku durumları nasıl
evet yemekten sonra acayip bi ağırlık çöküyorrr

vallahi ayaklarım zor geliyor 😂 ruhum ev de kalıyor 😂

Günaydın kızlar kontrolden çıktım 🥰 bebişim gayet iyiymiş çok mutlu oldum 455gr olmuşuz 🌺 iki üç haftaya detaylı ultrasona gidebilirsin dedi siz kaçıncı haftada gitmiştiniz ben şu an 21+5im

Şu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay 😢

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Tetenoz için 32. Haftaya kadar zamanı var dedi. Uzun süredir elimizde yok dedi. Muhtemelen eczaneden alıp yaptırıcam o kadar beklemem😂 Bebişin kalp atışına baktı, tansiyon,kilo vs. 2 Ocakta tekrar çağırdı. Şimdi kan almadı o zaman kan idrar tetkiki yapacak sanırım.

Şu şeker yüklemesinden dolayı çok kararsızdım zaten.Hamilelikte şeker yüklemesi yapılmaması gerekliymiş. Bebeğide anneyide etkiliyormuş. Benim doktorda prof. Yapılacak dedi. Aman ya insan ne yapacağını şaşırıyor. Yaptirmayacak olan var mı? Birde tetanoz aşısı bile yapılmaz diyor bu Canan Karatay 😢
Canan Karatay Türk Tabipler Birliği tarafından sürekli açıklamaları sebepli şikayet edilip meslekten dahi süreli ceza alan biri. Şu an ki bilimsel doğrular çerçevesinde böyle bir açıklama yapması mesleki etiğe bile uymazken bir de çıkıp genel yayınlara konuşması bana çok magazinsel geliyor Eğer bu konuda bir fikri varsa bunu araştırmalarıyla makaleleriyle bilimsel olarak ispat etmesi gerekmez mi? Doğru bile söylüyorsa şu an için bilimsel yolla bana açıklanan ne ise onu doğru kabul etmekten başka çare göremiyorum

X