Düştüğü kilonun canımDoğduğu kilonun üstüne mi 800 alması lazım yoksa düştüğü kilonun üstüne mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düştüğü kilonun canımDoğduğu kilonun üstüne mi 800 alması lazım yoksa düştüğü kilonun üstüne mi canım
20 de yatiriyorlar burda ilk 10 günü atlatinca beyne gitmez zaten dedi dr . Mama ne kullanıyorsun hipp öneririm. Fakat önce emzir sonra 30 ml mama teklif et 3 saatte bir emzir sütun çoğalır çok mama verirsen tok olduğu için memeni emmek istemez. Hiç doğurmayan birisi bile emdire emdire süt getirebilirmiş.Benimki 3gün mavi işıkta kaldı 17 pikti sonra16 oldu dahada yükselmedi 1ayında tam bitmişti artık sarılığı.Evet biliyorum çok çocukta oluyor ama bazen etkiliyor işte zayif emiyordu mamada veriyordum ama belki mamasınıda degişirim.
Emzirme danışmanı ne yapıyor ilk defa duyuyorum. Bizimlede paylaşır mısın canımBen emzirme danışmanıyla anlaştım canım başlıcaz en yakın zamanda bence gereksiz falan değil
Ben süt arttırımı için danışıcam canım öncelikle eğitim veriyor sonra her şeyi sorabiliyosun problemin çözülene kadar. Ne zaman emzirilir kaç dk emzirilir sağım yapılmalı mı hepsiyle alakalı bilgi veriyor. Mamayı bırakmak isteyenler genelde danışıyolar. Yani tamamen en doğru şekilde emzirme taktikleri inanılmaz fayda görenler var ve hizmet çok da uygun denemeye değer benceEmzirme danışmanı ne yapıyor ilk defa duyuyorum. Bizimlede paylaşır mısın canım
20 de yatiriyorlar burda ilk 10 günü atlatinca beyne gitmez zaten dedi dr . Mama ne kullanıyorsun hipp öneririm. Fakat önce emzir sonra 30 ml mama teklif et 3 saatte bir emzir sütun çoğalır çok mama verirsen tok olduğu için memeni emmek istemez. Hiç doğurmayan birisi bile emdire emdire süt getirebilirmiş.
Anladım canım protein önemli o halde arttıraımm canımm proteini şekeri azaltayım bu arada İNŞALLAH sütümüzde çoğalır cümletenMerhaba benim 2. Dogumum ilkinde sutum çoktu bunda cok değil goguslerim öyle şişmiyor benim fark ettiğim miktarını değil fakat yağını artıran şey protein kuzu eti alıyorum 1 kg kavurup dolaba koyuyorum her gun bir öğün eti yiyorum günde 20 gram alıyorsa aşağı yukarı iki katı aliyor böyle olunca bende hoşaf helva dereotu bulgur soğan denedim hiç biri artirmadi.
Online mı anlaştınız canımm banada gereksiz diyorlar genelde cesaret edipp başlasammı onlineBen emzirme danışmanıyla anlaştım canım başlıcaz en yakın zamanda bence gereksiz falan değil
Senin çok daha zor olmuş süreç, benim annem hep yanımdaydı şimdi de ablam var 3 hafta oldu doğum yapalı hep destek oldular sağolsunlar. Bu hafta sabahları yalnız olacağım sadece çok endişeliyim tek yapabilir miyim diye ama başa düşünce yapılır heralde.. benim de dikiş sağ tarafta çamaşır denk geliyor hele ped mahvetti sürte sürte. Bez parçaları ayarladım atlet falan kestim ped yerine kullandım daha rahat oldu. Senin de benim de en kısa sürede iyi olur inşallah çok zor çokCanım bende hemen bakamamıştım korkudan 15 gün sonra baktım dikis ipini gördüm sonra sağ bacağıma olan yer açık gibiydi beyaz eti gözüküyordu korka korka dikisim açıldı diye hastaneye gittim iç dikişlerime dış dikislerime hep baktılar normal açılma yok dediler sağ bacağıma doğru yeri kesmişler doğumda iç dikisi iyi dışı kendi kapanacak dediler hiç birsey sürme temiz ve kuru tut dediler sadece tamda çamaşırımın geldiği yer eziyet çekiyorum resmen birde dinlenemedim hiç yatamadım bebeğimin emzirmesi, altı, gazı çıktı derken hiç uyku yok gündüzde düşüncesiz kaynanamlar ve kaynımlar geldi ilk 15 gün hergün ağla ağla sinirden yorgunluktan acıdan canım çıktı .birde kızım sarılık oldu geç geçti ilk 15 gün de hergun hastane kontrol bir günde hastanede yattık fototerapi gördük yani anlayacağınız çok kötü günlerdi Allah beterinden saklasın inşallah iyi olacağız .bugün 36 gün oldu hala sağ bacağıma olan yer geçmiyor çok acıyor
Batikon bir de bir merhem verdi doktor sarı renkte onu kullanıyorum ama sarı kantaronu bulabilirsem arada yapayım canım sağolCanım sarı kantaron sür sürekli bana doktorum söyledi
İnşallah iyi olacağız ama gerçekten çok zor süreçler sanki dikisim hiç iyilesmeyecek gibi korkuyorum bez parçaları mantikliymis beni de mahvetti pedin kenarı değiyor yaraya dikise yapışıyorSenin çok daha zor olmuş süreç, benim annem hep yanımdaydı şimdi de ablam var 3 hafta oldu doğum yapalı hep destek oldular sağolsunlar. Bu hafta sabahları yalnız olacağım sadece çok endişeliyim tek yapabilir miyim diye ama başa düşünce yapılır heralde.. benim de dikiş sağ tarafta çamaşır denk geliyor hele ped mahvetti sürte sürte. Bez parçaları ayarladım atlet falan kestim ped yerine kullandım daha rahat oldu. Senin de benim de en kısa sürede iyi olur inşallah çok zor çok
Online canım gerekdiz olup olmadığına kendim karar vericem ya ne kaybederim elimden geleni yapmak istiyorumOnline mı anlaştınız canımm banada gereksiz diyorlar genelde cesaret edipp başlasammı online
İlk 10-15 gün alarm kurarak en fazla 2 saatte bir emzirdim, sonrasında 2-3 saatte kendi uyanıyor mızıklanıyor zaten uyandıkça emziriyorumKızlar geceleri kaç saatte bir ve kaç dk emziriyosunuz?
1,5-2,5 saatte bir kendi mırıldanmaya başlıyo. Kaç dk emzirdiğime bebek kendi karar veriyo bazen tek memeyi yarım saat emiyo diğerini 10 dk. Bazen 15er dk ikisini emiyo hep değişiyo.Kızlar geceleri kaç saatte bir ve kaç dk emziriyosunuz?