kırmızı ya da pembe gelmediği sürece tedirgin olma ama doktorunla iletişimde ol her daim. Bir arkadaşımın böyleydi plesentası aşağıda olduğu içn oluyormuşArkadaşlar ben bugün kontrole gittim 8+2 dedi geldikten sonra yine lekelenmem oldu bu kadar sık lekelenme olması normal mi doktor bugün sorun gözükmediğini daha önceden gittiğimde iki hafta önce kanama alanı olduğunu söylemişlerdi kaç günde bir leke geliyor kahverengi çok tedirgin oluyorum böyle olunca .
Kırmızı falan değil ama adet olacak gibi ağrım da oluyor arada inşallah kötü bir şey yoktur çünkü bugün de gittim baktı sorun yok dedi az. Bi kanama alanı var şu an için çok olmadığı için sorun teşkil etmiyor falan dedi kırmızı kan gelmeyene kasar o da sorum olmadığı söyledi ama benimde korkum renk değiştirmesikırmızı ya da pembe gelmediği sürece tedirgin olma ama doktorunla iletişimde ol her daim. Bir arkadaşımın böyleydi plesentası aşağıda olduğu içn oluyormuş
Yok sen korkma inşallah artmaz. Adet olcakmış gib ağrı bugğn bende de varKırmızı falan değil ama adet olacak gibi ağrım da oluyor arada inşallah kötü bir şey yoktur çünkü bugün de gittim baktı sorun yok dedi az. Bi kanama alanı var şu an için çok olmadığı için sorun teşkil etmiyor falan dedi kırmızı kan gelmeyene kasar o da sorum olmadığı söyledi ama benimde korkum renk değiştirmesi
Adet olacakmışım gibi ağrı ara ara bana da oluyor. Korkma lütfen kötüyü getirme aklınaKırmızı falan değil ama adet olacak gibi ağrım da oluyor arada inşallah kötü bir şey yoktur çünkü bugün de gittim baktı sorun yok dedi az. Bi kanama alanı var şu an için çok olmadığı için sorun teşkil etmiyor falan dedi kırmızı kan gelmeyene kasar o da sorum olmadığı söyledi ama benimde korkum renk değiştirmesi
Ne zaman gdiiyosun kontroleAy ne kadar 9+3 olmuşşbence biz martta doğum yapacağız arkadaşlar
Sizin kaç haftalık şu anYok sen korkma inşallah artmaz. Adet olcakmış gib ağrı bugğn bende de var
9+6 oluyoruz yarın, bugün bitt sayılırKaç haftalık oldunuz siz
Bu cuma gideceğim inşallah normalde 11. Haftada gel demişti ama ben merak ediyorum gelişimi nasıl nasıl ilerliyor görmek istiyorumNe zaman gdiiyosun kontrole
7 haftalıkKaç haftalık oldunuz siz
Merhaba ultrason görüntüsü var mı elinizde bende 9+5 te gideceğim cuma günü nasıl görüneceği hakkında bi fikir edinmek istedim atabilir misiniz özelden veya burdanbiz 9+5iz, 6+4 de ilk kez dinletmişti bugün gittiğimde de dinletti. Sanırım hep dinletecek.
yaaa büyükçe daha çok bağlanıyor insanMerhaba ultrason görüntüsü var mı elinizde bende 9+5 te gideceğim cuma günü nasıl görüneceği hakkında bi fikir edinmek istedim atabilir misiniz özelden veya burdan
Demi ya içinde artık bir canlı taşıdığının farkına varıyor insanyaaa büyükçe daha çok bağlanıyor insan6 haftalıkken gittiğimde hiç böyle hissetmemiştim. bir dahaki gidişimizde bize cinsiyeti de tshmini olarak söyler muhtemelen
bugün erkek dediler hep cinsiyet tahmini için konu açmıltım. Kız diyen ilk sen oldun bende de aşırı bir kız hissi var bakalımDemi ya içinde artık bir canlı taşıdığının farkına varıyor insansağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah kız gibi duruyor
Kese konumu erkek. kesesi kız yapısı da kıza benziyor bi sonraki gittiğinde atarsan ultrason daha net söyleyebilirim. Gönlünden geçen nebugün erkek dediler hep cinsiyet tahmini için konu açmıltım. Kız diyen ilk sen oldun bende de aşırı bir kız hissi var bakalım
Sağlıkla devam etsin inşallah9+6 oluyoruz yarın, bugün bitt sayılır