Aay ikiz olmasıın13 Ağustos benim de 4 gün varmış aramızda
O yuzden dedim normal aslinda senden 4 gun ondeyim aslinda.senin gununee benim 240 idi beta. Senin 300 kusurlerde...Ay oyle mi oluyormus yoksaa..anaam....neyse nasil gelirse basimizin ustune.zor olur ama severiz zorlugu
Beta böyle yüksek artınca ikiz olabiliyormuşAy oyle mi oluyormus yoksaa..anaam....neyse nasil gelirse basimizin ustune.zor olur ama severiz zorlugu
Bana daha cok sey gibi geliyor.son adet tarihine gore biz hesapliyoruz yam.. ama ben dedigim gibi aslinda baya erken yumurtladim ve erken döllendim.gec dollenmenin tersi versiyon sanirim bendeki durumBeta böyle yüksek artınca ikiz olabiliyormuşhadi bakalım hayırlısı olsun
Ben son adet tarihime göre değil yumurtlamaya göre baz aldım hep uygulamalarda daBana daha cok sey gibi geliyor.son adet tarihine gore biz hesapliyoruz yam.. ama ben dedigim gibi aslinda baya erken yumurtladim ve erken döllendim.gec dollenmenin tersi versiyon sanirim bendeki durumbenim bebe biraz önde gidiyor o yuzden ayni SAT daki gebe ekürilerime göre...
Benim sat 30 temmuz yumurtama 9 agust:)Ben son adet tarihime göre değil yumurtlamaya göre baz aldım hep uygulamalarda dasat 28 temmuz ama ben 13unde yumurtladim 16. Gün olunca 2 gün geriden geliyorum ben de 30 temmuz gibi olmuş oluyor sat
O zaman sat 27 temmuza kaymış gibi oluyor :)Benim sat 30 temmuz yumurtama 9 agust:)
oooo 3. Bebek mi bu süperDayanırım heralde ya, 2. gebelikte 8.haftada ancak gitmiştim.Allah hayırlara götürsün bu sefer yine daha erkene aldım .Sen beta testini kaçıncı gün yaptırdın 2400 çıktı merak ettim?
Evet hesaplamayi yumurtlamaya gore revize ettim.baya one cekti dogum tarihiniO zaman sat 27 temmuza kaymış gibi oluyor :)
İşte bence şu an oldu asılEvet hesaplamayi yumurtlamaya gore revize ettim.baya one cekti dogum tarihini
bende de öyle bir korku oluştu vallaİşte bence şu an oldu asılnisana kayacagiz gibi bir his var içimde hadi hayırlısı
Bana da oyle geliyorİşte bence şu an oldu asılnisana kayacagiz gibi bir his var içimde hadi hayırlısı
Ben etrafimiza haber vermek için panduf almıştım sonra boş gebelik oldu uzun bir süre o panduflar beni ağlattı, o yüzden su an bişey almıyorum 3-4 ay geçsin diye düşünüyorum:)Kendinize bir hamilelik hediyesi aldınız mı, ben bebek eşyalarına baktım da uçmuş. Eskiden bu böyle değildi, biz zıbın bakayım dedim 200lerde geziyorrrr
Şu an burada olanlar hep mayısın ilk haftası öyle bir ihtimalimiz var o yuzdenbende de öyle bir korku oluştu valla
Ben gider işçi bayramında dogururum kesinBana da oyle geliyorya isçi bayrami ya ulusal egemenlik
Hayırlı olsun, Sat 7 Temmuzsa nisanda olur sanırımHayırlı Cumalar hanımlar.
Adetime 4 gün var .
Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım
Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum
Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)