2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Beta böyle yüksek artınca ikiz olabiliyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun
Bana daha cok sey gibi geliyor.son adet tarihine gore biz hesapliyoruz yam.. ama ben dedigim gibi aslinda baya erken yumurtladim ve erken döllendim.gec dollenmenin tersi versiyon sanirim bendeki durum benim bebe biraz önde gidiyor o yuzden ayni SAT daki gebe ekürilerime göre...

Ay bide betadaki hizli artistan sanirim.birden bire göguslerde falan inanilmaz hassasiyet agri olmaya basladi.yoktu 4 gun oncesine kadar.bir gecede ustune yatamaz oldum

Ben son adet tarihime göre değil yumurtlamaya göre baz aldım hep uygulamalarda da sat 28 temmuz ama ben 13unde yumurtladim 16. Gün olunca 2 gün geriden geliyorum ben de 30 temmuz gibi olmuş oluyor sat

Dayanırım heralde ya, 2. gebelikte 8.haftada ancak gitmiştim. Allah hayırlara götürsün bu sefer yine daha erkene aldım .Sen beta testini kaçıncı gün yaptırdın 2400 çıktı merak ettim?
oooo 3. Bebek mi bu süper
30 unda regli olmam lazımdı 31inde test yaptırdım o şekilde çıktıı

Kendinize bir hamilelik hediyesi aldınız mı, ben bebek eşyalarına baktım da uçmuş. Eskiden bu böyle değildi, biz zıbın bakayım dedim 200lerde geziyorrrr

Kendinize bir hamilelik hediyesi aldınız mı, ben bebek eşyalarına baktım da uçmuş. Eskiden bu böyle değildi, biz zıbın bakayım dedim 200lerde geziyorrrr
Ben etrafimiza haber vermek için panduf almıştım sonra boş gebelik oldu uzun bir süre o panduflar beni ağlattı, o yüzden su an bişey almıyorum 3-4 ay geçsin diye düşünüyorum:)

Sanırım doktorlar doğum tarihini söylüyorlar, bebeğin gelişimine göre. Oyüzden keseyi görmeye gidince paylaşırlar. Ama tabi doğum erken olur geç olur belli olmazSağlıkla gelsinler de göreceğiz

Hayırlı Cumalar hanımlar.

Adetime 4 gün var .

Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım

Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum

Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)

Hayırlı olsun, Sat 7 Temmuzsa nisanda olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…