2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Senin yerinde olsam hemen bi kan verirdimm en garantisi o
Bende vermek istiyorum ama daha adetim bile geçmedi doktorlar adet geçmeden uygun bulmuyor. Kimyasal olma olasılığı sebebiyle. Bos a umit vermemek adına. Bende baya korkuyorum insallah adet olmam ve bu sağlıklı bir gebeliktir.

Reglin daha geçmediyse bekle o zaman biraz daha hayatın inşallah istediğimiz gibi olur her şey

Şu an burada olanlar hep mayısın ilk haftası öyle bir ihtimalimiz var o yuzden
Merhaba canım hepimizin hayırlı olsun inşallah benim de son adetin ilk günü 21 temmuz 21 ağustosta da hamile olduğumu öğrendim 21 de beta 127 çıktı 24 de 515 çıktı sonrası doktora da gitmedim çok kafam karışıyor benim ya şimdi ben ne kadarlık oldum acaba doktora gitsem keseyi görürmüyüz

telefonunu bir hamilelik aplikasyonu yükleyerek kacıncı günde olduğunu görüp takvimini takip edebilirsin.

Bu arada ben bugün test verdim ama sonuç pazartesi çıkacakmış, sağlıkocağında cuma verilen kanlar iki gün sonra çıkıyormuş. Aradım öyle dediler. Herkese neden sabırsızlık ediyorsunuz diyordum şimdi ben de göremedim testi merak ettim. Bana da ders olsun

Bu da ilk gebeliğimde yazdığım mesaj sizle paylaşmak istedimon yıl önce
Çok güzel bir duygu heyecan endişe korku hepsi bir arada çok farklı birşey birde yeni olunca hissetmiyorsun oradamı acaba diye endişeleniyorsun Allahım hepimizin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

21i beklenen adetse 5+4 oluyorsun canim kesen görünür

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına, daha önceden kayıp olunca daha fazla korkuyor insan ama doktorlar olumsuz bişey söylemediği sürece hep pozitif düşün, inşallah sağlıkla alacaksın kucağına

Her şeyin hayırlısı, en hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah bebeğin

Benim 361 çıktıktan 6 gün sonra keseyi görmüştük keseden 9 gün sonra kalp atışını duymuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…