- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
Yanlış yazmışım. 7 Agustos yazacaktım.Hayırlı olsun, Sat 7 Temmuzsa nisanda olur sanırım
13 mayıs görünüyor hamilelik hesaplamalara baktığımda
Düzelteyim hemen yazıyı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazmışım. 7 Agustos yazacaktım.Hayırlı olsun, Sat 7 Temmuzsa nisanda olur sanırım
evet olur, ilk silik öiGi gözükür. Benim önceki gebeliklerimde olmuştu.Hayırlı Cumalar hanımlar.
Adetime 4 gün var .
Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım
Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum
Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
Tez zamanda tekrar nasip olur inşallahMerhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
Arkadaşımın bebesinde bundan var hayran kaldım ppışşpışlıyor bebek dışarda hemen uyuyorKendinize bir hamilelik hediyesi aldınız mı, ben bebek eşyalarına baktım da uçmuş. Eskiden bu böyle değildi, biz zıbın bakayım dedim 200lerde geziyorrrr
Ayyy sonundaa bee off ne uğraştırdılarKızlar dün değerim çıkmadı lab'ta bı karışıklık oldu sanırım. Salı 358di bugün de 1001 olmuş
Senin yerinde olsam hemen bi kan verirdimm en garantisi oHayırlı Cumalar hanımlar.
Adetime 4 gün var .
Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım
Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum
Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
Bu değeri de ebeye yazarak ogrenebildim yoksa çok beklicem sonucuAyyy sonundaa bee off ne uğraştırdılar
Hayatım hiç üzülme ne olacağı hiç belli olmaz zaten sağlıksız bi sperm ya da yumurtaysa olmasın daha iyi demişti doktor banaMerhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
hastanede mi verdin ben tıp merkesinde vermiştim 40 dakka sonra hemen çıkıyorBu değeri de ebeye yazarak ogrenebildim yoksa çok beklicem sonucu
Sağlık ocağında verdimhastanede mi verdin ben tıp merkesinde vermiştim 40 dakka sonra hemen çıkıyor
Hangi şehirdesinnnSağlık ocağında verdim
AntalyadayimmHangi şehirdesinnn
Şu an en net belirtim uyku, gün içinde ayakta uyuyorum dün akşam yemekten sonra bulantım oldu bugün de birazcik vardı ama şimdi iyiyim arada da baş dönmesi oluyor az azKızlar bi daha ailelerimize söylemedik bi siz biliyorsunuz doktorum kalp atışını öğrenene kadar kimseye söylemeyin demişti en rahat öyle edersiniz demişti
Siz de ne belirtiler var benim regli olcak gibi karnım ağrıyor bi de sanırım biraz halsizlikk
Ahh geçen kaştaydım çok güzellAntalyadayimm
Eveet muhteşem bir yerAhh geçen kaştaydım çok güzell
Doktor bi kağıt verdi bana yemekten sonra uyuma diyor sen de uyumaŞu an en net belirtim uyku, gün içinde ayakta uyuyorum dün akşam yemekten sonra bulantım oldu bugün de birazcik vardı ama şimdi iyiyim arada da baş dönmesi oluyor az az
Aynen canım benim doktorum da benzer bir açıklama yaptı hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkür ederimHayatım hiç üzülme ne olacağı hiç belli olmaz zaten sağlıksız bi sperm ya da yumurtaysa olmasın daha iyi demişti doktor bana
Doğal seleksiyon güçsüzler eleniyor
Vardır her işte bi hayır
İçini ferah tut ☹