2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı Cumalar hanımlar.

Adetime 4 gün var .

Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım

Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum

Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
evet olur, ilk silik öiGi gözükür. Benim önceki gebeliklerimde olmuştu.

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.

Merhaba arkadaşlar, 3 gün önce benim hcg 35 çıkmıştı dün tekrar kan verdim 33 e düşmüş malesef. Hemen kadın doğum doktoruna gittik kimyasal gebelik olarak yorumladı doktorum. Birkaç gün içinde büyük ihtimalle kan yoluyla atılacağını tahmin etti. Hayırlısı olsun, 2.gebeliğim olacaktı ama yine de insan çok üzülüyor. Bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı hemen bunu tedavi ettirip iyi hissedince yeniden deneriz artık kısmetse.
Tez zamanda tekrar nasip olur inşallah 🙏

Kendinize bir hamilelik hediyesi aldınız mı, ben bebek eşyalarına baktım da uçmuş. Eskiden bu böyle değildi, biz zıbın bakayım dedim 200lerde geziyorrrr🥹
Arkadaşımın bebesinde bundan var hayran kaldım ppışşpışlıyor bebek dışarda hemen uyuyor
Hareket ettikçe tekrar pışpışlıyor 😂
Kesin alcam bundan 😂😂 ama 1000₺ miş
2. Elleri daha ucuz

Eklentiler

• IMG_7985.jpeg
    IMG_7985.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 57
Hayırlı Cumalar hanımlar.

Adetime 4 gün var .

Dün dayanamayıp kaset test yaptım ve silik cizgiyi gördüm.
Bugün de yine yaptım yanlışlık varmı diye.
Yine silik cizgi vardı.
Hamdolsun sanırım bende mayıs annesi olacağım

Bundan önce çok kayıplarım oldu korkuyorum inşlalah birşey olmaz saģlıkla karnımda hereketlerini hissedeceģim zamanlara bir an evvel geçmek istiyorum

Sat 7 temmuz.. böyle olup pozitif çıkan var mı. Bat (4 Eylül)
Senin yerinde olsam hemen bi kan verirdimm en garantisi o

Hayatım hiç üzülme ne olacağı hiç belli olmaz zaten sağlıksız bi sperm ya da yumurtaysa olmasın daha iyi demişti doktor bana
Doğal seleksiyon güçsüzler eleniyor
Vardır her işte bi hayır
İçini ferah tut ☹

Kızlar bi daha ailelerimize söylemedik bi siz biliyorsunuz doktorum kalp atışını öğrenene kadar kimseye söylemeyin demişti en rahat öyle edersiniz demişti
Siz de ne belirtiler var benim regli olcak gibi karnım ağrıyor bi de sanırım biraz halsizlikk 😂

Kızlar bi daha ailelerimize söylemedik bi siz biliyorsunuz doktorum kalp atışını öğrenene kadar kimseye söylemeyin demişti en rahat öyle edersiniz demişti
Siz de ne belirtiler var benim regli olcak gibi karnım ağrıyor bi de sanırım biraz halsizlikk 😂
Şu an en net belirtim uyku, gün içinde ayakta uyuyorum 😅 dün akşam yemekten sonra bulantım oldu bugün de birazcik vardı ama şimdi iyiyim arada da baş dönmesi oluyor az az

Hayatım hiç üzülme ne olacağı hiç belli olmaz zaten sağlıksız bi sperm ya da yumurtaysa olmasın daha iyi demişti doktor bana
Doğal seleksiyon güçsüzler eleniyor
Vardır her işte bi hayır
İçini ferah tut ☹
Aynen canım benim doktorum da benzer bir açıklama yaptı hayırlısı olsun inşallah, çok teşekkür ederim 🌸

X