Benim sağ sol kasıklarımda baskı var bazen agrılı oluyo keseyi görseydik hayrınan cok erken öğrenmek gerçekten hiçiyi değil daha adet günüm gecmedi heran bişey olacak gibi korkuyorumEvet evet benim endişem de o yönde, sabah tekrar vermek zorunda kalcam kan o beni geriyor tekrar git gel vs çok sinirim bozuldu
Hiç belirtiniz var mı peki? Ben hızlı hareket edince (merdivenleri hızlı çıkma gibi) basım dönüyor ve çabuk yoruluyorum ama onun haricinde öyle bariz bişey yok, arada sol kasıkta çok küçük ağrı oluyor sanki bu merdiven olayı da normalde olabilecek biseymis de gebelikle ilgisi yokmuş gibi geliyor biraz endişeliyim belirtiler kayboluyor gibi oldu
Amannn herkes kendi işine göre o zamanAy ben onu denedim.ozel hastane de ustelik.. yollamadilar.baya takiştikda. diyor kisisel verileri koruma kanunu falan..mesaj yada mail ile iletemeyiz
Ben de e nabıza bakınca boş görünüyor ama sonucu tıp merkezinden aldımAa bir yanlışlık mı oldu acaba laboratuvarda. Geç olsun güç olmasın canınızı sıkmayın. Bence benimkinde de bir yanlışlık oldu. Acaba acile mi gitsem diyorum orda kan tahlili yapıp daha hızlı sonuç öğrenme şansı var mı acaba
Ben şimdi tekrar e nabızdan baktım da 2 gün öncekinim sonucu yazıyor ama bu sabah verdiğim yazmıyor sıkkntı yapmayın geçte olsa geçer sistemeTebrik ederim çok iyi yükselmişBenim hala sonuç çıkmadı daha doğrusu rapor görünüyor ama içindekiler kısmı boş analiz sırasında bir sıkıntı oldu galiba
Valla ya her adım ayrı bir stresEvet ben de tekrar kan vermekle uğraşmak istemiyorum. Hcg nin yeterince yükseldiğini görsem direkt kadın doğuma gideceğim ama bir türlü öğrenemedikBenim çok belirgin bir belirtim yoktu yani biraz baş dönmesi iştahsızlık falan var bende eğilirken zorlanıyorum, bakalım beklemedeyiz
Benim adetten bir gün sonra ağrı oldu adet olacakmisim gibi şimdi hafif hafif arada oluyor böyle bariz biseyim yokmuş gibi geliyorBenim sağ sol kasıklarımda baskı var bazen agrılı oluyo keseyi görseydik hayrınan cok erken öğrenmek gerçekten hiçiyi değil daha adet günüm gecmedi heran bişey olacak gibi korkuyorum
Benimde suan icin sadece folik asit. folifor duo ismi.Amannn herkes kendi işine göre o zamanbu arada doktorum bana folidays diye bi ilaç verdi folik asit
Sizlere neler verdiler
Ben folidoce kullanıyordum, Dr ondan devam etmemi soylemistiAmannn herkes kendi işine göre o zamanbu arada doktorum bana folidays diye bi ilaç verdi folik asit
Sizlere neler verdiler
Aynen beklemedeyiz bakalımBen şimdi tekrar e nabızdan baktım da 2 gün öncekinim sonucu yazıyor ama bu sabah verdiğim yazmıyor sıkkntı yapmayın geçte olsa geçer sisteme
Drlar da bu şekilde 2 gün artışa bakmayı bekliyor,bir anormallik varda dış gebelik gibi durumlar erken teşhisle görülmüş oluyorSürekli test yaptırma çok zor değil mi arkadaşlar, biraz rutin hayata dalsanız, bir hafta bekleseniz su akıp yolunu bulmaz mı
Folik asit gebelikte zararlı olmuyomu öncesinde kullanmıştım ben gebelik olunca folat değerin 19 cıktı bıraktım. en fazla 20 yı geçmemesi lazımmış. Bence bi kanda folat degerize baktırın ona göre kullanın derimBenimde suan icin sadece folik asit. folifor duo ismi.
Merhaba benim sat 13 temmuz ilk olarak adetimin gecikmesinden anladım test yaptım pozitif çıktı.o zaman pek bir belirtim yoktu ama şu bir haftadır miğde bulantım yiyeceklerden tiksinme gibi belirtiler başladı bugün kan vermeye gidicem inşallah.lakin bende kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ogrenicem İnşallah bugün inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırızMerhaba kızlar. Ben de bir kaç zamandır beklemedeyim. Rabbim insallah hayırlısını nasip eder. T
est yapıp pozitif çıkanların belirtilerini merak ediyorum. Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz bir de alttan kontrol edip anlayanlar varmış böyle bir şey duydunuz mu
Yok ya değil galiba gebelik uygulamalarından hesapladım 7 haftalık gösteriyor şuanSat 13 Temmuz ise yaklaşık 9 haftalıktırAmin
peki dış gebelik olduğunda ne oluyor canım? nasıl anlıyorlar?Drlar da bu şekilde 2 gün artışa bakmayı bekliyor,bir anormallik varda dış gebelik gibi durumlar erken teşhisle görülmüş oluyor
Beta artışın dalgalanma oluyor diye biliyorum bir anda yüksek sonra düşük tekrar yüksek gibipeki dış gebelik olduğunda ne oluyor canım? nasıl anlıyorlar?
Aynı gün çıkıyordu normalde de benim HCG mi alinmadi kayboldu mu bisey oldu çıkmadı dünBen de bugün gidip kan verdim, bir de kandaki değeri görelim. Bakalım ne olacak. sağlık ocağında aynı gün çıkıyor mu?Bilen var mı?
E nabızdan kontrol et canım, ben de sabah verdim inşallah bugün düşer E nabızaBen de bugün gidip kan verdim, bir de kandaki değeri görelim. Bakalım ne olacak. sağlık ocağında aynı gün çıkıyor mu?Bilen var mı?