2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Benim sağ sol kasıklarımda baskı var bazen agrılı oluyo keseyi görseydik hayrınan cok erken öğrenmek gerçekten hiçiyi değil daha adet günüm gecmedi heran bişey olacak gibi korkuyorum

Ay ben onu denedim.ozel hastane de ustelik.. yollamadilar.baya takiştikda. diyor kisisel verileri koruma kanunu falan..mesaj yada mail ile iletemeyiz
Amannn herkes kendi işine göre o zaman bu arada doktorum bana folidays diye bi ilaç verdi folik asit
Sizlere neler verdiler

Ben de e nabıza bakınca boş görünüyor ama sonucu tıp merkezinden aldım
Acaba e nabızda gözükmüyor mu

Tebrik ederim çok iyi yükselmiş Benim hala sonuç çıkmadı daha doğrusu rapor görünüyor ama içindekiler kısmı boş analiz sırasında bir sıkıntı oldu galiba
Ben şimdi tekrar e nabızdan baktım da 2 gün öncekinim sonucu yazıyor ama bu sabah verdiğim yazmıyor sıkkntı yapmayın geçte olsa geçer sisteme

Valla ya her adım ayrı bir stres
Bende bariz belirti yok gibi o yüzden endişelendim bazen unutuyorum hamile olduğumu

Benim sağ sol kasıklarımda baskı var bazen agrılı oluyo keseyi görseydik hayrınan cok erken öğrenmek gerçekten hiçiyi değil daha adet günüm gecmedi heran bişey olacak gibi korkuyorum
Benim adetten bir gün sonra ağrı oldu adet olacakmisim gibi şimdi hafif hafif arada oluyor böyle bariz biseyim yokmuş gibi geliyor

Sürekli test yaptırma çok zor değil mi arkadaşlar, biraz rutin hayata dalsanız, bir hafta bekleseniz su akıp yolunu bulmaz mı

Benimde suan icin sadece folik asit. folifor duo ismi.
Folik asit gebelikte zararlı olmuyomu öncesinde kullanmıştım ben gebelik olunca folat değerin 19 cıktı bıraktım. en fazla 20 yı geçmemesi lazımmış. Bence bi kanda folat degerize baktırın ona göre kullanın derim

Merhaba benim sat 13 temmuz ilk olarak adetimin gecikmesinden anladım test yaptım pozitif çıktı.o zaman pek bir belirtim yoktu ama şu bir haftadır miğde bulantım yiyeceklerden tiksinme gibi belirtiler başladı bugün kan vermeye gidicem inşallah.lakin bende kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ogrenicem İnşallah bugün inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız
Sat 13 Temmuz ise yaklaşık 9 haftalıktır Amin
Yok ya değil galiba gebelik uygulamalarından hesapladım 7 haftalık gösteriyor şuan

Ben de bugün gidip kan verdim, bir de kandaki değeri görelim. Bakalım ne olacak. sağlık ocağında aynı gün çıkıyor mu?Bilen var mı?

Ben de bugün gidip kan verdim, bir de kandaki değeri görelim. Bakalım ne olacak. sağlık ocağında aynı gün çıkıyor mu?Bilen var mı?
E nabızdan kontrol et canım, ben de sabah verdim inşallah bugün düşer E nabıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…