Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kese ne zaman görünüyor ben yarın doktora gidicem ama napıcak bilmiyorumKızlar hiç doktora giden oldu mu? Kese gören?
5. Haftadan sonra görünür sanırımKese ne zaman görünüyor ben yarın doktora gidicem ama napıcak bilmiyorum
Sanırım 1000-1500 civarı görülüyor kaç haftalık oluyorsun canımKese ne zaman görünüyor ben yarın doktora gidicem ama napıcak bilmiyorum
Ben de bugün sonucum çıkınca Dr'uma yazayım diyorum salı akşam ya da ctesi giderim sanırım ben de7 eylülde gideceğim ben
En son 2 agustosta regli oldum 2500lerde beta görürüm o zaman herhalde ama daha 5. Hafta olmuyor herhaldeSanırım 1000-1500 civarı görülüyor kaç haftalık oluyorsun canım
Daha 5. Haftada değilim ya 2 ağustos son reglim5. Haftadan sonra görünür sanırım
Benim 29 Temmuz ben de 5 değilim henüzDaha 5. Haftada değilim ya 2 ağustos son reglim
2500 lere geldiyse görülür, zaten beyan yüksekti diye hatırlıyorumEn son 2 agustosta regli oldum 2500lerde beta görürüm o zaman herhalde ama daha 5. Hafta olmuyor herhalde
Ayy hadi inşallaah2500 lere geldiyse görülür, zaten beyan yüksekti diye hatırlıyorum
Beta artışın dalgalanma oluyor diye biliyorum bir anda yüksek sonra düşük tekrar yüksek gi
4hafta 2gün sizin sanırım.Daha 5. Haftada değilim ya 2 ağustos son reglim
Tamamdır söylerim tabiiiBen iki hafta sonra gidip hem kalbi hem keseyi aynı aynı görürüm diyorum. Çünkü yoğunum, vaktüm yok.Keseyi görürseniz bizimle paylaşın.
Dayanırım heralde ya, 2. gebelikte 8.haftada ancak gitmiştim. Allah hayırlara götürsün bu sefer yine daha erkene aldım .Sen beta testini kaçıncı gün yaptırdın 2400 çıktı merak ettim?Tamamdır söylerim tabiii
2 hafta da uzun bi süre dayanabilecek misin
Maşallah aramızda iki gün gözüküyor ama ben beta salı günü 358diBenimde pazartesi gunu son beta 1870 idi.suan 6.000 leri bulmustur heralde.kese gorunurdu gidebilsem ama tatilde oldugum icin gidemedim bu hafta.04 eyluk
l pazartesi randevum var.o gun gorecegim inş keseyi.
Benim yumurtlama erkendi:)9 agustostu.(4 gun erken) o yuzden sanirim:) 4 gunde 240 dan 1870 e cikmis benim beta.birden katlaniyorMaşallah aramızda iki gün gözüküyor ama ben beta salı günü 358di
seninle sat aynıyla benimle sanırım bakalım benim kaç çıkacak bugün.Benimde pazartesi gunu son beta 1870 idi.suan 6.000 leri bulmustur heralde.kese gorunurdu gidebilsem ama tatilde oldugum icin gidemedim bu hafta.04 eyluk
l pazartesi randevum var.o gun gorecegim inş keseyi.
seninle sat aynıyla benimle sanırım bakalım benim kaç çıkacak bugün.
Aay ikiz olmasıın 13 Ağustos benim de 4 gün varmış aramızdaBenim yumurtlama erkendi:)9 agustostu.(4 gun erken) o yuzden sanirim:) 4 gunde 240 dan 1870 e cikmis benim beta.birden katlaniyor