2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
kuşum bak peşinden geldim bu süreci inş beraber tamamlıcaz kanama coğu kişide oldu moral bozma bol bol dinlen iyi olacaksın

Canım artık bu saatten sonra yediğin içtiğine daha çok dikkat edip yatman lazım.. özellikle bebegin tutunmasini saglayan seyler ye iç ve dua et hiçbir şey imkansız değil başaracagina inaniyorum

Hersey yoluna girecek canim.litfen stres yapmamaya calis..bol bol dinlen.kendini zorlama birsey yapmak icin..ilaclarini duzenli al.eminim atlatacaksin.

kuşum bak peşinden geldim bu süreci inş beraber tamamlıcaz kanama coğu kişide oldu moral bozma bol bol dinlen iyi olacaksın
İnşallah canım inşallah sana ayrı bi sevindim zaten inşallah saglıkla ilerler gebeligin

medusaa canım seninle yakın sayılır günler, vajina girişinde batma gibi hissin oluyor mu? İlk zamanlar oluyordu ama epeydir olmamıştı bugün arada kasiklarda arada da vajina girişinde batma oluyor

Kizlar merhaba aklıma birsey takıldı biryerde okudum ama şimdi bulamıyorum.Dis gebelik veya boş gebelik te yerlesme kanamasi olur mu?

Kizlar merhaba aklıma birsey takıldı biryerde okudum ama şimdi bulamıyorum.Dis gebelik veya boş gebelik te yerlesme kanamasi olur mu?
Dış gebeligi bilmiyorum ama boş gebeliğin normal gebelikten çok farkı olmuyor belirti gösteriyorsun 7. Hafta gibi anlaşılıyor boş oldugu

Canim benim sakin kal ve bol bol dinlenmeye calis.dualarim seninle.hersey cok guzel olacak buna inan.bebislerimize kavuşacağız allahin izniyle.

Dış gebeligi bilmiyorum ama boş gebeliğin normal gebelikten çok farkı olmuyor belirti gösteriyorsun 7. Hafta gibi anlaşılıyor boş oldugu
Benim adetimden 2 veya 3 gün önce oldu.hatta adet oldum zannettim çok az geldi peçeteye.birseylere sarılmak istiyorum ve çok korkuyorum yarin icin

Benim adetimden 2 veya 3 gün önce oldu.hatta adet oldum zannettim çok az geldi peçeteye.birseylere sarılmak istiyorum ve çok korkuyorum yarin icin
Dış gebelik için birisi ağrıdan duramazsin demişti bana, boş gebelik için bir şey diyemiyorum canım ben de aynı gerginliği yaşıyorum ama pozitif olmaya çalışıyorum

Benim doktorum 5.haftada boş gebelik değil dış gebelikte değil dedi dış gebelik zaten döllenen yumurtanin rahme gelememesi durumu

Dış gebelik geç farkedilirse yumurtaliklarinizin birini malesef alıyorlar ama erken fark ederseniz kalçadan veya karından iğne vurularak düşük gerceklestiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…