2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Evhamlı anne geldi🥲 beta artışına kafayı takmış durumdayım kızlar. İkinci betam 2,5 kat artmıştı. Üçüncü betam 3 katından az daha fazla arttı. Dördüncü betam yine 2,5 kat artmış. Artış hızı düşmüş yani bu bi problem mi sizce? Evet yine katlamaya devam ediyor ama bi önceki 3 kattan fazla olunca bilemedim. Sırasıyla 47,7-122,8-379,3-997,2
bence gayet iyi gidiyor canım artık baktırma direk kese görmeye gidersin

Evhamlı anne geldi🥲 beta artışına kafayı takmış durumdayım kızlar. İkinci betam 2,5 kat artmıştı. Üçüncü betam 3 katından az daha fazla arttı. Dördüncü betam yine 2,5 kat artmış. Artış hızı düşmüş yani bu bi problem mi sizce? Evet yine katlamaya devam ediyor ama bi önceki 3 kattan fazla olunca bilemedim. Sırasıyla 47,7-122,8-379,3-997,2
O oran değişiyo canım kafanı takıp strese girme eğerki 2 katından az artış olsaydı problem olurdu seninki maşallah🧿

Kızlar 5+6 dayım.Bugun itibariyle bulantı başladı.İs yerinde çok zor olacak daha arkadaşlarada söylemedim en kısa zamanda söylemem lazım olacak gibi değil

Kızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm

Eklentiler

• B9FCF0A4-B4AB-4F38-84C6-6D46E338CDEB.jpeg
    B9FCF0A4-B4AB-4F38-84C6-6D46E338CDEB.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 57
  • DCBCF3F6-A12C-4351-A337-9D20B5DCB290.jpeg
    DCBCF3F6-A12C-4351-A337-9D20B5DCB290.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 55
Gayet güzel maşaAllah artışın çok takılma canım 🥰
Kozlar 4.5 haftalıkken karından kese görünür mü
Genelde 5 te görünüyor canım

Kızlar doktordan geldim güzel haberlerle gelemedim kesenin altında kanama alanı var. Sabah akşam vajinal progesterona devam dedi perşembe veya cuma tekrar gel dedi. 5 haftadayım son adetinle uyumlu dedi ama düşük olabilir dedi bebegi görmeden de igne vermemizin bi anlamı yok dedi.ilk attıgım resim bebegin kesesi digeri kesenin altındaki kanama alanı kesede 1.2 cm
Perşembe ya da cuma bebeği görmek için mi cagirdi canim

Kanama alanı olup geçen çok kişi var umarım siiznde geçer çabucak canım 🤲🏻

Bence boşu bosuna stres yapıyorsun 😊 benim boş gebelik olan hamileliğimde betam 181-339du 2 katı bile değildi. Sen 2,5 kat artmasina acaba mi diyorsun 😅 boşuna stres canım vücut saat gibi matematiksel şekilde işlemiyor 😊

O oran değişiyo canım kafanı takıp strese girme eğerki 2 katından az artış olsaydı problem olurdu seninki maşallah🧿
Teşekkür ederim kızlar insan gerçekten bi sorun olmadığını bilse de başkasından duymaya ihtiyaç duyuyormuş bu dönemde, çok sağolun içimi ferahlattınız♥️

İnşallah kullandığın ilaçlar şifa olacak canım benim. Progestanı ağızdan alma lütfen etkisi azalıyormuş bol bol dinlen olabildiğince az hareket et Allahın izniyle bir sonraki gidişinde daha güzel haberlerle geleceksin🙏🏻

Kızlar 5+6 dayım.Bugun itibariyle bulantı başladı.İs yerinde çok zor olacak daha arkadaşlarada söylemedim en kısa zamanda söylemem lazım olacak gibi değil
Bende 6+3 bugun cok fena vurdu beni mide bulantisi.haftasonuda vardi ama boyle siddetli degildi🥴 napcaz yav..

X