2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ay gerçekten kafayı yemelik durumdayım.unutup rutine dönmek istiyorum ama ne mümkün.ne güzel o değerler bana hazıra konmuş gibi geliyor😀😀😀😀benim kolum delik deşik oldu.dahada vermem zaten. Hersey Allah tan ona dayandım o ne derse o olur.Sali günü gidip gorucez insallah.
O kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandan 🥰guzel haberler diyeceğine inanıyorum beta artışın çok güzel ama yine kan vermen lazım tiroit vs şeylere bakiliyormus :KK43:

Kızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm 😭😭😭
Kuşum hemen müdahale edilir sakin ol sen en kötüsünü düşünme. dualarım seninle bişey olmıcak miniğe inşallah🤲

2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü 😭😭😭😭
Çok şükür herşey olması gerektiğine dönecek bak o sana tutunmuş büyümüş.

2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü 😭😭😭😭
Harika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yok🌸 inşallah sağlıkla kavusacaksin 🙏

Harika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yok🌸 inşallah sağlıkla kavusacaksin 🙏
Düşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorum 😢😢😢😢

X