Rakamlari gayet saglikli..sadece cok erken ogrenmissin o yuzden stres olmussun:) artisin gayet iyi..endise edecek birsey yokKizlar günaydın.dun giremedim buralara.babam rahatsızlandı anjiyo stend derken stresli birgun geçirdik sukue bu günümüze.simdi benim kan değerlerim malumunuz dusukten başladı buradaki neredeyse aynı bat ve yumurtlama tarihlerine baktığımda benimki baya geride.gec dollenme filan diye avutuyorum kendimi.Sali gunu kontrol var insallah hayirli haberler alirim.doktoruk bugun son kez tahlil.yap artışı görebilmek için dedi. Sırasıyla tarihleri yazıyorum.degerlendirimiisiniz.1 Eylul 24.34 2 Eylül 44.48 4 Eylül 114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974. (6 Eylül 250 olan sağlık ocağı sonrası özel hastahane kurum veriliş saati ve cihaz farkından öyle çıkmıştır denildi 2 kat aratmadığı için.
Ayyy inşallah ikizdir çokta belli olmaz o betaya da canım bende ikiz diye korktum hep 3 katı arttı araştırdım biraz ama 2 kat artan bile ikiz olabiliyormuş keseyi görmemiz lazım anlayabilmek için
Amin canım inşallah sağlıklı gelsinler de ben ikiz istemiyorum zaten 3 bebe var bendeİnşallah öyledir sizinki bana göre çok çok yüksek benimki İkizler sizinki ucuz falandırAllah gönlünüze göre verir insallah
Hayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.Rakamlari gayet saglikli..sadece cok erken ogrenmissin o yuzden stres olmussun:) artisin gayet iyi..endise edecek birsey yok
Ben de 15 hcg ile öğrendimHayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Ben de bu dönemde kilo verdim aslında vermek istemiyorum zaten zayıf bi insanımBenimde olmayan iştahım açıldı günde 3 ekmek yiyiyorum ama 1 gram kilo almıyorum şaka gibi
Bence değerlerde bir problem gözükmüyor, sadece çok erken ogrenmissiniz. Ben adetten 5 gün önce öğrendim ama testle takip ettim. Adet 2 gün geçince kan verdim çünkü erken verince böyle arttı mı artmadı mi stresi oluyorKizlar günaydın.dun giremedim buralara.babam rahatsızlandı anjiyo stend derken stresli birgun geçirdik sukue bu günümüze.simdi benim kan değerlerim malumunuz dusukten başladı buradaki neredeyse aynı bat ve yumurtlama tarihlerine baktığımda benimki baya geride.gec dollenme filan diye avutuyorum kendimi.Sali gunu kontrol var insallah hayirli haberler alirim.doktoruk bugun son kez tahlil.yap artışı görebilmek için dedi. Sırasıyla tarihleri yazıyorum.degerlendirimiisiniz.1 Eylul 24.34 2 Eylül 44.48 4 Eylül 114 6 Eylül 250 8 Eylül 482 10 Eylül 974. (6 Eylül 250 olan sağlık ocağı sonrası özel hastahane kurum veriliş saati ve cihaz farkından öyle çıkmıştır denildi 2 kat aratmadığı için.
Benimde 3. Olacak allahın izni ike ama ilk olacak gibi heycanlıyım canım herpsi ayrı. Bi heyacan merak etmeHayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Insallah geçer canım ya gerçekten çok zor bende yataktan kalkamıyorum hiçbir şeye halim yok o halde 3 ekmek yiyip kilo almıyorum nasıl bir şey anlamadımBen de bu dönemde kilo verdim aslında vermek istemiyorum zaten zayıf bi insanım
Umarım bu bulantılar geçer
Acı su geliyor midemden
Zaten ergenlik dönemimde de reflüm vardı hep
Benim dört olcak kuzum ama ilklerinden daha çok heycanlıyım bundaHayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Canım dinlen, benim de hareketli olduğum günler ağrım oluyorKızlar az bi iş yapıyorum hemen kasık ağrısı çekiyorum ya
Fırsatım olmuyor ki kuzum yaCanım dinlen, benim de hareketli olduğum günler ağrım oluyor
Çıktı çıktı 2 gün önce 379’du4.betamı verdim az önce dua edin bize teyzeleri
Çocuklarla zor oluyordur ama dinlenmek zorundasın canımFırsatım olmuyor ki kuzum ya
Bende ilk 17 sonra 61 ile öğrendim daha vermeicem siz hastaneye ne zaman gideceksinizBen de 15 hcg ile öğrendimiki gün sonra 60 olmuştu tekrar kan tahlili vermedim. Evde 2 güne bir test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum. Ben de ilk hamileliğimde adetten 3-4 gün sonra öğrenmiştim bunda 5 gün önce öğrenince daha çok telaşlı oldum gerçekten.
Değerleriniz normal bence