- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
Çok şükür canım saglıkla büyüsünTeyzeleri biz büyüyoruz
İnan onu bilmiyorum ama eşya ağır şeyler kaldırmak hatta yukarıya doğru uzanmak yasakKasık bölgemizi kasmaya çok fazla ıkınmak da dahil mi peki?
Amin canım aminÇok şükür canım saglıkla büyüsün
Ikınmamaya çalış canımKasık bölgemizi kasmaya çok fazla ıkınmak da dahil mi peki?
Bende de var o durum ama progestan fitil kullandığım için sanıyorumKizlar biraz ozel ancak birsey danisacagim..sonucta size danismicamda kime danisacagimbenim iccamasirimda surekli ıslaklik var.ama akinrti gibi diyemem sanki islanmis gibi..koku yok bisey yok.terliyormu acaba diyorum..o islaklik yuzindende surekli panik oluyorum yolda falan acaba islaklik ne diye..kanama mi var o bu..wcye gidene kdr endişe...basina gelen varmi?
Ama 2 gündür öyle şiddetli bir ağrı ile tuvalete gidiyorum ki kabız şeklinde ve yapmadan geçmiyor yani ıkınmak zorunda kalıyorum. Eğer evdeyken tekrar olursa dayanmaya çalışabilirim belkiIkınmamaya çalış canım
Rica ederim canım doktorun ne verirse mutlaka kullan bana bugün coraspirinde ekledi bebegi beslemesi için veriyorum dedi kan akışının iyi
Gitmesi için rahme bence dün tekrar lekelenmem oldu geçti çok şükür kanama alanı yok haftaya karından kese için çagırdı inşallah bebegide görürüm süpriz olur
Bende de var o durum ama progestan fitil kullandığım için sanıyorum
Sanmıyorum kuzum yerleşme lekesidir o kuzum merak etme kullan senKızlar bugün ilk kez progestan fitil kullandım ve 2 saat içinde kahverengi akıntı geldi. 1 haftadır hiçç kahverengi akıntı gelmemişti çok korktum gerçekten bu ilacın böyle bir yan etkisi var mı?
Tam 4 haftalıksın kuzum kaç mm olması gerekiyormuş resmi varsa atarmısın ultrasonun bende dün gittim 4 hafta bitmiş dedi haftanla uyumlu dedi doktorum bak bu küçüklükteHerkese merhaba 5+0, 4 Ağustos Sat bugün keseyi gördük 0.61 mm çıktı kesenin boyutu küçük haftasına göre dedi doktorum çok korkuyorum iki düşüğüm var iğne artı hap kullanıyorum haftaya tekrar gidecem kontrole o kadar huzursuzum ki kimse anlamıyo beni
5 hafta oluyo regl tarihine göre ama bilmiyorumTam 4 haftalıksın kuzum kaç mm olması gerekiyormuş resmi varsa atarmısın ultrasonun bende dün gittim 4 hafta bitmiş dedi haftanla uyumlu dedi doktorum bak bu küçüklükte
Geç döllenme olabilir mi resim vermedimi canım5 hafta oluyo regl tarihine göre ama bilmiyorum
Gayet iyi duruyor canım neden öyle dediki 5 haftan mı bitti acaba senin doktorun kaç hafta dedi mesela 5+4 felanŞu şekilde ama yaklaşıyo zaten anlaşılır mı ki burdan
Son adetin ne zaman canım5 hafta oluyo regl tarihine göre ama bilmiyorum
Tam beş artı sıfır regle göre 4 haftada boyut olarak dedi ama bu haftalarda tam anlaşılmıyo haftaya netleşir rahim kalınlığı falan iyi dedi de önceki yaşadıklarımdan dolayı sürekli kötüsü geliyo aklıma hep bu şekilde başlıyor sonra kalp atışı duruyo ya da hiç alamıyoruzGayet iyi duruyor canım neden öyle dediki 5 haftan mı bitti acaba senin doktorun kaç hafta dedi mesela 5+4 felan
4 AğustosSon adetin ne zaman canım