2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kizlar biraz ozel ancak birsey danisacagim..sonucta size danismicamda kime danisacagimbenim iccamasirimda surekli ıslaklik var.ama akinrti gibi diyemem sanki islanmis gibi..koku yok bisey yok.terliyormu acaba diyorum..o islaklik yuzindende surekli panik oluyorum yolda falan acaba islaklik ne diye..kanama mi var o bu..wcye gidene kdr endişe...basina gelen varmi?

Bende de var o durum ama progestan fitil kullandığım için sanıyorum

Ikınmamaya çalış canım
Ama 2 gündür öyle şiddetli bir ağrı ile tuvalete gidiyorum ki kabız şeklinde ve yapmadan geçmiyor yani ıkınmak zorunda kalıyorum. Eğer evdeyken tekrar olursa dayanmaya çalışabilirim belki

Bende de var o durum ama progestan fitil kullandığım için sanıyorum

Kızlar bugün ilk kez progestan fitil kullandım ve 2 saat içinde kahverengi akıntı geldi. 1 haftadır hiçç kahverengi akıntı gelmemişti çok korktum gerçekten bu ilacın böyle bir yan etkisi var mı?

Herkese merhaba 5+0, 4 Ağustos Sat bugün keseyi gördük 0.61 mm çıktı kesenin boyutu küçük haftasına göre dedi doktorum çok korkuyorum iki düşüğüm var iğne fitil artı hap kullanıyorum haftaya tekrar gidecem kontrole o kadar huzursuzum ki kimse anlamıyo beni

Son düzenleme:
Kızlar bugün ilk kez progestan fitil kullandım ve 2 saat içinde kahverengi akıntı geldi. 1 haftadır hiçç kahverengi akıntı gelmemişti çok korktum gerçekten bu ilacın böyle bir yan etkisi var mı?
Sanmıyorum kuzum yerleşme lekesidir o kuzum merak etme kullan sen

Tam 4 haftalıksın kuzum kaç mm olması gerekiyormuş resmi varsa atarmısın ultrasonun bende dün gittim 4 hafta bitmiş dedi haftanla uyumlu dedi doktorum bak bu küçüklükte

Eklentiler

• 68E7AFDF-BD97-400D-8C66-00921CCF3AC9.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 49
Şu şekilde ama yaklaşıyo zaten anlaşılır mı ki burdan

Eklentiler

• F422A8C4-AE28-4D43-AC39-29EEF6DC1322.jpeg
    193,8 KB · Görüntüleme: 45
Gayet iyi duruyor canım neden öyle dediki 5 haftan mı bitti acaba senin doktorun kaç hafta dedi mesela 5+4 felan
Tam beş artı sıfır regle göre 4 haftada boyut olarak dedi ama bu haftalarda tam anlaşılmıyo haftaya netleşir rahim kalınlığı falan iyi dedi de önceki yaşadıklarımdan dolayı sürekli kötüsü geliyo aklıma hep bu şekilde başlıyor sonra kalp atışı duruyo ya da hiç alamıyoruz kalp atışını duyalım önce bir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…