2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Tam beş artı sıfır regle göre 4 haftada boyut olarak dedi ama bu haftalarda tam anlaşılmıyo haftaya netleşir rahim kalınlığı falan iyi dedi de önceki yaşadıklarımdan dolayı sürekli kötüsü geliyo aklıma hep bu şekilde başlıyor sonra kalp atışı duruyo ya da hiç alamıyoruz 😔 kalp atışını duyalım önce bir dedi
Bence gayet normal canım kendini strese sokma ben de 4 haftalık hamileyim bana haftanla uyumlu dedi senle aramızda bir iki gün var o zaman benim kesem küçücük sana göre

Bende senin yaptığın gibi yaptım kuzum 2850 çıktı ertesi gün doktora gittim kese göremedim daha erken kendini strese sokma beni pazartesi çağırdı tekrardan doktorum sende pazartesi gidersen görebilirsin 🌸🙏
İnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırız

İnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırız
İnşallah canım hem karından görmüş keseyi bence sıkıntı yapma Kesede düzensizlik var felan dedimi

Sanmıyorum kuzum yerleşme lekesidir o kuzum merak etme kullan sen
Teşekkür ederim canım ama en son 30-31 ağusto lekelenme olmuştu sonra bi daha hiç olmadı. Böyle aralıklarla yerleşme kanaması olur mu ki bir de tam ilaçtan 1.5 saat sonra🥺🥺

En zoru sanırım bu zamanlar keşke bu kadar erken fark etmeseydim geçmiyo zaman
Ben de bazen çok erken öğrendiğim için pişman oluyorum çünkü çok kaygılı bi yapım var😞 Allah tüm süreci sağlıkla geçirmemizi ve bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🩷

Teşekkür ederim canım ama en son 30-31 ağusto lekelenme olmuştu sonra bi daha hiç olmadı. Böyle aralıklarla yerleşme kanaması olur mu ki bir de tam ilaçtan 1.5 saat sonra🥺🥺
Bebek kendine rabimde yer açtıkça oluyor demekki canım bende 30 agustos oldu 2 gün önce yine geldi bugün birden bişe aktı baktım yine gelmiş bende korkuyorum ama allah can verecekse tutunur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri inşallah saglıkla ilerler dua edelim birbirimize 🙏🙏🙏🙏

Bebek kendine rabimde yer açtıkça oluyor demekki canım bende 30 agustos oldu 2 gün önce yine geldi bugün birden bişe aktı baktım yine gelmiş bende korkuyorum ama allah can verecekse tutunur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri inşallah saglıkla ilerler dua edelim birbirimize 🙏🙏🙏🙏
Anladım canım rahatladım valla şimdi demek sonradan gelebiliyor. Haklısın Allahın yazdığı var zaten insan işte biraz gereksiz stres oluyor aslında. İçinde bebek varken vajinadan fitil olayı da beni germiş olabilir sanki bebeğe gidecek gibi falan diye🫢🫢 ama sonuçta doktorlar zararlı bir şey de vermez bunca insan da kullanıyor…
Amiin inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize dualarım hepimiz için💞

Anladım canım rahatladım valla şimdi demek sonradan gelebiliyor. Haklısın Allahın yazdığı var zaten insan işte biraz gereksiz stres oluyor aslında. İçinde bebek varken vajinadan fitil olayı da beni germiş olabilir sanki bebeğe gidecek gibi falan diye🫢🫢 ama sonuçta doktorlar zararlı bir şey de vermez bunca insan da kullanıyor…
Amiin inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize dualarım hepimiz için💞
Fitili kullanırken rahat ittirebiliyo musun canım, kendini kasıyo musun

Bebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..

Kızlar merhabaa 🌸 Sat 28.07 👼Nisan diyor uygulama ama mayıs olabilir diye düşünüyorum. Bende geldim o yüzden 🙈 Henüz doktora gitmedim son adet tarihlerimiz yakın olan arkadaşlar var mı ?

X