- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
Canım chia tohumunu kullanma bence diyetisyene gidiyorum gebe kaldığımı söyledim o bana yememem gerektiğini söylediBebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..
Neden ki acaba? Cok sasirdimCanım chia tohumunu kullanma bence diyetisyene gidiyorum gebe kaldığımı söyledim o bana yememem gerektiğini söyledi
Ben avokado aldım, ceviz tüketmeye başlıcam, doğal cam şişede satılan meyve sularından aldım ne kadar doğal bilemiyorumBebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..
Canim hayirli uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.seninle aynıyız bende Sat a göre 5+0 ama gel görki deger 482. Artış hızım iyi görünüyor ama bence şükret en azından keseyim gordun umudun bir nebze daha çoğaldı.Herkese merhaba 5+0, 4 Ağustos Sat bugün keseyi gördük 0.61 mm çıktı kesenin boyutu küçük haftasına göre dedi doktorum çok korkuyorum iki düşüğüm var iğne fitil artı hap kullanıyorum haftaya tekrar gidecem kontrole o kadar huzursuzum ki kimse anlamıyo beni
Bende avakado muz yemeye çalışıyorum diyetisyenim o şekilde söyledi tutunmasına yardımcı oluyormuş kefir içiyorum ekmek falan tüketmey kestim paketli ürünleri falanCanim hayirli uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.seninle aynıyız bende Sat a göre 5+0 ama gel görki deger 482. Artış hızım iyi görünüyor ama bence şükret en azından keseyim gordun umudun bir nebze daha çoğaldı.
Hosbuldum bebegim topikte en minnak benim bebiş galibaHoşgeldin tatlım
Benim de bel ağrım var hala kuzum ara araa vuruyor. Halsizim ve çok çabuk yoruluyorum . İlk 2 3 ay sürmesi normal diye biliyorumKızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak
Çok şükür sende görürsün sağlıkla en kısa sürede görmediysen umarım. Haklısın da önceden de keseyi gördüm sonrası gelmediği için ister istemez tedirgin oluyorum. Allah büyüktür bakalım yaşayıp görecez güzel olur her şey hepimiz için umarımCanim hayirli uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.seninle aynıyız bende Sat a göre 5+0 ama gel görki deger 482. Artış hızım iyi görünüyor ama bence şükret en azından keseyim gordun umudun bir nebze daha çoğaldı.
Akşamları çok halsiz oluyorum ben de. işten çıkıp eve gelince bayılıyorum resmenBenim de bel ağrım var hala kuzum ara araa vuruyor. Halsizim ve çok çabuk yoruluyorum . İlk 2 3 ay sürmesi normal diye biliyorum
Ay ben dee yaBebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Benim 29 temmuz canımKızlar merhabaaSat 28.07 Nisan diyor uygulama ama mayıs olabilir diye düşünüyorum. Bende geldim o yüzden Henüz doktora gitmedim son adet tarihlerimiz yakın olan arkadaşlar var mı ?
Hepimiz öyleydik kuzum daha arkandan gelen çok olacak ayagımı sürüyerek geldim benHosbuldum bebegim topikte en minnak benim bebiş galiba
Supersiniz ya.Ben avokado aldım, ceviz tüketmeye başlıcam, doğal cam şişede satılan meyve sularından aldım ne kadar doğal bilemiyorumprotein önemliymiş bol bol süt yumurta et tavuk tüketmeye özen göstericem. Aklıma bunlar geldi şimdilik ekstra bir şeyler bilenler bizi de aydınlatsın
Yerimden kalkamıyorum bütün gün kendimi çok yorgun hissediyorum bende öyleyim maalesefKızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak
Ben de öyleyim canım akşam bir yürüyüşe çıkalım dedik biraz avmde dolandık biraz açık havada yürüdük pert oldum zaten yavaş yürüyorum ayakta olmak da zorladı sanki.Kızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım hepimiz. Doktor kontrolüne gittin mi belirtilerin ne durumda birdeBenim 29 temmuz canım
Ben her sabah avokado yiyorum kahvaltıda, haşlanmış yumurta istemiyor canım o yüzden peynirli omlet tarzı şeyler yapıyorum. Kuru kayısı,ceviz yiyorum. Ara öğün olarak da midem yanmıyorsa kuruyemiş yiyorum normalde hiç meyve yemem de bugün yiyesim geldi meyve yedim acıkınca oglenBebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?