- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Amin canım inşallahAyyy çok sevindim çookdarısı da kalp atışına olsun inşallah
Canım 4+4 karından görmek için erken sanki o yüzden stres yapma bebisler gün gün bile o kadar fark ediyor ki haftaya güzel haberle geleceksin inşallahHanımlar Dün kan vermiştim. 2518 çıktı.
Bugün duramadım doktora gittim.
Keseyi göruruz belki diye.
4+4 deyim.
Karından baktı keseyi göremedi. Haftaya çağırdı
Rahim kalınlaşmış dedi
Hiç geçmeyen bir zaman dilimine girdim ya. Bana sorsanız 5 aylık hamile gibiyim. Ama hala kese bile ortada yok.
Ne stresli bir sürec.
Keşke adetten 4 gün önce bakmasaydım.
Böyle erken öğrenince zaman geçmiyor
Aay harika çok sevindimmKarından baktı çok şükürevet ya ama ben onları yerim ya
Ben ama 3 hafta sonra gidicem eşimle beraber bana sabır dileyinAay harika çok sevindimmher güne çentik atıyorum resmen kaldı 11 günüm
Aaa neden 2 hafta sonra değil, eşine falan mı uymadıBen ama 3 hafta sonra gidicem eşimle beraber bana sabır dileyinsenin 11 yine iyiymiş benim kaldı 21
Evet canım eşime uymadı olsun geç olsun güç olmasınAaa neden 2 hafta sonra değil, eşine falan mı uymadı
Say say bitmiyor ama
Dokunmadığın sürece sıkıntı yok canım bagisikliligin varsa dokunsanda bir sey olmuyor diye bi uzmandan dinledimKızlar toksoplazma testi hakkında bilginiz var mı tedirgin oldum okuyunca kedilerde hep iç içeyiz sitede korktum bi an
İnşallah bağışıklığım vardır canım yinede test isteyeceğim çünkü dokunuyorum daDokunmadığın sürece sıkıntı yok canım bagisikliligin varsa dokunsanda bir sey olmuyor diye bi uzmandan dinledim
Sağol kuzum doktor 5 tane yazdı iki gün arayla vurulcakBirdahakine vurulurursan dene canım
Bende senin yaptığın gibi yaptım kuzum 2850 çıktı ertesi gün doktora gittim kese göremedim daha erken kendini strese sokma beni pazartesi çağırdı tekrardan doktorum sende pazartesi gidersen görebilirsinHanımlar Dün kan vermiştim. 2518 çıktı.
Bugün duramadım doktora gittim.
Keseyi göruruz belki diye.
4+4 deyim.
Karından baktı keseyi göremedi. Haftaya çağırdı
Rahim kalınlaşmış dedi
Hiç geçmeyen bir zaman dilimine girdim ya. Bana sorsanız 5 aylık hamile gibiyim. Ama hala kese bile ortada yok.
Ne stresli bir sürec.
Keşke adetten 4 gün önce bakmasaydım.
Böyle erken öğrenince zaman geçmiyor
Söylemedim tuttum kendjmi canımEvet canım eşime uymadı olsun geç olsun güç olmasınsen naptin annelere söyleme işini
Ayyy hadi maşallah sen görebilmişsin ne güzel inşallah pazartesi bende görürüm canım ya 5 Ağustosdu demi senin son adetkızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah
Ben olsam annenin yerinde alinirdim bence onada aynı gün söyleSöylemedim tuttum kendjmi canımhaftaya eşim şehir dışına çıkmadan onun ailesine söyleriz ben gelemiyorum Dicem, o da kuzenlerine söyler,salı günü kalbi duyunca da annemlere söylerim diyorum
4 ağustosta canım benim adetten 2 gün önce 701 şimdi 5+0ım diyince doktorum ooo goruruz hadi gel dedi. Betaya göre tepki verdiAyyy hadi maşallah sen görebilmişsin ne güzel inşallah pazartesi bende görürüm canım ya 5 Ağustosdu demi senin son adet
Bilmiyorum ama büyük ihtimal görüntülü konuşurken söyleyebilcez gibi onu da direkt nasılsın napiyosundan sonra birileri de nasıl olduğunuzu soruyo ananesi ve dedesi ona niye cevap vermiyorsunuz dicemKızlar annelerinize nasıl söylüceksiniz
Bu forumdaki kadınlar gerçekten çok çılgın siz dahil.. Bir anne kitapları taşır mecburiyetten siz çuval tasimissiniz kasık bölgemizi kastigimiz için zarar verme ihtimalimiz var lütfen yapmayın ilk 3 ay böyle şeylerBugün çuval taşıdım yarım saat sonra bir baktım kahverengi lekeler gelmiş bişi olmuş mudur ya
Amin canm evet aynıyız bigün farkla. senin beta kaç çıkmıştı benim enson 775 diBenim de sat 4 ağustos 10 mayıs civarı. her şey güzel ilerler inşallah hepimizin :)