- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
Bence gayet normal canım kendini strese sokma ben de 4 haftalık hamileyim bana haftanla uyumlu dedi senle aramızda bir iki gün var o zaman benim kesem küçücük sana göreTam beş artı sıfır regle göre 4 haftada boyut olarak dedi ama bu haftalarda tam anlaşılmıyo haftaya netleşir rahim kalınlığı falan iyi dedi de önceki yaşadıklarımdan dolayı sürekli kötüsü geliyo aklıma hep bu şekilde başlıyor sonra kalp atışı duruyo ya da hiç alamıyoruzkalp atışını duyalım önce bir dedi
İnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırızBende senin yaptığın gibi yaptım kuzum 2850 çıktı ertesi gün doktora gittim kese göremedim daha erken kendini strese sokma beni pazartesi çağırdı tekrardan doktorum sende pazartesi gidersen görebilirsin
Umarım her hafta gidecem ilk üç ay herhalde kontrole bir iki haftaya netleşir sanırımBence gayet normal canım kendini strese sokma ben de 4 haftalık hamileyim bana haftanla uyumlu dedi senle aramızda bir iki gün var o zaman benim kesem küçücük sana göre
İnşallah canım hem karından görmüş keseyi bence sıkıntı yapma Kesede düzensizlik var felan dedimiİnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırız
En zoru sanırım bu zamanlar keşke bu kadar erken fark etmeseydim geçmiyo zamanİnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırız
Teşekkür ederim canım ama en son 30-31 ağusto lekelenme olmuştu sonra bi daha hiç olmadı. Böyle aralıklarla yerleşme kanaması olur mu ki bir de tam ilaçtan 1.5 saat sonraSanmıyorum kuzum yerleşme lekesidir o kuzum merak etme kullan sen
Asla geçmiyor sizinde kayıplar varmış önceden haliyle bizler daha stres yüklü oluyoruz.En zoru sanırım bu zamanlar keşke bu kadar erken fark etmeseydim geçmiyo zaman
Yanlış oldu canım V virgin river e yazmıştımİnşallah canım hem karından görmüş keseyi bence sıkıntı yapma Kesede düzensizlik var felan dedimi
Yok demedi bir şey haftaya çağırdı tekrar sadeceYanlış oldu canım V virgin river e yazmıştım
Ben de bazen çok erken öğrendiğim için pişman oluyorum çünkü çok kaygılı bi yapım varEn zoru sanırım bu zamanlar keşke bu kadar erken fark etmeseydim geçmiyo zaman
Bebek kendine rabimde yer açtıkça oluyor demekki canım bende 30 agustos oldu 2 gün önce yine geldi bugün birden bişe aktı baktım yine gelmiş bende korkuyorum ama allah can verecekse tutunur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri inşallah saglıkla ilerler dua edelim birbirimizeTeşekkür ederim canım ama en son 30-31 ağusto lekelenme olmuştu sonra bi daha hiç olmadı. Böyle aralıklarla yerleşme kanaması olur mu ki bir de tam ilaçtan 1.5 saat sonra
Umarım sağlıkla alırız kucağımıza şu zorlu üç ayı sağlıkla atlatırız umarımAsla geçmiyor sizinde kayıplar varmış önceden haliyle bizler daha stres yüklü oluyoruz.
Anladım canım rahatladım valla şimdi demek sonradan gelebiliyor. Haklısın Allahın yazdığı var zaten insan işte biraz gereksiz stres oluyor aslında. İçinde bebek varken vajinadan fitil olayı da beni germiş olabilir sanki bebeğe gidecek gibi falan diyeBebek kendine rabimde yer açtıkça oluyor demekki canım bende 30 agustos oldu 2 gün önce yine geldi bugün birden bişe aktı baktım yine gelmiş bende korkuyorum ama allah can verecekse tutunur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri inşallah saglıkla ilerler dua edelim birbirimize
Evet inşallah sorunsuz olucakİnşallah bakalım. Haftaya biraz gec gitmeye calisacagim. Yeniden göremezse baya stres yaparım ınşlalah şu kese ve kalp atışı haftalarını biran evvel atlatırız
Fitili kullanırken rahat ittirebiliyo musun canım, kendini kasıyo musunAnladım canım rahatladım valla şimdi demek sonradan gelebiliyor. Haklısın Allahın yazdığı var zaten insan işte biraz gereksiz stres oluyor aslında. İçinde bebek varken vajinadan fitil olayı da beni germiş olabilir sanki bebeğe gidecek gibi falan diyeama sonuçta doktorlar zararlı bir şey de vermez bunca insan da kullanıyor…
Amiin inşallah hepimizinki sağlıkla devam eder ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize dualarım hepimiz için
Amin amin inşallahEvet inşallah sorunsuz olucak
Hoşgeldiiiin
Hoşgeldin tatlım