2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Ben olsam annenin yerinde alinirdim bence onada aynı gün söyle yinede sen bilirsin de ben alinirdim sonradan dünüründen duyarsa ben önceden biliyordum diye üzücü olur sanki bilemedim en doğrusunu sen bilirsin
Evet evet bunu da düşündüm anneme de belki haftaya söylerim, aslında üzülmesin sonradan bişey olursa diye söylemeyeyim diyordum, kv,kp mecburiyetten söylüyoruz, düşününce haklısın aslinda duyarsa uzulebilir, bir taraftan uzmeyeyim derken diğer taraftan daha çok uzebilirim gibi oldu

Bi kere geldi şimdilik bekleyeyim o zaman bir daha gelirse diye ya valla çıldırttılar napim taşıyamam diyorum ziyan mı olsun o kadar emek verdik diyorlar bende sinirlendim aldım yani

Bi kere geldi şimdilik bekleyeyim o zaman bir daha gelirse diye ya valla çıldırttılar napim taşıyamam diyorum ziyan mı olsun o kadar emek verdik diyorlar bende sinirlendim aldım yani
Söyleyen kişiler hamile olduğunu bilmiyorlar mıydı canım

Evet canım taa eşinin kuzenleri bile bilecek ve emin ol günün birinde konusu geçer o zaman bile duyulur bu durum.. demek istediğim kuzeni bile bilecek annene mutlaka söyle aynı gün

Hamile olduğunu söylemek istemiyorsan hamilelik şüphem var yapamam de canım bebeğinden kıymetli degil

4 ağustosta canım benim adetten 2 gün önce 701 şimdi 5+0ım diyince doktorum ooo goruruz hadi gel dedi. Betaya göre tepki verdi
Benimde beta 3 kat artıyor 2 gün önce 2850 ydi. Bugün 8500 oldu desek pazartesi 25 bini görüyor kuzum 3850 iken gittim gözükmedi doktor alttan görürüm ama kimyasal geçmişim var diye düşük tedirginliği yaşıyoruz alttan bakmak istemiyorum dedi bakmadı ondan pazartesi çağırdı bizi de kuzum

Evet canım taa eşinin kuzenleri bile bilecek ve emin ol günün birinde konusu geçer o zaman bile duyulur bu durum.. demek istediğim kuzeni bile bilecek annene mutlaka söyle aynı gün
Evet evet haklısın canım bunu da düşündüm ama sonra bir şey olursa annemi de uzmeyeyim demiştim, sürekli şehir dışına çıkıp geliyorlar hep aynı yerde olamıyoruz, haftaya geldiği zaman sürpriz yapayım o zaman ben ilk annem babam bilsin

Kesinlikle canım çok güzel karar vermişsin kimsenin gönlü kırılmaz

Kasık bölgemizi kasmaya çok fazla ıkınmak da dahil mi peki?

İlk defa duydum canım tam ortada durması gerektigini seninki nasıldı peki resmi varsa atda bakalım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…