- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
İnşallah sağlıklı bi erkek bebiş nasip etsin rabbimBüyüsünler daha arkadaş gibi olursun canım benimki birisi 15 digeri 10 yaşında tabi bana kumalar orası ayrıAma ölürüm onları veren allaha herşeyim onlar benim. Ben tek kızım hiç kız kardeşim yok hep iki kızım bir oglum olsun istedim allahım dualarımı kabul eder inşallah
Sadece keseyle de tahmin yapıyo muydun bebişimKız bebekler kesede gözüksün konumuna göre tahmin yaparım zaten
Aaay valla ben de ben deeBakalım bakim şimdiden çok heycanlandım
Kuzum o belli olmaz ki ilk değerim 96 ydı sonrasında 318 gördüm sonra 947 en son da 2850 gördüm canım 2 günde bir baktır 1 hafta da sürebilir 10 gündeKızlar benim şimdi hcg 61 Çıktı ya kese ne zaman görebiliriz 1 2 hafta sürer mi
Benim de dün 60 çıktı canım doktor 18 ine randevu verdi o zaman görürüz heraldeKızlar benim şimdi hcg 61 Çıktı ya kese ne zaman görebiliriz 1 2 hafta sürer mi
Amin kuzum aminnnİnşallah sağlıklı bi erkek bebiş nasip etsin rabbim
Birdahakine vurulurursan dene canımProluton diye bi ilaçtı kuzum evet ovalama yapmadım hiç bastırdım sadece sonra kalktım yürüdüm hemen
Yok kuzum kese solda kız sagda erkek diye bir şey yok o aslında kesenin içindeki konuma baglı plesentası solda bebek sagda ise erkek plesentası sagda bebek solunda ise kız oluyorSadece keseyle de tahmin yapıyo muydun bebişim
Tamam canım teşekkür ederimKuzum o belli olmaz ki ilk değerim 96 ydı sonrasında 318 gördüm sonra 947 en son da 2850 gördüm canım 2 günde bir baktır 1 hafta da sürebilir 10 günde
benimki dha randevu vermedi canım sonucun çıkınca gel dedi çok erken oluyor pazartesi günü gitmemin bir anlamı yok haftanın sonuna doğru giderim en azından keseyi görürüzBenim de dün 60 çıktı canım doktor 18 ine randevu verdi o zaman görürüz heralde
Ben 358 değerinden tam bir hafta sonra gördüm keseyiKızlar benim şimdi hcg 61 Çıktı ya kese ne zaman görebiliriz 1 2 hafta sürer mi
Ayyy assla anlamıyorumYok kuzum kese solda kız sagda erkek diye bir şey yok o aslında kesenin içindeki konuma baglı plesentası solda bebek sagda ise erkek plesentası sagda bebek solunda ise kız oluyor
Aminnnn aminnnnn aminnn allahım duanı kabul etsin inşallahAyyy assla anlamıyorumsen bize söylersin artıkk inşallah o günleri de görürüz allahım duy sesimizi şu cuma günü bebişlerimizi bize bağışla sağlıkla kucağımıza almak nasip et
Benim de sat 4 ağustos 10 mayıs civarı. her şey güzel ilerler inşallah hepimizin :)Canm benim SAT 3 ağustos tahmini doğum 8 mayıs
Karından mi baktım canım sanırım sen alttan bakması konusunda korkuyordunkızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah
Kızlar bu arada direkt karnımdan baktı. Ooo karından görünür dedi betami söyleyincekızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah
Karından baktı çok şükürKarından mi baktım canım sanırım sen alttan bakması konusunda korkuyordunbu aletler 2 gün yanılıyor hep bak çok sevindim iki hafta sonra kalp atışı haberiyle de gelelim inşallah
Ayyy çok sevindim çookkızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah