2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İnşallah sağlıklı bi erkek bebiş nasip etsin rabbim

Kuzum o belli olmaz ki ilk değerim 96 ydı sonrasında 318 gördüm sonra 947 en son da 2850 gördüm canım 2 günde bir baktır 1 hafta da sürebilir 10 günde
Tamam canım teşekkür ederim
Benim de dün 60 çıktı canım doktor 18 ine randevu verdi o zaman görürüz heralde
benimki dha randevu vermedi canım sonucun çıkınca gel dedi çok erken oluyor pazartesi günü gitmemin bir anlamı yok haftanın sonuna doğru giderim en azından keseyi görürüz

Yok kuzum kese solda kız sagda erkek diye bir şey yok o aslında kesenin içindeki konuma baglı plesentası solda bebek sagda ise erkek plesentası sagda bebek solunda ise kız oluyor
Ayyy assla anlamıyorum sen bize söylersin artıkk inşallah o günleri de görürüz allahım duy sesimizi şu cuma günü bebişlerimizi bize bağışla sağlıkla kucağımıza almak nasip et

Ayyy assla anlamıyorum sen bize söylersin artıkk inşallah o günleri de görürüz allahım duy sesimizi şu cuma günü bebişlerimizi bize bağışla sağlıkla kucağımıza almak nasip et
Aminnnn aminnnnn aminnn allahım duanı kabul etsin inşallah

kızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah

Hanımlar Dün kan vermiştim. 2518 çıktı.

Bugün duramadım doktora gittim.
Keseyi göruruz belki diye.
4+4 deyim.
Karından baktı keseyi göremedi. Haftaya çağırdı
Rahim kalınlaşmış dedi

Hiç geçmeyen bir zaman dilimine girdim ya. Bana sorsanız 5 aylık hamile gibiyim. Ama hala kese bile ortada yok.
Ne stresli bir sürec.
Keşke adetten 4 gün önce bakmasaydım.
Böyle erken öğrenince zaman geçmiyor

Karından mi baktım canım sanırım sen alttan bakması konusunda korkuyordun bu aletler 2 gün yanılıyor hep bak çok sevindim iki hafta sonra kalp atışı haberiyle de gelelim inşallah

Kızlar bu arada direkt karnımdan baktı. Ooo karından görünür dedi betami söyleyince çok şükür alttan bakmadi

Ayyy çok sevindim çook darısı da kalp atışına olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…