2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hanımlar Dün kan vermiştim. 2518 çıktı.

Bugün duramadım doktora gittim.
Keseyi göruruz belki diye.
4+4 deyim.
Karından baktı keseyi göremedi. Haftaya çağırdı
Rahim kalınlaşmış dedi

Hiç geçmeyen bir zaman dilimine girdim ya. Bana sorsanız 5 aylık hamile gibiyim. Ama hala kese bile ortada yok.
Ne stresli bir sürec.
Keşke adetten 4 gün önce bakmasaydım.
Böyle erken öğrenince zaman geçmiyor
Canım 4+4 karından görmek için erken sanki o yüzden stres yapma bebisler gün gün bile o kadar fark ediyor ki haftaya güzel haberle geleceksin inşallah 🙏 ben de 5 gün kala öğrendim, ogreneli çok uzun zaman oldu elim kolum bağlı sürekli gün sayıyorum, inşallah hemen geçecek bu günler 🙏

Kızlar toksoplazma testi hakkında bilginiz var mı tedirgin oldum okuyunca kedilerde hep iç içeyiz sitede korktum bi an

Hanımlar Dün kan vermiştim. 2518 çıktı.

Bugün duramadım doktora gittim.
Keseyi göruruz belki diye.
4+4 deyim.
Karından baktı keseyi göremedi. Haftaya çağırdı
Rahim kalınlaşmış dedi

Hiç geçmeyen bir zaman dilimine girdim ya. Bana sorsanız 5 aylık hamile gibiyim. Ama hala kese bile ortada yok.
Ne stresli bir sürec.
Keşke adetten 4 gün önce bakmasaydım.
Böyle erken öğrenince zaman geçmiyor
Bende senin yaptığın gibi yaptım kuzum 2850 çıktı ertesi gün doktora gittim kese göremedim daha erken kendini strese sokma beni pazartesi çağırdı tekrardan doktorum sende pazartesi gidersen görebilirsin 🌸🙏

kızlar ben doktorla görüştüm normalde bebek rahmin tam ortasında olması gerekiyormuş seninki tam öyle çok güzel dedi. Kimisinin sag yumurtalik veya sol yumurtaliga yakın oluyormuş onlar riskliymis. Ben 5+0 olarak gittim ve bana 4+5 dedi çok güzel dedi. 2 hafta sonra çağırdı beni kontrol amaçlı ve ondan sonra artık ayda bir kontrol edicez dedi. Kese içinde de kanama yok çok iyi dedi birde folik asit kullaniyomusun dedi evet dedim ona devam et dedi öyle bende durumlar çok iyi çok şükür masallah 💜
Ayyy hadi maşallah sen görebilmişsin ne güzel inşallah pazartesi bende görürüm canım ya 5 Ağustosdu demi senin son adet

Söylemedim tuttum kendjmi canım 🤭 haftaya eşim şehir dışına çıkmadan onun ailesine söyleriz ben gelemiyorum Dicem, o da kuzenlerine söyler,salı günü kalbi duyunca da annemlere söylerim diyorum 😊
Ben olsam annenin yerinde alinirdim bence onada aynı gün söyle 😔yinede sen bilirsin de ben alinirdim sonradan dünüründen duyarsa ben önceden biliyordum diye üzücü olur sanki bilemedim en doğrusunu sen bilirsin

Bugün çuval taşıdım yarım saat sonra bir baktım kahverengi lekeler gelmiş bişi olmuş mudur ya
Bu forumdaki kadınlar gerçekten çok çılgın siz dahil.. Bir anne kitapları taşır mecburiyetten siz çuval tasimissiniz kasık bölgemizi kastigimiz için zarar verme ihtimalimiz var lütfen yapmayın ilk 3 ay böyle şeyler 😔 devam ederse leke acile git canim

X