- 25 Ağustos 2023
- 118
- 139
Daha şimdi sağlık ocağından çıktım canım. Kan verdim. Pazartesi 53tü. 4 gün sonra bugün arttıysa sağlıklı olma ihtimali yüksek dedi doktor. Dua ediyorum hepimize. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Yazarım burdan sonucuCanım sen naptın test verdin mi
Aa ne güzel :) sizinki de mi birinci sınıfa başladı? Hem birinci sınıf annesi hem hamile olmak nasıl olacak bakalımHayırlı olsunBenimde 6 yaşında çocuğum var, unutmuşum hamileliği. Biz uzun bir süre hiç kimseyle paylaşmak istemediğimize karar verdik. Belki bebeği hissedince söyleriz.
İnsallah sende keseni goreceksinSlm sakinleşmeme sevindimBu randevüde belki bebeği duyarsın . Benim ilk randevüm ayın 14ünde.
Ayyy süper süper çok heyecanlıBenim pazar günü randevum var birtanem bakalım tam 5 oluyor o zaman
Tekrar hosgeldin Mayis annesiçok şükür bende sonunda gelebildim kaç aydır hayalimdi,dualarımdaydıSAT 06 Ağustos
Tahmini doğum tarihi 12 mayıs benim doğum günümde 13 mayıs nasıl bir denk geliştir
Biz seninle hep aynı gidiyoruzDaha şimdi sağlık ocağından çıktım canım. Kan verdim. Pazartesi 53tü. 4 gün sonra bugün arttıysa sağlıklı olma ihtimali yüksek dedi doktor. Dua ediyorum hepimize. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Yazarım burdan sonucu1 buçukta en geç çıkar dedi doktor
Heycanla bekliyorum sonuçlarımızıBiz seninle hep aynı gidiyoruzbenimki de ptesi 47 idi. Çarşamba da verdim ben bugün tekrar vericem. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ahhh inşallah canım benim inşallahHeycanla bekliyorum sonuçlarımızıöğrenir öğrenmez burdan yazarım. İçimde bir his var burda tüm annelerin bebişleri sağlıkla doğacak
Yanlışlık oldu sanırım. Nasıl düzeltilir tablo? 12 Ağustos son adetimdi. Ben tabloya hiç bakmamışım burdaAhhh inşallah canım benim inşallah
Kuzum senin sat tabloda 18 Ağustos yazıyor bir karışıklık olmuş sanırım
Son adet tarihim 05 Ağustos ben adetime 4 kala erken öğrendim ilk öğrendiğim 31 Ağustos 9.26 sonraki betam 3 Eylül 197.88 son betam da 6 Eylül 484.16 önümüzdeki çarşamba günü keseyi görücez inşallahgunaygul minigim3456 son adet tarihi ve beklenen dogum tarihini yazin.. sizide eklesin konu yoneticisi
Benim iki gündür midem ekşidi gibi. Bulantı gibi değil ama böyle yanıyor gibi. Bir şeyler yiyince geçiyor ama. Sanırım başladı başlayacak mide bulantılarım. Sende nasıl? Var mı mide bulatın?Kizlar mide bulantisi baslayan varmi?
Bende de yok hala..sabahlari midemde kazinma oluyor..ve istahimda epey yerindeBenim iki gündür midem ekşidi gibi. Bulantı gibi değil ama böyle yanıyor gibi. Bir şeyler yiyince geçiyor ama. Sanırım başladı başlayacak mide bulantılarım. Sende nasıl? Var mı mide bulatın?
Hayırlısı ile güzel haberlerle gelırım inşallah canımAyyy süper süper çok heyecanlı
O bende de oluyor ya sabah aşırı açımBende de yok hala..sabahlari midemde kazinma oluyor..ve istahimda epey yerinde
5.haftadan sonra başlıyor genelde canım seninki Şuan mide ekşimesidir bizfede öyle oluyorKizlar mide bulantisi baslayan varmi?