2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Günaydınnn biz haşhaş tohumundan susam tohumuna terfi ettik😅🥹🙏🏻😍

Eklentiler

• IMG_4272.png
    IMG_4272.png
    109,5 KB · Görüntüleme: 51
Günaydınnn biz haşhaş tohumundan susam tohumuna terfi ettik😅🥹🙏🏻😍
Günaydın canım sen ne gün kontrole gideceksin belli mi? Son adet tarihlerimiz aynı ya heralde doğum tarihlerimiz de aynı çıkıyordur 😀 gerçi benim bat senden iki gün sonraydı ama o farketmiyor olsa gerek

Günaydın canım sen ne gün kontrole gideceksin belli mi? Son adet tarihlerimiz aynı ya heralde doğum tarihlerimiz de aynı çıkıyordur 😀 gerçi benim bat senden iki gün sonraydı ama o farketmiyor olsa gerek
Doktorum haftaya cumaya çağırdı canımm keseyi görürüz büyük ihtimalle dedi. Bugün 3.kanı vericem artış inşallah aynı şekilde devam ediyordur. Öyleyse cuma günü 4000 civarı oluyor☺️

Kizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi

Doktorum haftaya cumaya çağırdı canımm keseyi görürüz büyük ihtimalle dedi. Bugün 3.kanı vericem artış inşallah aynı şekilde devam ediyordur. Öyleyse cuma günü 4000 civarı oluyor☺️
Ay çok heyecanlııı hadi bakalım 🙏🏻 bana artık kan vermene gerek yok dedi, 18 eylülde çağırdı pazartesi günü, o zamana kadar test yapmaya devam ederim artık 🙈

Kizlar günaydın. Bugun sabah 7 de test yapıldı özelde.482 cikti 2 gun once saglik ocağında 9 da yapilmisti 250 çıkmıştı.2 katı olmamış.saay farkı ve kurum farkından dolayı olabilir dimi
Tam iki katı olmasına gerek yok canım % 66 artması lazımmış, farklı yerlerde yapılınca da fark ediyormuş evet.

Kese 1000- 3000 arası degerlerde görünüyormuş. Haftaya degerin bu aralığa ulaşacağı için erken degil canım. Görürsünüz inşallah. 😊😇
Ay inşallah canım hayırlısıyla 🤲

Gunaydin guzel annelerim...nasil gidiyor bakalim? Ben alismaya basladim sanirim surece:) sakinledim biraz🥰 yoksa 8 ayin gecmeyecehgini kavradim😬 yarin 2. Randevum var.yeni doktorumda.bakalim keseyi gormustuk yeni birsey olacakmi..(benim hesabima gore 6+3)

Doktorla konuştum kızlar 18 eylüle randevu verdi kese için 🫶🏻 artık kan vermene gerek yok dedi. O gün nasıl gelecek bakalım heyecanla bekliyorum 🙈
Eşim ve bir arkadaşımdan başka kimseye de söylemedik. Siz de kese görününce mi söyleyeceksiniz ya da söylediniz mi? 😀 kalp atışını da beklemek gerek belki de.
6 yaşında bir oğlum var inanın sanki ilk hamileliğimmiş gibi, her şeyi unutmuşum tekrar heyecanla yaşıyorum şu an 💙😇
Hayırlı olsun😊 Benimde 6 yaşında çocuğum var, unutmuşum hamileliği. Biz uzun bir süre hiç kimseyle paylaşmak istemediğimize karar verdik. Belki bebeği hissedince söyleriz.

Gunaydin guzel annelerim...nasil gidiyor bakalim? Ben alismaya basladim sanirim surece:) sakinledim biraz🥰 yoksa 8 ayin gecmeyecehgini kavradim😬 yarin 2. Randevum var.yeni doktorumda.bakalim keseyi gormustuk yeni birsey olacakmi..(benim hesabima gore 6+3)
Slm sakinleşmeme sevindim😊 Bu randevüde belki bebeği duyarsın🤲. Benim ilk randevüm ayın 14ünde.

X