- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
Ay benimde mesela normalde 2 öğün yerim ara da kahve içerdim dün resmen midem kazındı yaBende de yok hala..sabahlari midemde kazinma oluyor..ve istahimda epey yerinde
Yanlışlık oldu sanırım. Nasıl düzeltilir tablo? 12 Ağustos son adetimdi. Ben tabloya hiç bakmamışım burda
Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorum5.haftadan sonra başlıyor genelde canım seninki Şuan mide ekşimesidir bizfede öyle oluyor
Yarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diyeBen 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorumerkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..
Hahahah bende erken döllenmelerden birini yaşıyorum canım büyük ihtimalle erkek olucak bizimkisiBen 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorumerkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..
Hayırlısı olsun bebeğimmmmmEki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlarçok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Tanıdığım çok bulantılı bir hamilelik geçirdi oğlu olduHahahah bende erken döllenmelerden birini yaşıyorum canım büyük ihtimalle erkek olucak bizimkisikusma çok kızda oluyor
Sağol canım benimHayırlısı olsun bebeğimmmmm
Tanıdığım çok bulantılı bir hamilelik geçirdi oğlu o
Gerçekten mi ben hiç rastlamadımTanıdığım çok bulantılı bir hamilelik geçirdi oğlu oldu
Hadi guzel haberlerler geelHayırlısı olsun bebeğimmmmm
Belki de hiç bulanmayacak.Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorumerkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..
Ya baska cok belirtilerim var o acidan endiseli degilim.sadece erkenmi seviniyorum diyorum bulanti yok ya..grupta kimse de yok..ilk kimi vurcak acabaYarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diyeinsan bir diken üstünde olmuyor değil bı bulantı bi şey bekliyor
Böyle şeyler gördükçe çok duygulanıyorum. Youtubeden bebeğin oluşumu büyümesi gibi videolar izledim. Göz yaşlarımı tutamadımEki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlarçok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Ay hepimiz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız BebişlerimiziBelki de hiç bulanmayacak.bu arada hatırladım ilk yazan sendin grupta. Ben de ümitsizce bekliyorum umarım vardır hamilelik umudumu kestim yazmıştım ilk sayfada. nerden nereye. Seneye bu zamanlarda da dertlerimiz başka olacak. Bebeğin gaz sancısı, emzirme gibi konularımız olsun burdan inşallah
Hormonlar evettttBöyle şeyler gördükçe çok duygulanıyorum. Youtubeden bebeğin oluşumu büyümesi gibi videolar izledim. Göz yaşlarımı tutamadımduygusallık da bir belirti midir acaba. Eğer öyleyse ilk belirtilerimi yaşıyorum
Aynen ilk yazan benimBelki de hiç bulanmayacak.bu arada hatırladım ilk yazan sendin grupta. Ben de ümitsizce bekliyorum umarım vardır hamilelik umudumu kestim yazmıştım ilk sayfada. nerden nereye. Seneye bu zamanlarda da dertlerimiz başka olacak. Bebeğin gaz sancısı, emzirme gibi konularımız olsun burdan inşallah
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canımmEki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlarçok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Ben yağlı yiyince bulanıyor bir de tatlı yiyinceYa baska cok belirtilerim var o acidan endiseli degilim.sadece erkenmi seviniyorum diyorum bulanti yok ya..grupta kimse de yok..ilk kimi vurcak acaba