2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
5.haftadan sonra başlıyor genelde canım seninki Şuan mide ekşimesidir bizfede öyle oluyor
Ben 7 ye girdim hala bisey yok.bi taraftan mutluyum ama ya sonra olursa diyorum.ama belirtilerimde hicc yok.hatta tam tersi yesem herseyi yerim sadece kendime mani oluyorum erkenmi acaba bulanti icin.grubun oncusu benim (en erken dollenen) , o yuzdenbi tataftan diyorumki belkide suan cok erken..

Yarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diye insan bir diken üstünde olmuyor değil bı bulantı bi şey bekliyor

Hahahah bende erken döllenmelerden birini yaşıyorum canım büyük ihtimalle erkek olucak bizimkisi kusma çok kızda oluyor

Belki de hiç bulanmayacak. bu arada hatırladım ilk yazan sendin grupta. Ben de ümitsizce bekliyorum umarım vardır hamilelik umudumu kestim yazmıştım ilk sayfada. nerden nereye. Seneye bu zamanlarda da dertlerimiz başka olacak. Bebeğin gaz sancısı, emzirme gibi konularımız olsun burdan inşallah

Yarın güzel haberlerle geleceksin biz de rahatlayacagiz belirtisiz de olabiliyormus demek ki diye insan bir diken üstünde olmuyor değil bı bulantı bi şey bekliyor
Ya baska cok belirtilerim var o acidan endiseli degilim.sadece erkenmi seviniyorum diyorum bulanti yok ya..grupta kimse de yok..ilk kimi vurcak acaba

Eki Görüntüle 3297936 Bende benimkinin o güzel kalbinden öperim kızlar çok duygulanıyorum saat 3te randevum var
Böyle şeyler gördükçe çok duygulanıyorum. Youtubeden bebeğin oluşumu büyümesi gibi videolar izledim. Göz yaşlarımı tutamadım duygusallık da bir belirti midir acaba. Eğer öyleyse ilk belirtilerimi yaşıyorum

Ay hepimiz inşallah sağ Salim kucağımıza alırız Bebişlerimizi

Aynen ilk yazan benim 1 mayis benim beklenen tarih 7.haftadayim suan.6 da basliyormus bulanti...bende bulanti soyle dursun oburluk aktif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…